|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
Záleží čistě na tom, na co to kdo má. Malá používá u mámy její "jabko", u mne má svůj Acer, a nevypadá, že by jí to nějak trhalo žíly.
Pokud na tom chce někdo pracovat, beru a chápu, jinak ... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 11:50 am Předmět: |
|
|
Neni to primo k tematu,ale schanim mobil pro dceru
Predpoklad je 4 jadra
1G ram
Aspon8G vitrni pameti
Dobrej fotak
Baterka
Cena kolem 3000
Nejsem blazen, a vim,ze to nebude zadny zazrak
Ale podle me ji nema na dva tri roky kupovat neco draheho
Nez jeden mobil za 9 tisic na 9 let radsi kazde tei roky novej za 3 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Neni to primo k tematu,ale schanim mobil pro dceru
Predpoklad je 4 jadra
1G ram
Aspon8G vitrni pameti
Dobrej fotak
Baterka
Cena kolem 3000
Nejsem blazen, a vim,ze to nebude zadny zazrak
Ale podle me ji nema na dva tri roky kupovat neco draheho
Nez jeden mobil za 9 tisic na 9 let radsi kazde tei roky novej za 3 |
http://www.vodafone.cz/telefony/vodafone/vodafone-smart-prime-6/
Za ty prachy lepší neseženeš, pokud chceš záruku v ČR, jinak by si na aliexpressu něco určitě našel. _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 12:14 pm Předmět: |
|
|
Ja koiukal na nei i speed sestku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá únor 05, 2016 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Neni to primo k tematu,ale schanim mobil pro dceru
Predpoklad je 4 jadra
1G ram
Aspon8G vitrni pameti
Dobrej fotak
Baterka
Cena kolem 3000
|
Tento má dcera: Zopo 330
Tento má manželka: Zopo 350
Ani jedna si nestěžuje. Pro oba modely se dají sehnat za pár kaček ochranná skla, což opravdu oceňuju, protože právě na rozbité sklo dojel předchozí mobil používaný dcerou. Teď už by do toho fakt musela třísknout kladivem. _________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá únor 05, 2016 2:30 pm Předmět: |
|
|
To Lenovo i LG mají v podstatě stejné parametry, jako ty Zopa. Rozdíly ve specifkacích minimální.
Ještě můžeš zvážit třeba Zopo 530, je to podobné jako 350, ale má rychlejší procesor (a starší Kitekat 4.4, pro někoho výhoda, pro někoho ne).
Všechny tyhle telefony kolem 3000 mají podobné specifikace. Vzhledem k zamýšlenému použití bych šel bych po zkušenostech uživatelů a ceně. U těch Zopo musím ocenit displej, oba co mame doma ho mají kvalitní. Oba jsou i lehké a tenké, dají se sehnat různé barevné varianty vhodné pro holku + ta skla. Ale určitě se dají sehnat i jiné značky, já mám například Prestigio a taky jsem vcelku spokojenej (ale dneska bych bral Zopo :D). _________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 3:24 pm Předmět: |
|
|
Nodoibre,asi dam na tebe
Ale rekni,kde bydlis,at ti to pripadne muzu prijit omlatit o hlavu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá únor 05, 2016 3:40 pm Předmět: |
|
|
Žádný takový. :) Tak smůlu na kus můžeš mít u každé značky. Dcera (10 let) má ten mobil od října, zatím šlape na jedničku. Uvidíme, jak dlouho mu to při její "péči" vydrží.
Edit: Jo a kdybys to fakt koupil, tak ať tě nepřekvapí, jak ztuha se sundává zadní kryt. Píšou to i lidi v recenzích. Jde to fakt ztuha, chce to dobrý nehty a trpělivě kousek po kousku objet škvírku kolem telefonu. Já to vnímám spíš jako výhodu - děti se do střev mašiny opravdu nedostanou, to si spíš zlomí prst. A stejně ten kryt obvykle sundáš jen jednou, když dovnitř šoupneš simku, případně SD kartu. _________________ Pozitivní rozdíl občas pozoruji, ale důkazy na to nemám.
Naposledy upravil I.N.G. dne pá únor 05, 2016 3:50 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 3:47 pm Předmět: |
|
|
Neschovavej se za zenskou, zbabelce! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|