|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Macha
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 8:16 pm Předmět: Jídlo na noc |
|
|
Ahoj, chtel bych se zeptat zda trocha kureciho masa se zeleninou je dobra alternativa za tvaroh ci casein. Vim, ze casein je asi nejlepsi varianta ale nedela mi dobre. To kureci bych jedl od 22:20 a spat jdu v 23:00. Diky za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DeGuise

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 9:14 pm Předmět: Re: Jídlo na noc |
|
|
| Macha napsal: | | Ahoj, chtel bych se zeptat zda trocha kureciho masa se zeleninou je dobra alternativa za tvaroh ci casein. Vim, ze casein je asi nejlepsi varianta ale nedela mi dobre. To kureci bych jedl od 22:20 a spat jdu v 23:00. Diky za odpoved |
Maso a zeleninu bych tak těsně před spaním nejedl, btw kuřecí není zrovna top maso ve věci využitelnosti. Pokuď Ti nedělá dobře kasein, zkus vícesložkový protein, kde je sice kasein také, ale v menším množství. Nemáš na něco intoleranci?
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 9:24 pm Předmět: Re: Jídlo na noc |
|
|
| DeGuise napsal: | | Macha napsal: | | Ahoj, chtel bych se zeptat zda trocha kureciho masa se zeleninou je dobra alternativa za tvaroh ci casein. Vim, ze casein je asi nejlepsi varianta ale nedela mi dobre. To kureci bych jedl od 22:20 a spat jdu v 23:00. Diky za odpoved |
Maso a zeleninu bych tak těsně před spaním nejedl, btw kuřecí není zrovna top maso ve věci využitelnosti. Pokuď Ti nedělá dobře kasein, zkus vícesložkový protein, kde je sice kasein také, ale v menším množství. Nemáš na něco intoleranci? |
nevim o tom ,ze bych neco takovyho mel. Proste se za noc probudim treba 5x kdyz si ho vemu. O tom viceslozkovem jsem cetl a urcite zkusim ale ted jsem objednaval suplementy a znovu budu az za mesic ci dva, proto bych rad dal to maso se zeleninou jestli to nebude tolik vadit..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 10:12 pm Předmět: Re: Jídlo na noc |
|
|
| Macha napsal: | | Ahoj, chtel bych se zeptat zda trocha kureciho masa se zeleninou je dobra alternativa za tvaroh ci casein. Vim, ze casein je asi nejlepsi varianta ale nedela mi dobre. To kureci bych jedl od 22:20 a spat jdu v 23:00. Diky za odpoved |
Spíše bych si kladl otázku, zda si na noc vůbec něco dávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 11:29 pm Předmět: |
|
|
Micelární kasein je na noc OK.
|
|
| nahoru |
|
 |
Macha
|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 8:22 pm Předmět: Re: Jídlo na noc |
|
|
| Mablung napsal: | | Macha napsal: | | Ahoj, chtel bych se zeptat zda trocha kureciho masa se zeleninou je dobra alternativa za tvaroh ci casein. Vim, ze casein je asi nejlepsi varianta ale nedela mi dobre. To kureci bych jedl od 22:20 a spat jdu v 23:00. Diky za odpoved |
Spíše bych si kladl otázku, zda si na noc vůbec něco dávat. |
Tak to asi udelam tak ,ze posledni jidlo necham v 9 hod ryze,ryba, zelenia a v pul 11 jdu spat.. nebudu se betonovat tvarohem a casein celkove mi nedela dobre na traveni radsi budu v klidu spat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|