|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne listopad 08, 2015 3:48 am Předmět: |
|
|
...a umrieť _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
svalovky, brutálne, hamy napadrť, nohami len šúcham (to nepreháňam), ale šiel som.
tréning A (3)
mŕtvy ťah + military press
80 x 10 + 45 x 10
80 x 10 + 45 x 10
80 x 10 + 45 x 10
80 x 10 + 45 x 8 (2)
super, tri komplet kolá a relatívne som žil, aká-taká adaptácia teda prebieha heh
split squaty + príťahy v predklone s ezkou s fat gripmi + legpress
3 kolá, po druhom kole už mi šlo kvalitne na vracanie..., ale snaha o držané tempo a všetko, proste makendo jak sviňa
+ nejaké to visenie a spamätávanie sa _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne po listopad 09, 2015 9:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 9:49 pm Předmět: |
|
|
Toto je neuskutocny nezvyk u teba v logu citat taketo veci
Drzim palce, som zvedavy, kam to az potiahnes, budem sledovat dalej _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 10:14 am Předmět: |
|
|
Těším se, jak budu sledovat, kam tě tenhle trénink posune. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 6:16 pm Předmět: |
|
|
Sám som zvedavý. Už mi bola naznačená ďalšia fáza, bude to zaujímavé. ale trápi ma neustáli kašel a nádcha, toto sa mi ťahalo aj min. rok, ale trénujem no, škoda, že v robote toho je neskutočne veľa, že sa človek nezastaví a niekedy má pocit, že pracuje rovnakým dielom ešte aj doma...kto fakt nerobil v školstve za súčasných podmienok, nepochopí... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
mordor dnes totálny, po prvej sérii som myslel, že ma vyvezú...inak už druhý týždeň nechodím, len sa vlečiem, len hamy z tréningu na tréning na šalát. Uvidíme ako po dnešku, inak dva dni off.
zadné drepy + zhyby
71 x 10 + ja x 10
71 x 10 + ja x 8 (2)
71 x 10 + ja x 7 (3)
71 x 10 + ja x 5 (2)
ono úchop odchádza už pri drepoch, ako tú tyč zvieram a všetko, aby som držal techniku, tá myslím, že pomaly aj prichádza, lebo hore mi to striela jak nič, ale potom zhyby moje obľúbené, to je čistý očistec ako som dal zbohom bezpalcovým úchopom vo všeobecnosti.
benč + hyperky + zakopávanie uni.
3 kolá (12 + 6 + 8)
benč 71 pekne po 12 všetky, to je úprimne jediná lahoda
Po tréningu veľmi vyčerpaný, nútil som sa do každej série, domov z nohy na nohu... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 11:57 am Předmět: |
|
|
Zdar,
mŕtvy ťah + military
85 x 10 + 47 x 10
85 x 10 + 47 x 10
85 x 10 + 47 x 10
85 x 10 + 47 x 6 (2+2)
do mrte, na mŕtvolu sa hlava pomerne adaptovala a súkam to tam, pressy sa dajú, ale negatívka - to je kapitola sama o sebe, avšak toto kombo zvládam lepšie jak drepung + zhyby
split squaty + príťahy v predklone s ezkou s fat gripmi + lepgress
3 kolá s danými počtami opáčok, lepgressy musím pritvrdiť na technike, aj keď sa fakt sústredím, aby všetko šlo jak má
+ nejaké to visenie a rolovanie _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 12:41 pm Předmět: |
|
|
a v cem je to jinak, nebo jak to je jiny? zajimalo by me to..jestli to neni tajna informace
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 5:52 pm Předmět: |
|
|
No vidíš to! Jak si zvýšil opáčka a snížil váhu, tak je to úplně o něčem jiném. A mě si říkal, jak jedu jen "takové" rozcvičky  heh
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 6:19 pm Předmět: |
|
|
To je len začiatok. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: so listopad 14, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | No vidíš to! Jak si zvýšil opáčka a snížil váhu, tak je to úplně o něčem jiném. A mě si říkal, jak jedu jen "takové" rozcvičky heh |
Kdybys byl bez formy, taky jedes takové rozcvicky
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 8:26 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy + zhyby
74 x 10 + ja x 10
74 x 10 + ja x 8 (2)
74 x 10 + ja x 5 (5)
74 x 10 + ja x 4 (6)
drepung kvalita, posledná séria fakt max sústredenie a trenér (maciak) bol spokojný, takže som rád, butt wink sa zdá byť fuč, čo je potešujúce, síce ma opäť totálne rozsekali zhyby, ale čo už, o kulilinček lepšie jak minule, čo sa týka udýchania, ale opäť ma vyvalilo po poslednej sérii heh
benč + hyperky + zakopávanie uni.
3 kolá (12 + 6 + 8 reps v každej)
benč navýšený na 74, dalo sa
Bud. tréningy strategické navýšenie váhy a len dve prac. sérky, potom na posledný ešte navýšenie váhy a skúsim to prežiť:), inak super atmosféra, dokonca som bol schopný trošku už aj pokonverzovať. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
mŕtvy ťah + military press
90 x 10 + 50 x 10
90 x 10 + 50 x 10
síce len dve sérky, ale kvalita, všetko však max dôraz na negatívka etc.
split squaty + príťahy v predklone s fat gripmi + legpress
dnes doplnky pocitovo totálne peklo, hlavne legpress, kde som mačkal zo seba max rozsah a všetko tak, jak treba, nohy napumpované jak nikdy (sranda, v minulosti som tam hádzal pomaly 400kg a teraz smiešnych 60-100kg ma drví jak malinu), v poslednej sérii som už ručal jak tur, ale dáko som prežil, aj keď sa mi pekne hmlilo pred očami...
som si ešte trošánek povisel a čakal na snúbenku, aj traja tréneri jej radili hehe, holt, tu sa človek učí každý tréning
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|