objem s malo sacharidu a hodne tuku

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - objem s malo sacharidu a hodne tuku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> objem s malo sacharidu a hodne tuku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tom3

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jednou, nekdy 2x.. chces to vyfotit nebo co?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To byl vždycky můj sen
Dave1913

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hoši nechcu tady rozjet nějakej flame, ale to mě chcete říct, že jste tak naivní, že si myslíte že Boris je natural?
Magumi

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
Hoši nechcu tady rozjet nějakej flame, ale to mě chcete říct, že jste tak naivní, že si myslíte že Boris je natural?

Zrovna on je jeden z mála, kterým to docela věřím. Ale stopro to samozřejmě ví jen on sám.

Co se týče objemu, já osobně se snažím při nabírání to s tuky nepřehánět, ani s bílkovinami (stačí tak 1.5 gramu/kg) a snažím se to ujíst na sacharidech. Tuky si naopak víc hlídám v dietě a přidávám pak i na bílkovinách.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Dave1913 napsal:

Zrovna on je jeden z mála, kterým to docela věřím. Ale stopro to samozřejmě ví jen on sám.

Co se týče objemu, já osobně se snažím při nabírání to s tuky nepřehánět, ani s bílkovinami (stačí tak 1.5 gramu/kg) a snažím se to ujíst na sacharidech. Tuky si naopak víc hlídám v dietě a přidávám pak i na bílkovinách.

Myslim, ze tohle je nejrozumejsi varianta, tuk je prece jen tuk, ma vetsi kalorickou hodnotu, travi se delsi dobu a pro svalovou praci jsou preci jen potreba spise sacharidy.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Dave1913 napsal:

Myslim, ze tohle je nejrozumejsi varianta, tuk je prece jen tuk, ma vetsi kalorickou hodnotu, travi se delsi dobu a pro svalovou praci jsou preci jen potreba spise sacharidy.
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:

Ano, osobně Borise znám, bavil jsem se s ním, trénoval jsem s ním a nemám jediný důvod mu nevěřit. Jezdí prioritně na testované soutěže a výkonnost, kterou má, je při dobré genetice, optimálním tréninku, stravě a regeneraci (což Boris splňuje) naturálně dosažitelná.

Derek Poundstone
dejvinho

PříspěvekZaslal: po říjen 26, 2015 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no nic, zkusim asi stahnout sachry na 300 a pridat na tucich, a uvidime kam to se silovym treninkem pujde, snad s mensima sachrama nepujde sila dolu, a je moznost se silove jeste zlepsovat, nikdy jsem to nezkousel objem s min sacharidama
CharlesWood

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

"CUKRY JSOU JED" RADŠI ZRAVÉ TUKY. SACHARIDY JSOU ZLO PŘEČTI SI PÁR LÉKAŘSKÝCH ČLÁNKŮ O VYSOKOSACHARIDOVÉ DIETĚ.
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To si trošku pleteš, zlo je třeba Freddy Krueger, nebo zubař. Sacharidy jsou přirozená složka stravy, stejně jako bílkoviny a tuky.

Derek Poundstone
dejvinho

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vim, ze cukr ve velkym mnozstvi je jed, tady treba takovej kratsi vytazek z jednoho clanku.

Jak vede snězení obyčejné koblihy ke tvorbě zánětu a nemoci?

Představte si, že vylijete na svojí klávesnici sladký sirup, a získáte představu o tom, co se stane ve vašich buňkách. Když sníme jednoduché sacharidy jako cukr, hladina cukru v krvi rychle vzroste. V odpovědi na to začne naše slinivka vylučovat inzulín, aby tento cukr přesunul do buněk, kde bude uskladněn jako zásoba energie. Pokud jsou buňky plné a další glukózu nepotřebují, odmítnou jí.

Pokud vaše plné buňky extra glukózu odmítnou, hladina cukru v krvi roste, což vede k další produkci inzulínu, a cukr je proměněn na tuk a uskladněn v tukových tkáních.

Co má toto všechno společného se záněty? Hladina cukru v krvi je udržována ve velmi úzkém rozsahu. Nadbytečné molekuly cukru se totiž navazují na různé bílkoviny, které poté poškozují stěny tepen. Tato opakovaná poškození vedou k tvorbě zánětů. Když si několikrát denně zvednete hladinu cukru v krvi, je to stejné, jako byste si rozdírali vnitřky vašich citlivých tepen.

I když to nevidíte, buďte si jistí, že k tomu dochází. Během pětadvaceti let jsem viděl více než 5000 pacientů, kteří měli všichni jedno společné - záněty ve svých tepnách.
CIZO

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi, co blázníte?

Derek Poundstone
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Párkrát ve svým životě jsem během hodiny přijal třeba okolo 300 - 400g jednoduchých sacharidů. Zajímavý, že nemám žádné následky :)
Mravenec1

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně to příjde jak virus.
Grznár řekne cukry jsou jed a hned to tak řiká každej..najim se za vás
Cratach

PříspěvekZaslal: út říjen 27, 2015 11:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ja behem hodiny vypil flasku vodky a taky nemam nasledky

(prostor pro konec sarkasmu a nadsazky)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - objem s malo sacharidu a hodne tuku Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: