|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste pro zákaz kouření ve městech? |
| Ano - jsem kuřák |
|
3% |
[ 3 ] |
| Ne - jsem kuřák |
|
14% |
[ 13 ] |
| Ano - jsem nekuřák |
|
66% |
[ 59 ] |
| Ne - jsem nekuřák |
|
12% |
[ 11 ] |
| Je mi to jedno |
|
3% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 89 |
|
| Autor |
Zpráva |
Antony
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Design

|
Zaslal: st únor 02, 2005 5:33 pm Předmět: |
|
|
Doufam ze ano, ale jsme v Cesku takze jestli jednou ano tak budeme posledni v Evrope
|
|
| nahoru |
|
 |
astaldo

|
Zaslal: st únor 02, 2005 5:39 pm Předmět: |
|
|
sem se preklikl... jsem pro: Ne, jsem nekurak.
|
|
| nahoru |
|
 |
attorney
|
Zaslal: st únor 02, 2005 5:42 pm Předmět: |
|
|
uffuff, už jsem myslel, že to platí na celé město, a ono se to týká jen objektů patřících městu, tak to je slabé kafe
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: st únor 02, 2005 6:43 pm Předmět: |
|
|
Melo by to platit pro celou republiku a je to uplne logicky at si hulej venku pak cloveku ani nechutna jidlo v hospode a ani tam proto jist moc nechodim,takze naopak jim tam nejaci lide zase zacnou chodit misto tech co kourej. _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st únor 02, 2005 6:46 pm Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Melo by to platit pro celou republiku a je to uplne logicky at si hulej venku pak cloveku ani nechutna jidlo v hospode a ani tam proto jist moc nechodim,takze naopak jim tam nejaci lide zase zacnou chodit misto tech co kourej. | přesně, když už povolit kouření tak jenom ženám
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
Antony
|
Zaslal: st únor 02, 2005 10:34 pm Předmět: |
|
|
| attorney napsal: | | uffuff, už jsem myslel, že to platí na celé město, a ono se to týká jen objektů patřících městu, tak to je slabé kafe |
Těch objektů není moc, ale na malé město to stačí tady jsou místa v Bystřici s úplným zákazem kouření
- kult. dům ve městě, včetně restaurace
- kulturní domy ve vesnicích spadajících pod bystřickou radnici
- objekty města na Masarykově náměstí (finanční úřad a další instituce)
- fotbalový stadion, včetně restaurace
- areál koupaliště
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: st únor 02, 2005 10:43 pm Předmět: |
|
|
A TO MA BYT V BYSTRICI (A TED NEVIM, JESTLI MISTROVSTVI MORAVY NEBO REPUBLIKY V KULTURISTICE) - TO TAM ZDECHNU. JE TO BEZTAK V KULTURAKU JAKO VZDYCKY. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
smee

|
Zaslal: čt únor 03, 2005 12:35 am Předmět: |
|
|
Bystrice nad Pernstejnem je vobec divne mesto.. viem ze dlho drzala celocesky primat v pocte sebevrazd zapricinenych problemami v dosledku hrania hracich automatov.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: čt únor 03, 2005 1:07 am Předmět: |
|
|
| Velmen napsal: | | Melo by to platit pro celou republiku a je to uplne logicky at si hulej venku pak cloveku ani nechutna jidlo v hospode a ani tam proto jist moc nechodim,takze naopak jim tam nejaci lide zase zacnou chodit misto tech co kourej. |
Urcite a tebe bych potom Velmene vybral,at to jdes treba ostravskym havirum,kteri prave po osmihodinove smene vyfarali,do te hospody vysvetlit.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: čt únor 03, 2005 8:46 pm Předmět: |
|
|
a nemohlo by jit radsi vic Velmenu  ? Ja vim je to trochu dikriminace,ale ja to tak vidim kdyz on kouri tak sere ty co nekourej a kdyz si chce dat dve tri krabky denne tak at si je da kde chce ,ale ne u miho obeda. _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: čt únor 03, 2005 8:58 pm Předmět: |
|
|
Přesně, já nechci mít rakovinu plic kvuli pasivnímu kouření těhle sobeckejch ignorantů, který nezajímá, že svým zlozvykem kurví zdraví druhým. Pamatuju si, jak jsem po zápalu plic nemohl vůbec ani do restaurace, jak sem cítil kouř, hned jsem musel pryč kvuli kašli. Nejvíc se musím smát, když kuřák řekne že ho omezuju když se chci najíst bez toho aby mi hulil do ksichtu. Normální je snad nekouřit ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt únor 03, 2005 11:06 pm Předmět: |
|
|
ja to furt tvrdim ze to nenavidim .. a je to jenom dobre ze tohle zacinaji delat.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|