|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
beefcake1
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 9:31 am Předmět: Pizza v objemu |
|
|
Zdravím,
na kaloricke tabulky jsem se tak koukal a zjistil jsem, že třeba taková šunková pizza má 30g bílkovin, 90g sacharidů (25 cukry) a 50g tuků. No a jelikož jsem ektomorf v objemu tak se chci zeptat, jestli třeba pizza 2x týdně je v pohodě, nebo je to p čovina? :)
|
|
nahoru |
|
|
| | |
DiamonD123
(ban)
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 9:37 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
decarabas
|
|
nahoru |
|
|
Majesty
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 9:53 am Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
bolgi
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 10:07 am Předmět: |
|
|
ak si bezne cviciaci clovek, zijuci bezny zivot, ktory chce mat len dobre vyzerajucu postavu, tak 2x tyzdenne pizza je uplne v pohode bez ohladu na to, ci si ektomorf, alebo endomorf, ci si v objeme, alebo v diete.
|
|
nahoru |
|
|
beefcake1
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 2:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
|
Hulkie
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
Nauč se péct svojí. Těsto můžeš použít kupované a dávej si na ní svoje suroviny. Na rajčatovém protlaku, kvalitní šunce, nízkotučnější variantě sýru, tuňákovi, vejcích a dalších ingrediencích není nic špatného...
Samozřejmě, dá se taky udělat domácí celozrnné těsto.
|
|
nahoru |
|
|
Study
|
Zaslal: čt květen 07, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
Z osobní zkušenosti můžu říct, že v počátcích sem dělal tu chybu, že jsem dával přednost sacharidům před tuky. V objemu si klidně na to hod nivu :) (Ale zase všeho s mírou)
|
|
nahoru |
|
|
Olegor
|
Zaslal: pá květen 08, 2015 10:04 am Předmět: |
|
|
Já bych to ani nehrotil s těma tučnýma sýrama :-)
I když jsem v dietě, dávám si nivu atd. - a poměrně často. Jde spíš o to udržet nějakej balanc, ke kterýmu ti navíc ještě pomůže, když občas "zahřešíš" (o to větší chuť stravu ostatní dny dodržovat).
|
|
nahoru |
|
|
wombat
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
Trošku mimo téma, ale nemáte někdo zkušenosti s kynutím celozrnné žitné mouky? Asi blbost, aby se z toho podařilo udělat klasický těsto na pizzu (popř. neco, co se tomu blíží), co? Nahoru dávám rajčatový základ a suroviny dle chuti, ale pořád ještě ladím těsto. Tak kdyby měl někdo nějakej nápad, dejte vědět.
|
|
nahoru |
|
|
smik
|
Zaslal: pá květen 29, 2015 12:10 pm Předmět: |
|
|
Celozrná mouka ti nevykyne. Musíš to nakombinovat.
Já nevím úplně přesně, ale když žena peče tak dává tak 60-70% celozrné mouky a k tomu přidává myslím žitnou, ale ne celozrnou.
Mrkni na recepty, třeba na chleba. Já ty poměry přesně neznám, ale co vím tak z čistě celozrné mouky těsto neuděláš a rozpadne se to.
|
|
nahoru |
|
|
Martys88
|
|
nahoru |
|
|
sarka.sedlakova81
|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 4:14 pm Předmět: Myslím, že ne |
|
|
Myslím si, že pizza nemá v jídelníčku sportovce co dělat. Pokud se nejedná o nějakou zdravou speicálku. :-)
|
|
nahoru |
|
|
cipinek
|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 4:14 pm Předmět: Re: Myslím, že ne |
|
|
sarka.sedlakova81 napsal: | Myslím si, že pizza nemá v jídelníčku sportovce co dělat. Pokud se nejedná o nějakou zdravou speicálku. :-) |
vzpamatuj se prosím tě...
|
|
nahoru |
|
|
Tom3
|
Zaslal: út prosinec 08, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
ja tlacim pizzu 1-2x do mesice, chutna mi.. ale zase nejsem sportovec, tak by to nemelo vadit _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|