Log Temného Zabijáka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log Temného Zabijáka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomandlik

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele a počítáš s tím, že na tom fb psali, že u MT nebude povolené sumo :D? (jak jsem ti tu už jednou psal)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2015 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj se, mám sumo povolený .
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2015 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2015 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co? bude nějakej report nebo mu někdo hodil do trenek kryptonit?
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2015 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele je mi jasný, že tady na to čekáte, ale já se teď vrátil domu a jsem docela mrtvej .

NaberSvaly Challenge 2015
muži do 90 kg

Přiznám se, že challenge pro mě nezačala dobře a ráno mě sejmula nervozita nebo mi jen něco nesedlo k snídani a musel jsem si na autobusový zastávce skočit za sloup odflusnout. To se táhlo se mnou celej den a měl jsem problém do sebe něco dostat a bolelo mě břicho. Jinak challenge docela náročná, od registrace do vyhlášení to bylo 12 hodin.

Výkony:
Mrtvý tah za 60 s
12x160 kg

Tady jsem udělal hned na začátku chybu a byl jsem na sebe neuvěřitelně nasranej. S 12 uznanými reps nejsem vůbec spokojenej. Nehlídal jsem si čas, jel jsem to docela v klidu a najednou mi došlo, že jsem u 13. opáčka, který bylo celkem na pohodu, ale bohužel už docela dlouho po časovym limitu...

Farmers walk 2x105 kg

Čas nevim, ale odhadem to bylo kolem 3. místa. Mohl jsem být rychlejší, ale odcupital jsem to spíš pomalejš a na jistotu, když jsem viděl ostatní jak se pod tím kácej.

Shyby na max
23xJá

Tohle bylo docela peklo. Vše nadhmat a brada nad hrazdu. Na to, že mi teď shyby moc nešly a nebaví mě, tak jsem se touhle disciplínou konečně trochu kousnul a dostal se do závodu. Myslím, že to byl snad nejlepší výsledek.

Benchpress
1x135 kg
1x145 kg (PR)

Kvůli času nám ubrali jeden pokus, takže mi to úplně rozhodilo plány. Začal jsem opatrně se 135 kilama, který byly fakt lehký, což jsem se divil, když vezmu v úvahu, že jsem skoro nic nejedl a bylo mi blbě. Dokonce jsem se nejdřív bál, abych dal vůbec to. Další a poslední pokus jsem se rozhodl zariskovat, chtěl jsem jet 142,5 kg, ale nejmenší kotouče byly jen 2,5 kg...tak jsem si řek, že to mrdám a narvu to, buď to vyjde a nebo ne! Moc jsem si na tu váhu nevěřil (spíš vůbec), ale ta atmosféra udělala svoje. Pamatuju si jen jak řvu a tlačím těch 145 kilo nad sebe ! Spokojenost.

Trh s 30 kg JČ za 60 s
28x

Už totálně unavenej a rozbitej...nechtělo se mi do toho a vůbec jsem nevěděl, co od toho mám čekat, protože nám zas zvedli váhu (měli jsme jet s 20 kg). Trhy s JČ jsem navíc i s dneškem jel tak 4x v životě. Před pokusem jsem ale slíknul triko a nasázel tam 28 opáček ! Sice jsem pak 5 min necejtil pravou ruku, ale s výkonem jsem taky spokojenej a zas patřil k nejlepším.

Pak konečně vyhlášení - reálně jsem si věřil na 5-6 místo, tajně jsem doufal v 3. místo, protože konkurence byla fakt velká a všichni tam byly strašný hovada. Když Jirka Tkadlčík vyhlásil 3. místo, byl jsem docela zklamanej, že to nejsem já..ale pak mě totálně rozsekalo, když vyhlašoval druhý místo a řekl moje jméno .

I když jsem dnes neměl od rána moc den, tak jsem do toho dal všechno a vyplatilo se to :). Navíc mi pak Jiří řek, že mě tipoval na první a vlastně celej závod mě pořád do mikrofonu chválil . Časem možná hodím i nějaký videa. Teď jdu spát. Čus !

Naposledy upravil Darkkiller dne po listopad 09, 2015 7:08 pm, celkově upraveno 1 krát
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 4:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně dobrý, paráda

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Tomandlik

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju, hezký výkony :).
Docela se těším na celkový výsledky, bude to nejspíš dost vyrovnaný.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě k pravidlům - byly docela uvolněný, což mně osobně vadilo. Snažil jsem se jet vše striktně a technicky. Na bench jsem se připravoval a vše v tréninku jezdil se stop tlakem na hrudníku - na soutěži se nic takového nevyžadovalo a někteří to docela solidně odráželi. U shybů bylo dost lidí, co to kippovalo..jak taky uvidíte na videu, týpek mi hejbal s celou hrazdou, což nebylo moc příjemný a radši jsem si tam chvíli visel a počkal až sleze . Jinak to ale byla povedená soutěž a na to, že to byl první ročník, tak se i docela povedla. Samozřejmě dost věcí by se i tak dalo vylepšit. Například chyběly 1,25 kg kotouče, málo prostoru na rozcvičení, prodlevy mezi disciplínama atd. Jinak vše super a ty ceny a medaile fakt pecka . Stejně si ale nejvíc vážim chvály od Jirky Tkadlčíka + dalších lidí, medaile a nových PR ! A děkuji všem za podporu.

Tady je video:

decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si zver, pecka!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Turakam

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super, gratulujem!
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky divočáci ! Na to, že to byly první moje závody, tak jsem spokojenej, ale mohlo to být lepší. Potěšil bench, kdy jsem konečně zvednul maxko i přesto, že jsem měl skoro do poslední chvíle problémy s ramenem a skoro měsíc jsem nebenchoval.

Jinak kdo by chtěl, tak mám slevový kódy na UA 20% a 25% na Madmax věci, tak kdo by chtěl napište mi pm - podělím se .

Teď uvažuju ještě o jedný soutěži v benchi začátkem prosince. Ale nechci předbíhat.
Cmeni

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K výkonům i výledku moc gratuluji.

Ale nevymlouvej se pořád na něco, kdyby to bylo tak hrozný, tak ani nestartuješ a hlavně od kluka co nosí triko se supermanem to vypadá blbě
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

Ale nevymlouvej se pořád na něco, kdyby to bylo tak hrozný, tak ani nestartuješ a hlavně od kluka co nosí triko se supermanem to vypadá blbě

Díky Cmeni .

Nevymlouvám, jsem právě rád, že to šlo i přes komplikace a celkem jsem i spokojenej !
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 5:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

To jsem ho naučil já
wondra

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hoši nevím co ty vytahujete nože když se bude střílet. Naučit to tu mohl maximálně tak Draper, ale určitě ne diamant :D

A supermane, super výkony a na poměry soupeřů s krásnou technikou, bylo vidět že ty shyby už jsi chtěl vypustit, ale když tě hecovali tak jsi ještě dal, i přes horší techniku. I u snatche jsi celkem pokládal, narozdíl od malého žvaka vedle :D (no offence :D)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: