Přidávám fotku k předchozímu příspěvku - rekord Kirila.
Srovnání s čtyřnásobným Mr. Olympia Jay Cutlerem. Kiril má 197 cm a 180 kg. Kontrast stejnej asi jak strongman Brian Shaw (203 cm, 200 kg) a Phil Heath
Mě by jen zajímalo, co by ti 4 chlapíci dělali s tou 400kg činkou, kdyby mu to spadlo/whatever
Noo, je jich tam 5. V pohode by to chytili. V posilovne jistime vahy kolem 300kg bez problemu i ve dvou lidech a vzdycky se to celkem v pohode zvladlo.
tak ono odstoupit s takovou vahou když má člověk na sobě dres a bandáže je dost o hubu... jinak nevíte, proč malanichev na nějakejch závodech tahá klasikou a na jinejch sumem? chápal bych, kdyby to střídal při tréninku, ale přijde mi divný, že to střídá i na závodech...
tak ono odstoupit s takovou vahou když má člověk na sobě dres a bandáže je dost o hubu... jinak nevíte, proč malanichev na nějakejch závodech tahá klasikou a na jinejch sumem? chápal bych, kdyby to střídal při tréninku, ale přijde mi divný, že to střídá i na závodech...
Myslím si, že je to kvůli tomu hamstringu, který si minule natrhl. Asi ještě není úplně OK a klasika je pro něj snesitelnější. Ale to je jen můj odhad.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru