Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x5x100kg až na poslednú sériu všetko stopky
Tire flip:
párkrát dvestovka, párkrát 350ka, ale potom som už stratil úchop - guma bola mokrá a nech som bojoval ako som chcel, nedostal som ju dosť vysoko, aby som ju od seba odtlačil. Ale spokojný som celkom.
Atlas:
Smutný chlapec deCarabas S tou skurvenou 115kou so ani nepohol. Darkkiller to tam sekal zaradom, je to zver. Musí v tom byť nejaký fígeľ, na ktorý som neprišiel
Loglift:
Tu neviem, či som spokojný alebo nie. Netuším, koľko to vážilo, ale podľa mňa asi ako autobus Premiestnenie mi šlo celkom slušne, ale nad hlavu som to nevzrval - no, po včerajšku a dnešnom benchi niet divu... ale predsa, myslím, že mi ušla technika kvôli tomu, že ten log bol hrubý a nevedel som sa pod neho dobre dostať. A keď som sa pod to dostal, jeblo mi to po hlave, až to cinklo Alebo zadunelo, keďže mám dutú hlavu.
Kufre:
A toto šlo už dobre, chcelo to len menšie kroky a dýchať.
Hodnotenie tréningu: Dva tréningy v jednom. Najprv s Diamondom a potom s Darkkillerom. Ešte ten trojboj s Diamantom šiel, ale strongmani už boli fakt na hranici zvládnutia, únava sa dostavila v plnej sile (slabosti) a fakt som mal čo robiť.
Diamond je v pohode, je fakt veľký, fotky klamú, má naozaj úctyhodné rozmery. Je to taký správne drzý spratek, bol v pohode. Nenávidí moje nové Arena triko
Káťa je zlatá a je silná asi ako Nabuko, len krajšia
Darkkiller je úplný pohoďák a dali sme si spolu sprchu, takže splnený sen. S tými atlasmi ma nasral, je silný ako hovado, radosť s ním makať.
Zároveň dodatočne sorry chalani, že sme neboli moc zábavní s Nabukom, ale fakt sme už boli dobití a boli sme radi, že sme dožili do konca tréningu
A videl som Grznára! Mal mi napísať do logu, že príde, takto som naňho nemal vôbec čas Inak je oveľa menší ako Kuba Šubrt, ktorý tam tiež sedel Ale nepovedzte mu, lebo si ma nájde.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Tak ono to človeka preveri hrozne,hlavne som cítil nápor na kĺby a šľachy. Našťastie ako som bol zničený som dvihol vcelku prd a tak som sa asi zachránil pred najhorším. Mám len takú obyčajnú svalovku a o dva tri dni by som na to mohol vletieť zas. Ale čaká ma týždňová pauza,takže ma ani nehne
Ale veeeľký rešpekt ľuďom,čo strongmania pravidelne,je to nápor na telo od hlavy po päty a nečudujem sa,že DK vyzerá ako pravý Ken od Matela na steroidoch,keď to zaraďuje pravidelne
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Tak a pár videí z víkendu:
- úspešne drepnutá 190ka
- failnutá 195ka, ktorá ma naozaj mrzí, mohla prejsť...
- pneumatika, asi 350kg
Kufre sem nedám, video je tmavé a Nabuko točil s telefónom, aby znemožnil akýkoľvek pokus natočiť to normálne
A pár obrázkov s posrane veľkou a nevytlačiteľnou kládou:
Musím povedať, že som veľmi rád, že sme s Nabukom do tej prahy šli. Teší ma, že som spoznal pár výrazných ľudí z fóra aj osobne, že vyšla forma vďaka pauze, aj to, že sme to v zdraví prežili. Hádam si to ešte niekedy zopakujeme a ešte pritvrdíme
Teraz cca týždeň pauzy, hoci cítim, že pozajtra už by som zas mohol makať. Ale telo si zaslúži chvíľku pohodu.
A pokiaľ by mal niekto cestu okolo Košíc, dajte vedieť.[/img]
A pokiaľ by mal niekto cestu okolo Košíc, dajte vedieť.
v Košicích jsem byl jenom jednou... máte pěkné náměstí... a marně přemýšlím, kam by se dalo ještě jet "okolo", krom na Ukrajinu... ale tak proč ne, až zase budeme třeba ve Východních Tatrách a bude pršet, tak si uděláme výlet, rodinka bude chodit po Košiciach a my si dáme nějaký workout
a marně přemýšlím, kam by se dalo ještě jet "okolo", krom na Ukrajinu
Pokial mas rad prirodu, moznosti je nespocetne vela...Slovensky raj, okoloie Roznavy (Zadiel+ jaskyne a pamiatky), pokial zajdes dalej, nemusia to byt Tatry, ale aj Poloniny, splavovanie Dunajca, romske osady a aj pri tycj Ukr. hraniciach by sa nieco naslo
Petey: Neviem, mne uz zas ten Decarabas az taky vyschnuty nepride. Normalka.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru