dřepy jsou parádní, zvedáš se s tím z té stopky jak nic jinak tak podložka je mohutná, takovou jsem snad ještě neviděl no a ten ručník kolem osy... ale bouchárnu máš teda zařízenou pěkně a ještě Ti tam hraje Falco
dřepy jsou parádní, zvedáš se s tím z té stopky jak nic jinak tak podložka je mohutná, takovou jsem snad ještě neviděl no a ten ručník kolem osy... ale bouchárnu máš teda zařízenou pěkně a ještě Ti tam hraje Falco
Vlk,snažím se no...
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Naposledy upravil arkan dne st říjen 28, 2015 1:31 pm, celkově upraveno 1 krát
K čemu je to rolování dobrý? Pokud vím, tak si takhle s činkou vždycky popojede Benny Magnusson, ale nevidím v tom žádný význam
Jinak teda musím uznat, že jsi neskutečný týpek - zvedáš víc než 99% současný nagelovaný metrosexuální facebookový generace a pak jdeš pouštět draka
Rolování mě momentálně baví,u toho nemůžu odrážet činku od země .
Jinak opakování trvá delší čas a můžu se víc soustředit na dech a cvik a to mě taky baví.
zvedáš víc než 99% současný nagelovaný metrosexuální facebookový generace
Kámoš to řekl výstižně, dnes už cvičí každá pí..
Tohle někdo uvádí na fb jako komplexní cvik na posílení svalstva celého těla
Tak nevím
K čemu je to rolování dobrý? Pokud vím, tak si takhle s činkou vždycky popojede Benny Magnusson, ale nevidím v tom žádný význam
co třeba fyzika a tření... klidové a smykové nebo jak se tomu říkalo... aneb uvést těleso do pohybu vyžaduje větší sílu než ho v něm udržet... takže odlepit valící se činku by mělo být o malounko lehčí než stojící... což mají smůlu ti s hranatýma kotoučema :)
co třeba fyzika a tření... klidové a smykové nebo jak se tomu říkalo... aneb uvést těleso do pohybu vyžaduje větší sílu než ho v něm udržet... takže odlepit valící se činku by mělo být o malounko lehčí než stojící... což mají smůlu ti s hranatýma kotoučema :)
Mě se to zdá u váhy bížící se maximu, těžší než klasika,asi nezvyk,ale váhy v sériích zase to jde lehčeji.
_________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru