|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Fit-Man
|
Zaslal: st říjen 28, 2015 7:56 pm Předmět: Vršek/Spodek |
|
|
Čus, chtěl bych začít s tréninkem Spode/Vršek, ale jelikož má vrchní část těla více svalových partií, tak bych se chtěl zeptat, kterou partii z vrchní části bych mohl zařadit při tréninku spodku? Jakou partii aby to bylo co nejefektivnější? Někdo říka že záda někdo že biceps,triceps.. poradte. Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: st říjen 28, 2015 8:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
toupa
|
Zaslal: čt říjen 29, 2015 8:55 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
záleží hlavně na tom, kolikrát týdně je chceš odcvičit, popřípadě v jakém pořadí. Jednou, dvakrát nebo něco mezi. Nejprve spodek nebo vršek? Podle mě jde o to, jakou část těla zničíš ten první den, aby to mělo co nejmenší dopad na tréning další den.
Michal Širůčka (Cizopasník) má na ronnie 3 díly článků "Vysokofrekvenční trénink", zkus mrknout i tam, i když si nevzpomínám, že by dával odpověď přesně na tuhle otázku.
Já osobně to jedu asi čtyři měsíce (ale celkově necvičím ani rok, takže mě ber s rezervou) stylem spodek se zádama a zbytek vršku, ve dnech neděle, pondělí a čtvrtek, pátek. Tímto stylem si nemůžu samozřejmě dovolit dát první den paže, protože bych potom neodcvičil prsa ani záda.
A když se vrátím k mé první domněnce, tak když odcvičím první den záda, tak ten biceps další den pořád odcvičím v pohodě (ano, bude to pravděpodobně také tím, že ta záda neumím ještě pořádně zničit).
Jinak vzhledem k tomu, že tohle jedu, tak mě taky zajímá názor ostatních.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt říjen 29, 2015 1:59 pm Předmět: Re: Vršek/Spodek |
|
|
| Fit-Man napsal: | | Čus, chtěl bych začít s tréninkem Spode/Vršek, ale jelikož má vrchní část těla více svalových partií, tak bych se chtěl zeptat, kterou partii z vrchní části bych mohl zařadit při tréninku spodku? Jakou partii aby to bylo co nejefektivnější? Někdo říka že záda někdo že biceps,triceps.. poradte. Díky :) |
Nezbyde ti nic jineho, nez to vyzkouset. Nekdo zvladne odcvicit nohy s prsama nabo zady, nekoho to odrovna, zalezi na strave, na regeneraci, na genetickych dispozicich, na slozeni daneho treninku. Pokud odcvicis predkopy, zakopy, k tomu legpress, tak ti pravdepodobne nebude delat problem odcvicit zada. Pokud odcvicis 6 silovych serii drepu, tak uz ty zada pujdou hure. Takze vse zalezi na konkretni situaci, nejde rict to je lepsi nez ono.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|