Super yoke
Začli jsme základem se 150 kg, padly s tim asi tři rovinky. Nejdřív jsem byl opatrnej (yoke jsem šel poprvé v životě), ale pak jsem s tim už běhal. Teda než jsme přidali. Moje maximum bylo 260 kilo. Zkoušel jsem i 310 kg, ale to jsem dvakrát zvednul, ale vždy mně to sklouzlo ze zad. Dost mě ze začátku omezovalo kompresní triko přes který jsem měl ještě bavlněný - ta hladká tyč mi klouzala ze zad. Pak jsem se na to slíknul a šlo to hned o hodně líp (škoda, že jsem na to přišel až ke konci).
Conan wheel
Improvizovaný conan wheel jsme udělali snížením yoku. Tohle bylo brutální. Strašně to tlačilo na hrudník a nemoh jsem dejchat. Základ 150 kg byl docela v pohodě. Končili jsme na 200 kilech a to už nebylo v pohodě. Bicáky trochu potrhaný, teda trochu víc. Tohle je pravej cvik pro fajnšmekry.
Farmers walk
Začátek s 35 kg nemá cenu ani psát. Postupně jsme se dostali až na 105 kg, což už bylo po těch předchozích disciplínách docela hardcore, ale takovejch 15 m jsem s tim dal.
Jeden z nejtěžších treninků. Trval se vším 3 hodiny, jeli jsme ve třech a docela rychle jsme to točili. Hecování byla samozřejmost. Čpavek jsme dýchali místo vzduchu. Teď po tréninku sotva chodim. Na můj vkus bylo těch běhacích disciplín dneska až moc. Spodní záda jsou na kaši. Kyčle a kolena taky dost cejtim. Uvidíme jak na tom budu zítra, mám takovej pocit, že to nejhorší mě ještě čeká! Ale důležitý je, že jsem přežil a že mi Jirka Tkadlčík pochválil legíny. Videa sem nějaký dám.
Já mám trapezy úplně v poho, ale strašně mi to odnesly střední delty.
Ty se divíš, když jsme jeli loglift a tlaky ?
Ještě jsem k dnešnímu tréninku zapomněl dodat, že jsem poprvé dal LevroPump (3 odměrky) a nejdřív mě to skvěle nakoplo, ale tak po půl hodině jsem měl co dělat, abych udržel svěrač v kontrakci - s 260 kg na zádech to nebylo zrovna příjemný. Naštěstí to tak po 30-40 min trochu odeznělo... Příště dám menší dávku. Kámoš měl konkrétně u tohohle NO stejnej problém..
ty hele moc hezké tréninkové video, koukam, že to neni takova legrace
ten conan wheel 200 šílenej.. auuu
podle toho, co píšeš tak bude ještě nějáký strong-trenink
..tak ho taky natoč..doopravdy mě to zaujalo
!!!!!wooooooooohoooow!!!!!! tak to je mazec!!! moc peknej trenal, moc pěkny videjko a luxusní leginky....odkud je mas? Je chci takyyyyy.. real man Superman
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Mravenec: Jo, Conan wheel bylo fakt brutální. Strašně to drtilo bicáky, předloktí a dejchat u toho je skoro nemožný. Určo chci jít znova ale, baví mě to .
Zlatka: Děkuju, ale to s těma legínama sem veřejně nebudu psát, pak by je měl každej - Jirkovi Tkadlčíkovi se taky líbily !
Jinak dostaly se ke mně všechny videa, tak jsem ještě sestříhal něco společnýho. Docela mě to baví.
nechci ti to tu zasejrat svejma kecama pod kazdy video ale video hodně hezké opět
k tomu čpavku se chci zeptat jako laik.. zajímalo by mě, jestli to fakt funguje, že ti to otupí tu pociťvání bolesti v ten moment zvednutí váhy... prej to nějak zvětší cévy? rozšíří dýchací cesty? jsem se dočetl od 16cti letých borců z facebooku, ale víc otom nevim..
..občas použiji jen alpu, namazu pod nosem.. doopravdy se lépe nadechnu pak...rozšíří to dychaci cesty asi.. (rada od Martina Homoly)
budu sledovat... ten super yoke, tak tam kurevsky clovek asi pozna jesi ma pevnej stred co? nebo to je v pohode a je to o nohach?
K tomu amoniaku - sám jsem se pokoušel něco k tomu najít, ale žádný spolehlivý info jsem nenašel. Údajně by to mělo rozšířit bronchy, zpevnit vic břišní dutinu a dokonce zvýšit vylučování adrenalinu. Co je na tom pravdy těžko říct . Osobně mi to asi trochu pomáhá, ale taky to může být placebo efekt. Je pravda, že když se ti do něčeho nechce, tak dáš čpavek a už to prostě zkusit musíš .
U toho yoku jsem měl spíš problém to udržet na zádech, ale to bylo tim trikem - když jsem to slíknul tak pohoda. Jinak je to hlavně o středu těla a o nohou. Nevím co bere víc, ale jak selže jedno, tak už dál jít nejde . Musíš mít oboje.
Čau, jak to funguje v tom Jonas gymu? Normálně zaplatíš jednorázovej vstup a můžeš jít na disciplíny nebo je nutná nějaká domluva předem?
Zaplatíš 85,- a můžeš jít cvičit do gymu nebo si půjčit vybavení a blbnout venku. Jonáš je hrozně v pohodě. Akorát myslim víkendy je tam zavřeno, tam je to pak o domluvě.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru