Ahoj, chtěl bych pozdravit všechny nadšence fitness :) ..Měl bych dotaz..cvičím aktivněji cca 2 rok..začínal jsem na váze 69.2 kg, nyní mám 87 kg, snažím se často měnit tréninkový plán, obměňovat cviky a partie apod. Lidé, které vidím po delší době mi říkají, jak jsem se změnilm zvětšil apod., ale mě příjde, že už delší dobu stagnuji a navíc prsa ne a ne přibrat..když si vezmu, že jsem začínal na benchpressu s 60 kg dohromady a umíral jsem a ted sám zvládnu těch 100 kg cca 8x ve třech seriích, tak prsa jsou znát možná lehce po treninku kdy máte vše naběhlé a hezky vyrýsované, ale objem do nich nemužu dostat, snažím se cvičit různé cviky, měnit to, během cvičení citím jak mi prsa pumpují, ale vyrůst se jim moc nechce..stravu se díky zaměstnání snažím držet co nejlépe, občas Vám ta ruka ujede dáte si i něco ne moc dietního apod, ale odhadem cca 100 g bilkovin dám ke své výšce 182cm a váze 87kg. Ke stravě bych doplnil, že když se snažím dát více bilkovin, tělo se s tím hodně pere a pak asi víte jak to dopadne na wc :)) ..Rád bych poprosil o nějaký názor co a jak s prsama, či měl někdo podobný problém, děkuji moc!