Rada pro tlusťocha

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rada pro tlusťocha  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Rada pro tlusťocha
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

8Shade napsal:
Spazik napsal:
s7RanG napsal:
On si z vás tady utahuje a vy mu na to skáčete jeden po druhém. Tohle přece nemůže myslet nikdo vážně

Proč? Dokážu si představit že takový lidé jak se popsal jsou, každý si určitě na někoho takového ze školy vzpomene...

Já s jednim takovym chodim do kanclu v práci. Je prakticky nemožný mu pomoct. Extrémní výmluvy, téměř nulová snaha cokoliv změnit, obecně strach z jakékoliv změny. Bydlí u maminky, holky ho nezajímaj a má asi na 170 cm 105kg v 28 letech. Když už něco změní, tak toho změní tak málo, že to nemá skoro žádnej efekt. Chce jíst, co mu chutná, když mu navrhnu cokoliv zdravějšího, tak prostě řekne, že tohle jíst nebude, že mu to nechutná.

Většina lidí zde na fóru mají tzv. growth mindset (jdou změnám kupředu, vyvíjí se), ti ostatní jako například ten můj kamarád mají fixed mindset (myslí si, že je vše předem dáno, odmítají změny). S tím se sakra blbě pracuje a rozhodně je takových lidí dost, akorát je tady na fóru nepotkáš.

on nebude chtít být panic do nekonečna, takže počítám, někdy po tricítce s tím možná začne ale už opravdu něco dělat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spazik

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

on nebude chtít být panic do nekonečna, takže počítám, někdy po tricítce s tím možná začne ale už opravdu něco dělat...

To těžko, takoví si spíš najdou ženskou s podobným myšlením a vzhledem
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to všecko pravda, žádnej troll. Promiňte, že jsem sem vůbec něco napsal. Když je člověk zoufalej, tak potřebuje někde radu a podporu. Je ale pravda, že kluci, který jsem v životě potkal, podobný problém nikdy nemuseli řešit (buď měli figuru, kterou jim mohli všichni závidět, nebo vypadali jako já nebo hůř a neřešili to).
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. uprav stravu
2. běhej- to je zadarmo
Cratach

PříspěvekZaslal: st listopad 04, 2015 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
cipinek napsal:

To těžko, takoví si spíš najdou ženskou s podobným myšlením a vzhledem

A nebo zustanou doma u maminky a jeste se tim budou nakonec chlubit (beze srandy, v poslednich par letech se ukazalo, ze nektery typci, co sem je driv v mym sirsim okoli znal, to maj hozeny fakt hodne bizarne ... casto je v tom bizar koktejlu zamichana nejaka zavislost - chlast, automaty nebo pocitacovy hry).
Jezabelka

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 2:42 pm    Předmět: Re: Rada pro tlusťocha Odpovědět s citátem

PetrZol napsal:
Ahoj, borci, chtěl bych se vás zeptat na váš názor. Je mi 21, měřím 185 cm a přes 90 kg. Do posilovny jsem chodil dva a půl roku. Teď jsem kvůli práci nemohl přes půl roku tam chodit a ted se to na mě podepsalo. Svaly mi celkem zmizeli (ne, že bych před tím měl nějaký extra - byl tam aspon náznak) a z menší pneumatiky na břiše se stala dvojnásobná.

Celý život se trápím s tím, že kdykoli vejdu do nějakého kolektivu, patřím mezi ty, na kterých je vidět, že by se sebou měli něco dělat. Když si jen vzpomenu na převlékání v šatně, bylo pro mě teror. Každý si na mě ukazoval, že takový špeky nikdy neviděl. Jednou mi dokonce vzali tričko, abych musel projít kolem holek a těm se to taky nelíbilo. Když bylo plavání, byl jsem rovněž terčem posměchu. Nikdy jsem nepatřil mezi Keny (od barbie), ale spíše o určitou verzi Shreka. Když jsem byl poprvé v posilovně, tak to celkem šlo, ale postupem času jsem si všímal, že ostatní z party dělali obrovský pokroky a já stagnoval. To mě taky pěkně dostalo. Rád bych vypadal alespoň nějak, abych byl se sebou aspon trochu spkojený a aby si mě holky všimly. Jak mám asi zapůsobit, když vedle mě stojí pohlední kluci.

Ted jsem se celý dny válel a každej den žral něco sladkýho. Jsem z toho docela smutnej, se celkem bojím vážit a podívat do zrcadla.

Co byste mi poradili, že bych měl udělat, když nemám čas chodit do posilovny a chtěl bych na sobě zapracovat? Nemám jakékoli vybavení (nejsou na to peníze) a luxus času.

Díky za názory.[/b]
Kup si koloběžku pro dospělé...zhubneš, vypracuješ všechny svaly a ještě se i někam dostaneš :)
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolobrnda jak hurvinek?
Ikee

PříspěvekZaslal: čt leden 14, 2016 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
kolobrnda jak hurvinek?

Náhodou koloběžky jsou super. Kolega právník mimo město a treky dává na kole a do města a blízké jeho okolí má zrovna koloběžku, pěknou odpruženou. :) A můj fyzio na koloběžce s bandou objíždí Evropu. Sice musíš hlídat střídání nohou, ale proč ne. Koloběžka je sympatická. :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rada pro tlusťocha Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: