|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xien
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
Už dlouho nemám moc čím do tohoto topicu přispět. Je to teď takové ne moc optimistické období. Až dnes. Jsem velmi překvapený svoji dcerkou - ve svých čtyřech letech docela obstojně píše a nedávno začala v autě zpaměti sčítat tři jednomístné číslice. Absolutně to s ní neřeším ani ji to neučím. Jen v autě hrajeme slovní fotbal (tam se naučila hláskovat) a z nudy si na prstech počítá. Má být ještě dva roky ve školce...no nevím:o)
Vím, že to moc na BB forum nepatří, ale tohle mi dělá větší radost než cokoliv jiného.
(občas si příklad sama zadá, napíše i spočítá...je to legrace sledovat takové prtě:o)
mazec to už je dál než 13 leté děti nepřizpůsobivých občanů gratuluju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 12:49 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji, Xiene. Už v poledne jsi vyhrál soutěž o nejdebilnější příspěvek dne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 12:59 pm Předmět: |
|
|
Yude, tebe je čo?!  , však má oprávnenú radosť, že má nadané dieťa, mu závidíš, či čo, práveže je to skvelý príspevok a môže byť hrdým otcom a naopak sa snažiť byť s dcérou o to viac a dať jej podporu na rozvoj zjavných talentov _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
Turakame .... přečti si to ještě jednou, a zejména se zaměř na rozlišení KDO a CO napsal. Aneb Deadlift ... který nezodpovědně kazí malé dítě vzděláním a ještě se z toho raduje:-))) ... xien, který neumí vložit citaci a navíc napsal vskutku nehoráznou blbost.
Kua, šak si učitel:-)! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 1:08 pm Předmět: |
|
|
nečítal som stránku predtým, myslel som, že ide o jeho dcéru, ale ide o deadliftovu, takže to sa ani nečudujem, tam je to genetika, to však nemení nič na tom, že to je fakt pecka _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | nečítal som stránku predtým, myslel som, že ide o jeho dcéru, ale ide o deadliftovu, takže to sa ani nečudujem, tam je to genetika, to však nemení nič na tom, že to je fakt pecka |
já jsem to blbě vložil jde o ddeadliftovu malou, ale nevím co je na mém příspěvku špatné, je to pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 1:22 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Gratuluji, Xiene. Už v poledne jsi vyhrál soutěž o nejdebilnější příspěvek dne. |
proč myslíš? je to smutné ale je to tak i když se to někomu nemusí líbit
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
| xien napsal: | | YUD napsal: | | Gratuluji, Xiene. Už v poledne jsi vyhrál soutěž o nejdebilnější příspěvek dne. |
proč myslíš? je to smutné ale je to tak i když se to někomu nemusí líbit |
Protože to byl výkřik do tmy o ničem. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 1:50 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | xien napsal: | | YUD napsal: | | Gratuluji, Xiene. Už v poledne jsi vyhrál soutěž o nejdebilnější příspěvek dne. |
proč myslíš? je to smutné ale je to tak i když se to někomu nemusí líbit |
Protože to byl výkřik do tmy o ničem. |
to souhlasím ale nedalo mi to
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
| xien napsal: |
to souhlasím ale nedalo mi to |
Nás normální to pobavilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so listopad 14, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
Díky chlapi:o) Nechtěl jsem tu vyvolat nějaké emoce. Jen mě to těší...obzvlášť když si na to přišla vlastně sama.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 10:03 pm Předmět: |
|
|
Deadlift je olasky rom zidovskeho vierovyznania a vyplatou krmi hracie automaty. Inak je prisposobivy a pritulny. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 7:57 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Deadlift je olasky rom zidovskeho vierovyznania a vyplatou krmi hracie automaty. Inak je prisposobivy a pritulny. |
já jsem nemyslel cikány jak někdo asi mylně pochopil ale obecně obyvatele azyláků - kousek od našeho je jeden a to je pecka s nima kecat, nejen že neumí česky, je to směs slovenštiny, avarštiny, sánskrtu, češtiny a neznámé ptačí řeči ale jejich názory to je pecka - ke mě do práce se pár z nich přišlo ucházet o práci přes ÚP a zaujaly mě třeba UČNI ZÁMEČNÍCI Z DRUHÉHO ROČNÍKU a jejich první dotaz který zněl :
cituji a píšu doslova bez překlepů třeba mi to někdo přeložíte "dohré ránko pánko kaj sa tuto robí azda nám poclali z prasáku pro robotu, umíme zámečníky a svařovat aj základy na komplu a z chytrým androjdem to moc něni čandre" -
přišli tři a z nich dva nafoukali hned na bráně při kontrolním nepochopil jsem jak to mohli dotáhnout dál než do druhé třídy základní školy
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|