|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spazik

|
Zaslal: st říjen 21, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Jen tak pro zajímavost, i když jsem to už tuším někde v diskusi psal, teď nedávno jsme spolu s jedním výrobcem řešili výrobu asi 20.000 kapslí tribulu a 20.000 kapslí stejně vypadajícího placeba. To se dodávalo na Vysokou školu chemicko-technologickou, která připravuje ve spolupráci s Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy hezkou studii. Samozřejmě takových studií na tribulus jsou spousty, ale tahle bude tak nějak z první ruky a člověk bude mít absolutní jistotu, že výsledky, které tam budou, jsou jasné a nikým nijak cíleně neovlivněné. Jsem na to sám zvědavý. Určitě o tom budou na Ronnie.cz články. |
Teď jsem objevil tuhle studii, kde se zjistili, že u lidí to nedělá vůbec nic (ale jestli jsem to dobře pochopil, u myší a opic to nějak fungovalo)
http://www.degruyter.com/view/j/hukin.2014.41.issue-1/hukin-2014-0037/hukin-2014-0037.xml
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: čt říjen 22, 2015 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | Tribulus = zvýšená produkce testosteronu = vyšší libido = více akné. |
pobavil
podle tve umery by se tim padem mel zvysit testak i po viagre
zadnej LEGALNI suplement ti neudela nic s hormonama, max treba nejaky bylinky, ale to bude zase v radu par %
e: jebaky nejsou primo z vyssiho tst, ale to uz jen tak na okraj _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 22, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
Beru teď bulharský tribulus - 6 tablet denně (odpovídá cca 12ti tabletám běžně dostupného tribulusu). Beru to proto, že je doma a exspiruje a než ho vyhodit, tak ho raději sežeru. Efekt?....nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt říjen 22, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Beru teď bulharský tribulus - 6 tablet denně (odpovídá cca 12ti tabletám běžně dostupného tribulusu). Beru to proto, že je doma a exspiruje a než ho vyhodit, tak ho raději sežeru. Efekt?....nic. |
musíš ho jíst při měsíčku a přitom třít ohon ebonitovou tyčí...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt říjen 22, 2015 2:57 pm Předmět: |
|
|
Tře se ebonitová tyč liščím ohonem ty:o)
Fungovat to nebude, ale nevyhodím to...za ty prachy to sežeru a minimálně ta želatina mi bude ku prospěchu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt říjen 22, 2015 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Ronnie napsal: | | Jen tak pro zajímavost, i když jsem to už tuším někde v diskusi psal, teď nedávno jsme spolu s jedním výrobcem řešili výrobu asi 20.000 kapslí tribulu a 20.000 kapslí stejně vypadajícího placeba. To se dodávalo na Vysokou školu chemicko-technologickou, která připravuje ve spolupráci s Fakultou tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy hezkou studii. Samozřejmě takových studií na tribulus jsou spousty, ale tahle bude tak nějak z první ruky a člověk bude mít absolutní jistotu, že výsledky, které tam budou, jsou jasné a nikým nijak cíleně neovlivněné. Jsem na to sám zvědavý. Určitě o tom budou na Ronnie.cz články. |
Teď jsem objevil tuhle studii, kde se zjistili, že u lidí to nedělá vůbec nic (ale jestli jsem to dobře pochopil, u myší a opic to nějak fungovalo)
http://www.degruyter.com/view/j/hukin.2014.41.issue-1/hukin-2014-0037/hukin-2014-0037.xml |
Zítra se mrknu na fulltext, ale momentálně můžu říct, alespoň dle řešerše, kterou jsem (shodou okolností) dnes na T.T. dělal, tak hlavní problém ve studiích je, že často nespecifikují jaký tribulus použili, myšleno odkud onen výtažek pochází. Většinou se uvede jen výrobce, nebo prodejce. V jedné studii uvedli, že tribulus byl z Bulharska, což by bylo docela fajn (dle jednoho výzkumu je spolu s tureckým TT z oblasti Ankary ten, který obsahuje nejvíce protodioscinů), ale použili surovinu, která měla jen 60 % saponinů a mám tušení, že dávkovali snad jen 450 mg výtažku pro každého, což je, dle mého názoru, podhodnocené. Pokud se nespecifikuje původ TT, tak je to problém, protože existuje více zemí, kde se tato rostlina přirozeně vyskytuje a každý má jiný obsah saponinů, respektive protodisocinů. V některých zemích je obsah těchto látek v jejich TT docela směšný (zítra dodám klidně onen výzkum, pokud by byl zájem). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 12:00 pm Předmět: |
|
|
Ano je zájem Esko :) jen posílej
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 1:38 pm Předmět: |
|
|
Michale. Tobě jistě a zcela 100% ten Tribulu nebude k ničemu. Vsadím se o co chceš. Jsi ročník 96. Zkus si k tomu něco načíst a neutrácej peníze za blbiny. To je rovnou vyhoď nebo Ti pošlu číslo konta a můžeš mi je poslat. Výsledek bude stejný - budeš bez peněz a s nulovým benefitem:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá říjen 23, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
Proc mu to rozmlouvas, vsak at si to koupi. Tebe to nic stat nebude a on se aspon pouci a vyzkousi to sam na sobe.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Michal96 napsal: | | Ano je zájem Esko :) jen posílej |
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17719068
Jelikož něco chystáme u Survivalu, nemůžu poskytnout fulltext. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: út říjen 27, 2015 1:27 pm Předmět: |
|
|
Deadlifte, mě tam jde hlavně o tu zkušenost. Peněz to zase tolik nestojí, ale ta zkušenost. Stejně se teď snažím držet stravu tak jak má být, a vidět výsledky s pořádným jídlem konečně. Po 2 a půl letech cvičení :D Po novém roce se budu rozhodovat co bude dále ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 27, 2015 11:13 pm Předmět: |
|
|
| Michal96 napsal: | | Deadlifte, mě tam jde hlavně o tu zkušenost. Peněz to zase tolik nestojí, ale ta zkušenost. Stejně se teď snažím držet stravu tak jak má být, a vidět výsledky s pořádným jídlem konečně. Po 2 a půl letech cvičení :D Po novém roce se budu rozhodovat co bude dále ;) |
Zkušenost je fajn věc. Zkus to -je to jako brát v 18ti viagru. Zkušenost to je...ale úplně zbytečná:o)
Možná Ti pomůže, že jsem na 125 kg bral 2,5 g Protodioscinu, tj. asi 200 mg/ kg.
Pozor - přepočteno na čistý Protodioscin!
Byl to bulharský produkt, na který jsem slyšel všude možné slávu a kromě řekněme tonizačních účinků:o)) to na nárůstu svalů moc poznat nebylo. V mém dávkování to ale bylo asi 120 Kč denně - takže poměr výkon cena docela otřes.
Ale každý svého štěstí strojvůdcem, že?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: čt říjen 29, 2015 9:45 am Předmět: |
|
|
Přesně tak chlape, já to mám třeba s kreatinem. Jak jsem ho bral poprvé paráda, nárust síly obrovský, tělo rostlo taky celkem. Ale teď? ASi před půl rokem jsem s ním zase začal, a nic. Absolutně nic. Přitom ta stejná značka jako minule, dávkování trošičku větší. Nechápu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Actinox ® | ExtrifitNitro peptidy! Zcela nová látka pro žilnatost a napumpování po celý den! 749 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|