Do 83kg kategorie to stáhnul uměle kvůli konkurenci ze strany Jakuba Sedláčka, jenže v kategorii do 83kg ho porazil Radomil Vašík. Otázka je, jak by dopadl, kdyby neměl dost brutálně zrakvený rameno.
Plánuje se vrátit do 93kg a zkusit nějakou mezinárodní soutěž.
Ještě bych chtěl upozornit na jednoho borce, který závodil za náš oddíl APK
Jmenuje se Zdeněk Vedra
Je to kluk, který přišel za Pavlou úplně z ulice, cvičil do teďka jen kulturisticky a při vážení absolutně nevěděl, jaký má nastavit základy na jednotlivý disciplíny
Nakonec vyhrál svojí kategorii nad 120kg i absolutku v mužích totalem 750kg. Upozorňuju na to, že všechny disciplíny jel bez pásku s tím, že na něj není zvyklej.
dal dřep 230kg, bench 200kg a mrtvolu 320kg
Největší šou nastala, když se jely tahy. Základ nastavil na 260kg, plynulejší a rychlejší zátah jsem na soutěži ještě neviděl. Činka šla nahoru raketovou rychlostí.
Pavla mu na 2.pokus nahlásila rovnou 300kg, to zatáhnul úplně stejně jako předchozí pokus.
Nakonec dal 320kg třetím pokusem a rozhodně to nebyl jeho strop.
Do 83kg kategorie to stáhnul uměle kvůli konkurenci ze strany Jakuba Sedláčka, jenže v kategorii do 83kg ho porazil Radomil Vašík. Otázka je, jak by dopadl, kdyby neměl dost brutálně zrakvený rameno.
Plánuje se vrátit do 93kg a zkusit nějakou mezinárodní soutěž.
Odpoved je, ze by mel o 60-80kg vetsi total. Svetovy rekord v mrtvole je 316@83
práve som to chcel poslať, na tom evente Mark Bell missol 600lbs benč a trošku trhol škodu, nepríjemné, inak videli ste pec tear Lilebridgovho otca, masaker, mrzí ma to, lebo ich sledujem a fandím...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
All time wr je sice hezký a Erica mam rád, ale... Když si vzpomenu na Khudayarova, jak mu dali tuším v Sydney no lift, za dřep o dobrých 10 cm hlubší, tak je mi z toho Ericovo ,,all time rekordu" trochu mdlo. Tohle bylo fakt hodně mělký...
Najdu někde Lupačovy dřepy ze závodů z minulého týdne? Trošku mě zklamalo že ani David nenapsal na fb nějaký prohlášení nebo info že byl DSQ. Docela dlouho jsem hledal výsledky, čekal až něco napíše a furt nic (i přes vyhlášenou soutěž o tipování totalu).
Lupač šel 435 základ , 2x to nezvednul a na potřetí 2:1 neplatný (hloubka tipuju)
videa budou asi na youtube bych cekal , a ještě k tý hloubce tak to posrali i na svete IPF tedka podivej se na konovalova jak "krasne" drepuje je to hnus smeruje to zase nekam doprdele
Zaslal: čt listopad 19, 2015 9:44 am Předmět: Konovalov
Konovalov - podle mě mu poslední 2 pokusy dřepu neměli vůbec uznat i ten bench byl dost nedotlačený, měl vyhrát ten Amík za ním viz video
_________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
Zaslal: čt listopad 19, 2015 11:00 am Předmět: Re: Konovalov
xien napsal:
Konovalov - podle mě mu poslední 2 pokusy dřepu neměli vůbec uznat i ten bench byl dost nedotlačený, měl vyhrát ten Amík za ním viz video
Ten jeho druhej pokus byl uznatelnej. Kamera je zepředu a hlavně je v úrovni hlavy. Když se díváš z boku a úrovně kolen, je dřep hlubší. Třetí už byl na zamyšlenou no.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru