DiamonD - 105kg

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 196, 197, 198 ... 237, 238, 239  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DiamonD - 105kg
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...jak přát něco špatného?...prostě pokud je někdo blbej a pašuje drogy / steroidy, tak si nic jinýho nezaslouží. Ještě že ho tato kravina nenapadla v Thajsku.

Kvůli tomu, že někdo někoho zavře bych v životě neskákal radostí.To jsem nikde nepsal.

Tady se řeší zda bych něco někomu přál/nepřál místo toho aby se řešilo, že je to principiálně všechno špatně-že není normální / morální / zákonné apod. pašovat drogy nebo AS přes hranice - tohle nikdo nevidí?

Chápu, že se to Vám nemusí líbit, ale můj názor je, že by si nic jiného nezasloužil! Tak to je ať se to komukoliv líbí nebo ne.

Hulkie - chápu to jak to myslíš - jen doufám ,žes nečekal že napíšá 20ti (a něco) letému klukovi...jooo, to je fajn nápad, doval toho kufr....a vezmi i kamarádům jak jsi tady psal o tom,že bereš objednávky. Chápu, že je to sranda (blbá sranda), ale zase snad je pochopitelné, že to někoho (třeba mě) nasere - to je holt každého právo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale on si nic dovézt nechtěl:)
ygg

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlifte, nice try, but ..... :-).

Kdybys napsal .... "Když tě vole chytí, tak se nediv a zasloužíš si to... " ... tak budiž, jenže ty jsi napsal, že doufáš že jej chytí. Já vím že jsi z jiného oboru, ale tohle fakt není jedno a to samé:-).

Pokud není nic principiálně špatného na sypce jako takové .... a pokud jo, tak celou sportovní kulturistiku můžeme zrušit.-) .... tak holt asi nemůže být nic špatného na tom, že se k ní někdo nějak dostane. Pokud tedy nechceš tvrdit, že sypat je tak nějak ok, ale je špatný jakýkoli pokus se k té sypce dostat. :-)

Leda že bys měl vyloženě nějakou iracionální averzi vůči převážení AS letadlem, takže někde si to u nás sehnat dobrý, ale přes Ruzyň ani ťuk.
ygg

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Je to přesně jak píšeš - zákony prostě hovoří jinak a je šumafuk co si o tom ostatní myslí. Jen je zajímavé kolik lidí tu prostě schvaluje jak ojebat zákazy. Osobně bych neriskoval na cestě na dovolenou s přítelkyní zadržení na hranicích kvůli blbé ampuli testosteronu - to je vše co jsem tím chtěl říct. To, že překvapivě drtivá většina fora má problém s dodržováním zákonů a připadá jim naivní / mravokárné / falešné a co já vím ještě, že mě to prostě nepřijde OK, tak mi nezbývá než to respektovat. Nějak tomu ale nerozumím - to je jako chlastat a pak řídit a ohánět se, že jsem zrovna nikoho nezabil a ubližuju tím jen sobě , tak co že je to zakázané....prostě bohužel typicky české pojetí vnímání zákazu. Když jsem pobýval ve skandinávii, tak když bylo něco zakázáno, tak drtivá většina lidí ten zákaz dodržovala. Tady je člověk za dodržování zákonů pomalu za vyvrhele a hajzla...z toho osobně nemám radost, o když to jistě mnoha z Vás přijde legrační, že?

Ale tady přece nikdo nepsal, že to je legální:-).

A tohle je moc hezký příklad .... u nás si dáš malé pivo, zastaví tě, nadýcháš a ... jsi v prdeli. V té Skandinávii (a v celé civilizované Evropě) je to jak?

Prostě na Rozvadově na čáře ši dáš pívo a párek a odpálíš to 150 pryč. Na jedné straně jsi v pohodě a klid, na druhé jsi pyrát a ožrala a vrah a co já vím ještě a min půl roku bez papírů a deset litrů v prdeli.. Takže se nutně naskýtá otázka, kde to je špatně.

Rozumné a dobře odůvodněné omezení či zákaz bude celkem rychle drtivá většina lidí dodržovat ... protože chápe, že i takové jsou potřeba, lidi fakt nejsou většinou blbci. Jakýkoli jiný budou lidi dodržovat jen ze strachu z postihu, a je zcela přirozené, že se takový pokusí ojebat. Jak se tomu může někdo divit je mimo mé chápání.
to je on

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZRUŠIT CELOU KULTURISTIKU!!!

geniální, voe...
Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasypanci
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je fakt, že tohle tam Diamond psát nemusel, to už je trochu na hraně, i když je to myšlený jako vtip a smazal bych to:
"Ampule je za éčko - beru i kreditky.  "

Ale jinak z toho děláte naprosto zbytečnou kauzu 
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kámo díky za dárek z dovolený. Ty prachy ti dám později :).
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Kámo díky za dárek z dovolený. Ty prachy ti dám později :).

Tak co bych pro kamaráda neudělal, když má před důležitýma závodama!
wondra

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift jako moderátor měl udělat jednu ze tří věcí.

1.příspěvěk zeditovat viz. pravidla fóra jako se to dělá u odkazů
2.příspěvek úplně smazat a autora napomenout přes PM
3.neřešit to a nepsat sem žádné intervence

TO ale nic nemění na tom, že bylo zcela evidentní že si Diamond dělá srandu a je to vtip. Zbytečný flame a něčem, co patří k tomuhle sportu asi jako k tuningu laďáky.
bbvka

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejede nahodou nekdo do Egypta? potreboval bych neco dovezt
Grimley

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyjo, to je větší hejt než vánoční lynč u mě v logu

Jinak k tý dovče.... nedávno mi Diamond psal do logu "Vojáček, jak si žije" a pak si jede do egypta na dovču za 40 klacků ve dvou - a já naposled byl na chatě bez elektřiny na Bítově
shooter

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Jinak k tý dovče.... nedávno mi Diamond psal do logu "Vojáček, jak si žije" a pak si jede do egypta na dovču za 40 klacků ve dvou - a já naposled byl na chatě bez elektřiny na Bítově

Jaký si to uděláš takový to máš

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Grimley

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@ shooter: vsak ja jsem v cajku :D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá listopad 06, 2015 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

mu nezavid!
kdyz si na to vydelal, tak at si ty prachy uzije
ty sis vydelal na auto, a koupil sis auto
on na dovolenou

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DiamonD - 105kg Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 196, 197, 198 ... 237, 238, 239  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: