ektomor akorat zapomnel zminit ze u toho jel tst s metanem
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Transplantace střevní mikroflóry je uznáváná metoda a v případě správného dárce je možné díky ní změnit metabolizmus a přibrat, pokud s tím měl někdo problém. Nechápu trapné vtipy místních "inteligentů" na tohle téma.
Transplantace střevní mikroflóry je uznáváná metoda a v případě správného dárce je možné díky ní změnit metabolizmus a přibrat, pokud s tím měl někdo problém. Nechápu trapné vtipy místních "inteligentů" na tohle téma.
přečtl jsem, nejsem si jist, jestli to takhle opravdu funguje. Zákrok jsem prodělal, dárce disponuje jednoznačně rychlejším metabolismem než já, ale nijak se to neprojevilo.
Asi bych krom bakterií viděl taky štítnou žlázu coby faktor, který rozhoduje o tomhle...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru