Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

super dřepy, odvolávám, že jsi spíše silový typ... prostě dřepneš, na co máš zrovna chuť ;) viz dříve Tvé maratóny s vlastní váhou a teď pěkných 8x150 :)

5. 12. sobota, Mikuláš... ale ten bude až večer :) píšu si, ale bude lepší jít dopoledne - ještě upřesníme, třeba na desátou? jinak počítám, že se nás tam sejde více, když už je ta možnost se vidět s tak populárním dřepařem :D sice už možná budu za zenitem, ale to neva, dám si s váma něco kondičně ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi borec, skvělý trénink. To teda bude pořádná akce, až přijedeš. :) Jestli se teda do té doby všichni úplně neodrovnáme.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@vlk: ja sa prisposobim. Ja sa hlavne musim pred treningom riadne nazrat a vychrapat. Ak je toto splnene, mozem cvicit kedykolvek Hlavne ale do Areny netrafim, takze bude musiet prebehnut nejake to stretnutie v style "budem mat vo vrecku saka zapichnuty karafiat a ty budes mat pod pazuchou bochnik chleba, podla toho sa spozname"
@magumi: no popravde, zacinam sa tesit na deloadovy tyzden pred Prahou. Beastmode je skvela vec, ale dlhodobo to fakt unavuje

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: so listopad 14, 2015 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ramená ťažko / Ruky nejak normálne

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x6x60kg
1x3x70kg
1x2x80kg čo tá tretia je zakliata???
2x1x85kg
1x1x90kg PR!!!
2x3x80kg PR!!!

1x1x80kg baterky došli
2x6x70kg
1x5x70kg
3x5x60kg ramená dovidenia

Tlaky za hlavu v MP:
4x6x50kg
1x10x50kg

Upažovanie - kladka:
5x10x10kg

Upažovanie v predklone - kladka:
5x10x10kg

Kliky na bradlách:
5x15xCarabas

Franc tlak:
5x10x25kg

Biceps v sede s jednoručkami:
5x8x14kg

Biceps s kotúčom:
5x8x25kg

Hodnotenie tréningu: A jeje, plutónium v proteíne má niečo do seba
Absolútne žiadny prejav nejakej extra sily od rána. Síce som sa pomerne dobre vyspal, ale nijak výnimočne, strave som včera tiež moc nedal (pánska jazda s pivkom a tabakom a sledovaním starých ročníkov World strongest man), takže netuším, odkiaľ sa to vzalo. V prvej sérke s 80kg pri military som sa pokúsil urobiť 3 opakovania, ale to som rovno mohol skúsiť preskočiť Dunaj so zaviazanými očami, spútanými nohami a tehlami v batohu. Márna snaha, bieda a smutný výkon Tak ale aspoň tie 85ky tam šli pomerne s rezervou, na rozdiel od minulého týždňa a tak hovorím Nabukovi, že skúsim dorovnať osobák 87,5kg. A tu na mňa pozrel môj verný druh bodrým zrakom odborníka, pohodil svojím pedofilným mustážom (movember) a presvedčil ma, aby som tam dal rovno 90 kíl.
Absolúúúútne som neveril, že to dám, ale novozélandská rugbyová haka na mňa revala zo slúchadiel, nastúpil amok a focus a... čuduj sa svete, 90ka luxusným viper zdvihom išla hore Mega, po tomto už som sa dostal do psychickej pohody a vedel som, že trojky s 80kou pôjdu tiež. A aj šli, čo bol ďalší osobák.
Po totálnej militaristickej deštrukcii ramien som sadol na multipress a dal pár technických opakovaní s pomerne malou váhou, ale stačilo to... Akurát do poslednej série som narval posledné zvyšky síl a tak som vystrúhal 10 opakovaní, nemusím hovoriť, že po kladkách som sotva zdvihol ruky, ako som si rozmároval ramienka.
Ruky našlapaná nafúknutosť, žiadne váhy, len intenzita a pumpa pumpa pumpa, žily žily žily.

Výsledok dnešného tréningu: Ruky jak balóny, ramená nepohyblivé, počiatočná fáza seknutého krku Celé dobre! Som rád, že ten debilný tlak nad hlavu sa pohol, stagnoval som príšerne už od dovolenky, ale stará dobrá anarchia a milión rozmanitých sérií zaberá vždy a všade. Jó rutiny a systémy sú dobrá vec, ale psychopatické zbesilé pravidelé dvíhanie ťažkých vecí má v tréningu tiež svoje miesto!

Nabuko ma potešil, bench sa mu zlepšuje z tréningu na tréning, som naňho hrdý, páprdu chlpatého. Navyše si splašil (za polovičnú cenu, hajzlík) rovnaké drepovacie boty, ako mám ja, takže teraz už od neho očakávam veľké veci!

Inak sa dnes neprihodil žiadny zaujímavý incident, akurát po tréningu sme boli na rugby Košice - Bratislava (samozrejme sme prehrali, chýbal nám asi niekto zo Zélandu ) a potom sme skočili na pivko, takže taký overly manly day

decarabas

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Hrudník ľahko / Lýtka

Drepy:
1x6x60kg
1x6x110kg
1x3x140kg
1x3x160kg
1x4x170kg PR!
1x3x175kg PR!
1x2x180kg PR!
1x1x182,5kg PR!
1x1x185kg PR!!!!!

1x3x160kg
1x6x170kg

Dosedy na lavičku:
3x3x180kg

Legpress každá noha zvlášť:
5x10x120kg

Predkopávanie zhadzovaná:
1x10x110kg + 1x10x90kg + 1x10x70kg + 1x10x50kg požiar stehien

Zakopávanie zhadzovaná:
1x10x55kg + 1x10x45kg + 1x10x35kg + 1x10x25kg

Benchpress:
1x15x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x10x100kg PR!
1x8x100kg
3x6x100kg

Lýtka v stroji:
6x10x100kg

Hodnotenie tréningu: Treba niečo dodávať?
Vlastne to ani nemalo prečo neísť, že? Najedený, vyspatý, v dobrom naladení, kolená nebolia... Došli sme s Nabukom do posilky a akurát sa uvoľnil stojan, takže som sa na to mohol rovno vrhnúť, zatiaľčo on sa pustil do mŕtvych ťahov a náhle tak z celého gymu zmizli kotúče.
Dnes som mal cieľ iba dať 170ku 4krát a podarilo sa, čo ma však náhle naladilo celkom bojovne a nemal som dôvod do toho nevletieť ešte agresívnejšie Ako to dopadlo vidieť vyššie. S každou ďalšou sériou som bol nabudenejší a nabudenejší a spokojne som sa chechtal po každom drepe ako opitý Milko Tokola
Na záver som si dal aj tú vytúženú 185ku, čím som posunul svoj "total" na rovných 530kilo.
Pššt, nikomu nehovorte, ale možno bude čoskoro aj 190ka, lebo ten posledný pokus zas až tak moc vytrápený nebol Niežeby bol ľahký, ale prevedenie cca ako tá 180ka pred 2 týždňami.
No a ďalšiu radosť mi urobil bench, v ktorom som konečne pokoril tú magickú desiatku so 100kg Na toto som sa chystal už dlhšie, ale dnes mi to prišlo celkom vhodné, keď mám taký rekordný deň Jo, mať na sebe triko All blacks pridáva 10 na silu, kto stagnuje, odporúčam

Nabu v nových adidasoch drepoval ako pán, hneď vidieť rozdiel, stabilita je o niečom inom, prevedenie pekne caz päty, bol som naňho hrdý ako na vlastné dieťa, ktoré nemám a ani nechcem

Inak fitko dnes prázdne, pusto, samá ozvena a pavučiny na kotúčoch, strojoch aj na recepčnom, len sem tam sa na kratičkú dobu ukázali nejaké páriky - mladík s peknou frajerkou a klasicky už dvaja Teplí bratia. Tí ani netuším kedy zmizli, ale neboli v gyme snáď ani polhodinu. Asi krátky, dynamický, efektívny tréning
Na záver tam nejaký chlapík v legínach robil v multipresse improvizovaný donkey raises, dobrý nápad, ale tá vyšpúlená prdel na mňa pôsobila nedobre Asi mal šťastie, že dvojica Bračekov už bola preč, ktovie, čo by sa udialo

ryvaru

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gratulace doufám že bude video... ne že bych ti nevěřil, ale na ty tvoje dřepy je radost se dívat to si jel bez bandáží, viď? jestli jo, tak s nima dáš 200 úplně bez problému, spíš víc... hned by jsi měl 550 a ta desítka se stovkou taky moc pěkný
Blackoff

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta dvoustovka se nebezpečně blíží! Kvalitní práce
decarabas

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
gratulace doufám že bude video... ne že bych ti nevěřil, ale na ty tvoje dřepy je radost se dívat to si jel bez bandáží, viď? jestli jo, tak s nima dáš 200 úplně bez problému, spíš víc... hned by jsi měl 550 a ta desítka se stovkou taky moc pěkný

Nie, bohužiaľ, na videu to nemám a tak riskujem neverenie Neplánoval som ísť do takýchto rekordov, takže som nebral foťák a napokon, nemal by to ani kto točiť, Nabuka som potreboval skôr za sebou ako backup Nabudúce niečo natočím, ak treba.
Bandáže nepoužívam, len také tie mäkké ponožkovité, ako som už párkrát písal. Skôr kvôli teplu a istému duševnému pokoju, než ako nejakú pomoc.
Nevidím totiž veľmi zmysel v umelom navyšovaní váhy na činke, ktorú nedvihnem reálne ja. To by som si mohol rovno počítať za maxká drepy s dopomocou sparinga. Neznižujem samozrejme equiped výkony alebo bandáže, sám predsa používam opasok pri ťažkých váhach, čo je svojím spôsobom tiež dopomoc... ale... bandáže skrátka nie. Rád vydrepujem len to, čo vydrepujem sám. To isté mám s trhačkami alebo hákmi - keď to neudržím, nahovno to vôbec dvíham.

Blackoff: Plán je dať 200 do leta, uvidíme, ako to pôjde.

Turakam

PříspěvekZaslal: ne listopad 15, 2015 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádička, ideš ako vlak bez bŕzd, super!
spekounP

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní dřepy, vypadá to, že forma roste s každým tréninkem.
Magumi

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty bláho, ty jsi borec. Jeden den osobák na tlacích, druhý den takové skvělé dřepy. To je pořádná motivace do zítřejšího tréninku.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Nevidím totiž veľmi zmysel v umelom navyšovaní váhy na činke, ktorú nedvihnem reálne ja.
taky mi připadá lepší spolehnout se na sebe než na to, jak kvalitní bandáže a jak dobře uvázané či utažené mám, ale zase vím, že v equip soutěží i lidé, které respektuji, takže něco na tom je, jen na naší - raw - úrovni zřejmě není důvod to řešit

jinak gratulace k osobáku - teď jsi se definitivně prozradil, že je v tom nějaký trik, který ještě neovládám a který se pokusím odkoukat, abych se dostal o level nesmrtelnosti výše
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vďaka, cením si pochvaly.

Je pravda, že teraz to ide hore raketovo rýchlo a teší ma, že v každej oblasti. Faktom ostáva, že odkedy som sa prehupol cez 90 kilo telesnej hmotnosti, ide to všetko ľahšie. Nejakú vedu by som v tom nehľadal - zaradil som proťák navyše, takže telo má z čoho rásť aj regenerovať.
Skutočne mám dojem, že forma ide hore z tréningu na tréning, rovnako mi je jasné, že tento stav nepotrvá večne Bohužiaľ.

Zatiaľ, musím zaklopať, nečelím žiadnym fyzickým ťažkostiam. Regenerujem dobre, chuť do tréningu je, len počas týždňa bývam unavený a musím to dospávať cez víkend. Inak všetko OK.

Možno to bude znieť ako klišé, ale u mňa veľa robí myseľ a motivácia - celodenná priebežná príprava na výkony už v hlave + vhodný song pred sériou a navyše Nabuko ako parťák povzbudí a potlačí ma k výkonu. To ma vždy dostane do takého duševného rozpoloženia, že sa mi skrátka chce makať.

maciak

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

z mojej skusenosti vzdycky na konci takehoto obdobia prichadza nejake zranenie (davas si osobkay, si namotivovany, pripadas si nesmrtelny a naraz jeb).
Ja viem ze to nespravis (ani ja by som to volakedy nevedel) ale po max 6 tyzdoch takehoto napredovania by som si dal nejake 2-3 tyzdne lahsie.
Inac gratulujem a pravidelne ta citam velmi zaujimavy log.
Ked budes v ba daj vediet mozeme dat spolu aj s Turakamom trening
decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 16, 2015 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maciak napsal:
z mojej skusenosti vzdycky na konci takehoto obdobia prichadza nejake zranenie (davas si osobkay, si namotivovany, pripadas si nesmrtelny a naraz jeb).
Ja viem ze to nespravis (ani ja by som to volakedy nevedel) ale po max 6 tyzdoch takehoto napredovania by som si dal nejake 2-3 tyzdne lahsie.
Inac gratulujem a pravidelne ta citam velmi zaujimavy log.
Ked budes v ba daj vediet mozeme dat spolu aj s Turakamom trening

Verím, že také zlé to so mnou nebude
V podstate už asi dva či tri roky mi kadekto veští zranenie kvôli systému (no... systému ), akým cvičím. A to osobne v gyme aj tu na logu. A zatiaľ väčšina dotyčných sa už zranila a chodí pobandážovaná a zaopaskovaná aj na záchod a ja zatiaľ držím pokope (klop klop klop).
Čím takéto varovania samozrejme neznevažujem ani nepodceňujem - keď cítim, že nastupuje únava, jednám podľa toho. Keď ma telo nepustí, neprihadzujem a nepreháňam. Keď treba pauzu, dávam pauzu, keď to chce regeneráciu, zaradím masáž alebo sauničku. Nemyslím, že som niekedy rval niečo nasilu len preto, aby som splnil plán, v ktorom treba dať osobák - pretože plán nemám a tak osobák vzniká väčšinou z náhleho popudu, že je sila. Cvičím veľmi intuitívne a podľa aktuálneho stavu, čo mi dovoľuje prispôsobiť sa a vyhýbať sa tak preťaženiu a zraneniu.
Samozrejme zranenie môže prísť hocikedy a zákon schválnosti je sviňa, takže to pokojne môže byť už zajtra Som si toho plne vedomý, ale zatiaľ sa cítim výborne a nič ma nebolí.
Napokon, toto tempo mám len po Prahu, potom dám týždeň úplnú pauzu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 93, 94, 95 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: