|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
jednou, nekdy 2x.. chces to vyfotit nebo co? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 25, 2015 9:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 26, 2015 1:18 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Hoši nechcu tady rozjet nějakej flame, ale to mě chcete říct, že jste tak naivní, že si myslíte že Boris je natural? |
Zrovna on je jeden z mála, kterým to docela věřím. Ale stopro to samozřejmě ví jen on sám.
Co se týče objemu, já osobně se snažím při nabírání to s tuky nepřehánět, ani s bílkovinami (stačí tak 1.5 gramu/kg) a snažím se to ujíst na sacharidech. Tuky si naopak víc hlídám v dietě a přidávám pak i na bílkovinách.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po říjen 26, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Dave1913 napsal: | Hoši nechcu tady rozjet nějakej flame, ale to mě chcete říct, že jste tak naivní, že si myslíte že Boris je natural? |
Zrovna on je jeden z mála, kterým to docela věřím. Ale stopro to samozřejmě ví jen on sám.
Co se týče objemu, já osobně se snažím při nabírání to s tuky nepřehánět, ani s bílkovinami (stačí tak 1.5 gramu/kg) a snažím se to ujíst na sacharidech. Tuky si naopak víc hlídám v dietě a přidávám pak i na bílkovinách. |
Myslim, ze tohle je nejrozumejsi varianta, tuk je prece jen tuk, ma vetsi kalorickou hodnotu, travi se delsi dobu a pro svalovou praci jsou preci jen potreba spise sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po říjen 26, 2015 1:31 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Dave1913 napsal: | Hoši nechcu tady rozjet nějakej flame, ale to mě chcete říct, že jste tak naivní, že si myslíte že Boris je natural? |
Co se týče objemu, já osobně se snažím při nabírání to s tuky nepřehánět, ani s bílkovinami (stačí tak 1.5 gramu/kg) a snažím se to ujíst na sacharidech. Tuky si naopak víc hlídám v dietě a přidávám pak i na bílkovinách. |
Myslim, ze tohle je nejrozumejsi varianta, tuk je prece jen tuk, ma vetsi kalorickou hodnotu, travi se delsi dobu a pro svalovou praci jsou preci jen potreba spise sacharidy.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 26, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Hoši nechcu tady rozjet nějakej flame, ale to mě chcete říct, že jste tak naivní, že si myslíte že Boris je natural? |
Ano, osobně Borise znám, bavil jsem se s ním, trénoval jsem s ním a nemám jediný důvod mu nevěřit. Jezdí prioritně na testované soutěže a výkonnost, kterou má, je při dobré genetice, optimálním tréninku, stravě a regeneraci (což Boris splňuje) naturálně dosažitelná. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: po říjen 26, 2015 5:38 pm Předmět: |
|
|
no nic, zkusim asi stahnout sachry na 300 a pridat na tucich, a uvidime kam to se silovym treninkem pujde, snad s mensima sachrama nepujde sila dolu, a je moznost se silove jeste zlepsovat, nikdy jsem to nezkousel objem s min sacharidama
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: út říjen 27, 2015 8:17 am Předmět: |
|
|
"CUKRY JSOU JED" RADŠI ZRAVÉ TUKY. SACHARIDY JSOU ZLO PŘEČTI SI PÁR LÉKAŘSKÝCH ČLÁNKŮ O VYSOKOSACHARIDOVÉ DIETĚ.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
To si trošku pleteš, zlo je třeba Freddy Krueger, nebo zubař. Sacharidy jsou přirozená složka stravy, stejně jako bílkoviny a tuky. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
dejvinho
|
Zaslal: út říjen 27, 2015 10:38 am Předmět: |
|
|
Vim, ze cukr ve velkym mnozstvi je jed, tady treba takovej kratsi vytazek z jednoho clanku.
Jak vede snězení obyčejné koblihy ke tvorbě zánětu a nemoci?
Představte si, že vylijete na svojí klávesnici sladký sirup, a získáte představu o tom, co se stane ve vašich buňkách. Když sníme jednoduché sacharidy jako cukr, hladina cukru v krvi rychle vzroste. V odpovědi na to začne naše slinivka vylučovat inzulín, aby tento cukr přesunul do buněk, kde bude uskladněn jako zásoba energie. Pokud jsou buňky plné a další glukózu nepotřebují, odmítnou jí.
Pokud vaše plné buňky extra glukózu odmítnou, hladina cukru v krvi roste, což vede k další produkci inzulínu, a cukr je proměněn na tuk a uskladněn v tukových tkáních.
Co má toto všechno společného se záněty? Hladina cukru v krvi je udržována ve velmi úzkém rozsahu. Nadbytečné molekuly cukru se totiž navazují na různé bílkoviny, které poté poškozují stěny tepen. Tato opakovaná poškození vedou k tvorbě zánětů. Když si několikrát denně zvednete hladinu cukru v krvi, je to stejné, jako byste si rozdírali vnitřky vašich citlivých tepen.
I když to nevidíte, buďte si jistí, že k tomu dochází. Během pětadvaceti let jsem viděl více než 5000 pacientů, kteří měli všichni jedno společné - záněty ve svých tepnách.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
Lidi, co blázníte? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 10:50 am Předmět: |
|
|
Párkrát ve svým životě jsem během hodiny přijal třeba okolo 300 - 400g jednoduchých sacharidů. Zajímavý, že nemám žádné následky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 11:00 am Předmět: |
|
|
Mně to příjde jak virus.
Grznár řekne cukry jsou jed a hned to tak řiká každej..najim se za vás
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
A ja behem hodiny vypil flasku vodky a taky nemam nasledky
(prostor pro konec sarkasmu a nadsazky) _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|