|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
to je on
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
to bych koupil 13" Air... Teď je v akci v istyle 13" Air 256 GB HDD, 8 GB RAM za 36990. Oproti Retině 13" Pro nežere tolik baterii, je lehčí, skladnější a o 10.000 levnější...
13" Pro postrádá dle mého smysl, protože nemá grafickou kartu. Tu má až 15" Pro...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 25, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
Mrknu na to. Stejně musí do iStylu. Ale pokud se nějak zázrakem nezvednou tržby, tak si nechám zajít chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 9:39 pm Předmět: |
|
|
No ja jenom kdyz jsem videl porovnani 13" s a bez retiny, tak bych sel do toho 5k _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
Podarilo sa mi urobit z hlupej usb tlaciarne sietovu tlacku cez raspberry-->hplip-->cups-->sambu namontovat na win. Hura, tlaciarne su hnus. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st listopad 25, 2015 11:55 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| maxpoint97 napsal: | Na Ústavu Plynárenství, koksochemie a ochrany ovzduší na VŠCHT se mi podařilo obhájit loňské vítězství na Studentské vědecké konferenci, což se tam nikdy nestalo a nevím o nikom, komu by se to podařilo i na jiných ústavech. Jsem za sebe rád |
Gratulace ! Co jsi měl za téma?
|
|
| nahoru |
|
 |
maxpoint97

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 12:03 pm Předmět: Re: .. |
|
|
| Darkkiller napsal: | | maxpoint97 napsal: | Na Ústavu Plynárenství, koksochemie a ochrany ovzduší na VŠCHT se mi podařilo obhájit loňské vítězství na Studentské vědecké konferenci, což se tam nikdy nestalo a nevím o nikom, komu by se to podařilo i na jiných ústavech. Jsem za sebe rád |
Gratulace ! Co jsi měl za téma? |
Díky moc! Téma bylo (a je na diplomku) "Měření průtoku plynu v měřicích tratích pomocí CFD"... takže víceméně jen hrátky se softwarem, ale má to hodně obrázků, výsledky a dobře se to prezentuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 12:29 pm Předmět: |
|
|
Mám povručení u ČSOB, něco okolo 3800Kč/rok.
Včera jsem byl něco řešit u Uniqy, kde mám životní pojistku v rámci hypotéky.
Buchta po chvíli začala, jestli u nich nechci dát i povručení. Já na to, že si myslím, že mám slušnou cenu.
Buchta to lehce proklepla a orientačně spočítala na 2200Kč/rok.
Takže to ještě propočítám, jaké jsou tam rozdíly, jaká je kvalita a rychlost řešení problémů u těchto pojišťoven, ale upřímně jsem překvapen, co dokážou vyčarovat. A jaké tam musí být zisky, když lze jít takhle dolů. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 12:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 5:18 pm Předmět: |
|
|
Z todle mám radost :-)
_________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
a co si z toho máme vzít? stařec, co se hmoždí s mrtvolou, a pravděpodobně to ani nepůsobí pozitivně na jeho zdraví...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
Nevypadá to, ale mu je teprve 55 let:o) Pavel má asi slabost pro jeho dílo - nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
A nebo se mu líbí jeho boty. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|