|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: po listopad 16, 2015 9:24 pm Předmět: |
|
|
Dve hodinky saunicka s Nabukom v ramci regeneracie. Vypotil som asi 17 litrov vody a v ladovom bazeniku mi odmrzli koule,ale nejaka pani nas pochvalila,ze vidiet,ze cvicime  Takze asi to s nami nebude take zle
Citim sa zregenerovanyyyy _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 17, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
Hrudník ťažko / Chrbát ľahko
Benchpress:
1x20x20kg
1x10x60kg
1x6x80kg
1x6x100kg
1x4x110kg
1x3x120kg
1x1x125kg
4x2x120kg
1x6x100kg
1x5x100kg
3x4x100kg
1x8x80kg
1x10x70kg
1x10x60kg stopky
Decline press:
1x10x60kg
3x8x70kg
1x10x60kg
Incline press s JČ:
5x6x30kg
Príťahy v predklone:
1x10x70kg
5x6x100kg + 1x10x70kg
Tlaky v stroji:
5x12x???
Hodnotenie tréningu: Po včerajšej saune som bol ako maslo, svaly sa nie a nie dokopať k nejakej poctivej činnosti  Nesťažujem sa, len hodnotím
Z toho dôvodu som sa celkom aj vytrápil, aby som si odtlakoval aspoň nejaký svoj štandard. Ale sila rýchlo odchádzala, ako vidieť na posledných sériách tlakov so stovkou  Plán bol pôvodne 6x6, ale veľmi rýchlo som si to rozmyslel, keď sa hrudník vyjadril v zmysle, že na mňa kategoricky serie a nech si to dvíham sám.
Kliky na bradlách som dnes vymenil za decline bench a trosku som to tam popumpoval, aby sa nepovedalo. To už šlo v rýchlom tempe, striedal som sa s jedným borcom, takže to chytalo veľmi dobre.
Ruky som dnes nestihol, zas som sa ponáhľal - a znovu to bolo do sauny. Zajtra mám pauzu, takže si moje telíčko konečne poriadne oddýchne. Myslím, že mu to vôbec neuškodí  Hlavne, keď vo štvrtko sú mŕtvoly.
Sebedeštruktor dnes seriózne pokračoval s deštrukciou kolien a robil to poctivo a precítene. Ale že mega, toto, čo stváral bol extrém a fakt ma to udivovalo, prekvapovalo, znepokojovalo, bavilo a zároveň strašilo - silu má ako menšie hovädo, lebo drepy robil so 120 kilami. Ale.
Každé opakovanie s dopomocou. Do každého opakovania v spodnej fáze spadol a snažil sa využiť pruženie kolien, ktoré sa zúfalo a bez akejkoľvek snahy o nápravu bortili dovnútra a počas celého zdvihu sa klepali a strácali pevnosť. Niet divu, že má chlapec už omotané kolená bandážami - ešte dva tri roky takejto techniky a bude drepovať so Stephenom Hawkingom. Čerešničkou na torte bol legpress a jeho poctivé prepínanie kolien v hornej fáze. Radšej nevidieť
Kamoš dnes odporúčal Teplým bratom cvičiť ako cvičím ja  Neviem, či to urobil naschvál, ale bavili sa o ich frustrácii z nedostatku progressu, tak im povedal, nech cvičia na menej opakovaní a s väčšími váhami, ako to robím ja  Toľko zábavných výhovoriek, prečo sa to vraj nedá som ešte nepočul.
No a prečítal som si u Magumiho a Vlka tie ich zápisy a už ma začínajú srať, ale to len tak na okraj
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 11:03 am Předmět: |
|
|
No, tak predbezne to teda vyzera tak, ze s Nabukom budeme v Arene (kam nas snad dovedie obetavy vlk#) 5.12.2015 od 12:00 az do... kym sa neznicime totalne na srot, co nebude trvat dlho, ked sa tam ma dostavit okrem vlka aj magumi a spekounP  Celkom sa tesim.
Nemam sajnu, aku ma Arena kapacitu, ale dufam, ze sa este niekto z fora zastavi, rad spoznam dalsich ludi, ktorych treningy sledujem atd. Uz ked v tej Prahe budem, nech ten cas vyuzijem co najlepsie.
Pokial budem dalsi den schopny chodze, dosiel by som aj v nedelu mozno na nejake benche alebo hocijaky improvizovany trening mimo moj bezny plan.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 11:56 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: |
|
S tímto obrázkem mám zkušenost
Kdesi jsem 2 roky zpět četl, že když budeš benčovat a sedne si ti na pánev pěkná baba, zvýší ti to testosteron a měl bys zvednout víc. Tak jsem řekl pěkné kamarádce co chodí s náma občas cvičit a ona že to někdy zkusíme říkám OK, až pojedu benche, dám vědět. Zhruba za měsíc jsme se oba setkali a jel sem benche, tak jí říkám jestli by nešla na poslední sérku. Vždycky jedu pyramidu a na poslední serii shodím na 100 kg. To jedu co zvládnu. Rekord jsem měl před půl rokem 13 op, teď jsem se motal něco kolem 9-11 op. Kamarádka nasedla a helemese - 12 op minimálně o 1-2 op jsem dal víc, fakt to funguje!! Pak se mě ptala, jestli mi dovolí, aby tak na mě takto nasedala na závodech
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 12:17 pm Předmět: |
|
|
Diamond: Nedbam, ale asi ma prevalcujes, po treningu s vlkom, magumim, spekounem (a bohvie co za blaznov este pribudne) budem mat energie ako cerstvo narodeny kolouch  Ale hadam by to slo. Btw co za sutaz?
Dave: No ja sa snazim naucit odspodu leg drive pri benchi, takze by sa mohla slecna citit malinko v rozpakoch, ked by som tam prirazal  Cize si s tym musim poradit bez zvyseneho testosteronu (leda by sa ukazala Leginova bloncka, Leginonania alebo nejaka ina motivatorka) _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 1:03 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Tak se pak domluvíme na fitku, který by ti vyhovovalo |
Určitě by mu vyhovoval Eagle a klidně bych se přidal k vám ! Navíc bych tam Carabase mohl prověřit s ňákejma strongman hračkama, protože po tréninku v Areně určitě nebude mít dost druhej den .
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 1:26 pm Předmět: |
|
|
Darkkiller: No do hajzlu  OK!
Batista: Beriem ta za slovo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st listopad 18, 2015 3:56 pm Předmět: |
|
|
možná bych se taky přidal  ještě uvidím, ale rád bych...  do prahy bych se nejspíš i dostal, i když bych tam asi potřeboval někoho kdo by mi ukázal co a jak, jelikož jsem tam byl párkrát v životě a nechtěl bych se ztratit někde na druhý straně než je ta posilka  nechám to zatím otevřený, ale každopádně bych se s váma rád viděl a potrénoval a když to nevyjde teď, tak snad někdy pozdějc...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 8:53 pm Předmět: |
|
|
Ryvaru: nedbám. Až dohodneme definitívne detaily stretnutia s vlkom (viacmenej už sú, ale ešte máme stále dva týždne), tak ti to prepošlem, aby si vedel kedy a kde.
Ťažký chrbát / Ľahké nohy
Mŕtvola sumistická:
1x10x70kg
1x6x110kg
1x5x140kg
1x5x170kg
1x4x190kg PR
1x3x200kg PR!
4x1x205kg
3x5x160kg
Doťahy:
3x1x210kg a hore poriadne podržané
Drepy:
1x6x70kg
1x5x110kg
5x3x150kg
Zhyby:
1x6xCarabas
4x6xCarabas + 20kg
1x5xCarabas + 20kg
Príťahy - kladka:
5x8x80kg
Hodnotenie tréningu: Jeeebs a je to tam, ďalší nečakaný osobák  Sauna pomáha, alebo možno tie steroidové kurčatá, čo kupujem v obchodoch
Absolútne neplánované PRká na deadlifte. Asi ma motivoval Sebedeštruktor, ktorý sa pri mne pristavil a povedal "Môžem sa s vami striedať na mŕtvom ťahu?" a ja som povedal "Jasné". Aspoň ma neoslovil ujo, aj keď to bolo tesné  Malý zlatík.
Tak som naložil 70 a potiahol. A on tiež a jeho parťák zíral. Tak som naložil 110 a potiahol. A on tiež a jeho parťák zíral. Tak som naložil 140 a potiahol. A on... sa skoro zlomil a jeho parťák zíral. Tak som naložil 170 a potiahol. A on sa zľakol a jeho parťák tiež. Zhodil na 150 a zas sa skoro zlomil. A ja som nakladal a nakladal a on to stále skladal a skladal a ťahal tých svojich 150 tak príšernouohavnoudesnehroznou technikou, že mi zvieralo prdel, ako som čakal, kedy to už definitívne chrbtica vzdá a s rezignovaným "PRÁSK" mu odpadne vrch tela. No, je to šampión a tak tých pár sérií zvládol, ale bolo to tesné a veštím mu ešte dva roky, než mu budú musieť amputovať telo. A celý ten čas jeho parťák zíral a občas povedal "dobre".
Zastavil sa pri mne potom Malý Vadik (110kilový Vlado) a povedal "Pepo, čo robíš? Motivuješ tu mladých chlapcov a oni sa potom dojebujú"
No, takže po šialených Sebedeštruktorových výkonoch som sa dostal do stavu blízkeho tranzu amazónskeho šamana olizujúceho žaby a proste som sa zmenil na hydraulický deadliftovací stroj. Jakživ som nemal ani zdanie, že by sa 200ka dala zodvihnúť viac ako raz a zrazu puf, bola hore trikrát a ani som sa moc nenadrel, hoci žily som mal od chodidiel až po čelo ako oceľové laná a hlava bola červená ako šatka pioniera.
Samozrejme, počas série s 205kg sa vrátilo všetko do normálu a už som sa tam namáhal len s jednotkami  Nevadí, celé dobre aj tak. Doťahy samozrejme už žiadna sláva, chrbát na kašu, úchop na kašu a to bol ešte len prvý cvik  Ale každý ten doťah som podržal pekne dlho hore a stlačil som chrbát, čo to šlo.
Drepy len decentne, chcel som sa pošetriť, takže pár troják s detskou váhou.
Zhyby pecka, dnes to šlapalo perfektne, ale dlane som mal rozbité ako slovenské cesty a radšej som nepridával na váhe. Ale napumpoval som to až až.
A dorazil som sa nejakou kladkou - cvik pre ženy, ale nikto sa nedíval
Dnes veľmi spokojný, zjavne regenerácia má niečo do seba a musím ju plne doceniť - vrelá vďaka, milá regenerácia, zastav sa častejšie!
Ale zajtra florbal a ja budem mať spodok chrbta roz*ebaný ako prdel Sashi Grey, takže už teraz sa teším _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 10:21 pm Předmět: |
|
|
vlk: ale prd, ked vidim, co stvara Magumi, tak si pripadam ako nedorobeny maly bracek z inkubatora
Dnes hodina a pol brutalneho florbalu. Kolena bolia zo sprintov, som tucne prasa a moje telo place, lebo bolo geneticky dimenzovane tak na 75 kilo vahy _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 21, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ramená ťažko / Ruky
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x5x60kg
1x3x70kg
1x2x80kg
1x1x85kg
1x2x85kg PR!
1x3x80kg
3x2x80kg
1x5x70kg
2x4x70kg
3x5x60kg
3x15x20kg
Tlaky s JČ v sede:
1x6x20kg
5x6x25kg
Upažovanie v stoji:
5x15x8kg
Upažovanie v predklone:
5x15x8kg
Franc tlak:
5x6x32kg
Sťahovanie kladky - lano:
5x8x40kg
Biceps s JČ:
3x10x16kg
Biceps s VČ nadhmatom:
3x8x20kg
Hodnotenie tréningu: Budem písať pomalšie, lebo popri tom jem, ok?
Dnes celý tuhý, po včerajšom florbale rozbitý a drevený, vzpriamovače stále betónové kvôli mŕtvolám. Ale nasrať, makať treba, takže... som šiel makať ku kamošovi a vymaľoval som mu stropy v troch izbách  No a potom už konéééčnééé som sa pobral a šiel... jesť. No ale potom som už vážne šiel trénovať.
Military press des bes (dobrá veta). Chrbát na totálku, takže žiadna opora proti váhe činky, všetko tlačené zo záklonu viperliftom. Ramená by aj vládali, ale trup odmietal spolupracovať
Nič, čo by tvrdá muzika a sebahecovanie nezvládli  A tak som sa stal šťastným oteckom novonarodeného osobáku.
A potom som tie ramená proste rozj*bal ďalšími a ďalšími sériami, až som šiel na tlaky s jednoručkami a tie mi bohato stačili aj 25ky  A ešte som to vypálil na záver nejakým ľahším upažovaním.
Momentálne mi v ramenách škube a mám problém dvíhať ruky
Ruky strašná smrť, rýchle tempo, tricepsy ostatne mali svoje za sebou už po tlakoch. Biceps som zrýchlil na tri série s minimálnou pauzou, takže takmer explodovali ruky a v sprche som si nevedel ani namydlit chrbát a zobliekanie trička bolo tiež úžasné dobrodružstvo plné prekvapení a dramatických zvratov, ale so šťastným koncom
Sebedeštruktor si zas prišiel skurviť kolená. Totiž, ehm, trénovať nohy. Stále sa mi to pletie.
Najprv došli za mnou aj s tým malým kamarátom, lebo som bol, ako inak, v stojane. Na jeho otázku, koľko ešte toho mám som sa usmial a povedal, že veľa. No a tak šli do multipressu.
Problémom drepovania v multipresse je, že dráha je pevná a človek tak nemôže ísť po dráhe ako s voľnou váhou. Z toho dôvodu treba dať nohy trochu viac dopredu, aby kolená neboli tlačené extrémne vpred a váha tela nepadala na špičky nôh. No a presne toto všetko Sebedeštruktorovi nikto nepovedal.
Robiť drepy so 120 kilami tak, že v spodnej fáze stojíte doslova na špičkách, pri počiatočnom tlaku tlačiť kolená k sebe a zároveň kvôli pevnej dráhe činky sa hrbiť, lebo telo sa nemá kam uhnúť... To je maso  Navzdory všetkému to ten chlapec dokázal a hoci po každej sérii mu na kolená pribudla ďalšia bandáž, úspešne dobojoval a utekal na legpress prepínať kolená pod maximálnou možnou váhou  Je to seriózny magor, ale mám ho rád. Bude mi chýbať, keď bude v nemocnici.
Ale na bezpečnosť vlastne dbal - polstrovanie na tyčku v mulťáku si namotal ako prvé zo všetkého...
Nabuko šiel dnes ako robot. Kuchynský. Po klasickej mŕtvole sa mu z doťahov zadarila 180ka, takže super.
No a za odmenu ideme na swing (nemylit si so swingers) party!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|