Ma to celkem pod kontrolou, takze bych se toho nebal. A kdyby mu neco prdlo, tak ho sparing stejne nezachrani a s pudem sebezachovy by tu cinku i treba s urvanou kozou nebo ramenem ze sebe stejne dostal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
vyklopit to jde, nebo to prostě hodit na stranu celý, ale podlaha z toho nadšená nebude já se s tím několikrát zvedal ve stylu: odtlačit přes pásek na pánev a pak se s tím zvednout a normálně položit na podlahu... je to dost o držku a pěkně nepříjemný, ale lepší než to hodit na zem když člověk cvičí doma
Praveze je to lepsi.. proste to musis zvednou. Zadnej plan "B" ze kdyz to nezvednu tak mi nekdo pomuze.
Neni to lepsi. Lip se zveda, kdyz na tyhle veci nemusis vubec myslet a 100% se soutredis jen na pokus.
Navic se ti muze stat i treba to, ze netrefis stojan. Cinka ti pak jde na krk a tam s tim neudelas uz vubec nic. U nas v posilovne se to stalo v tomhle roce 2x a nebyt tam lidi, asi by to dopadlo tragicky....
nechapu, proc ve fitkach je tak malo benchovacich lavic s ochrannymi zarazkami po stranach, cloveka by to i tak trochu zmacklo, ale nehrozi ze to padne na hlavu nebo na krk
Praveze je to lepsi.. proste to musis zvednou. Zadnej plan "B" ze kdyz to nezvednu tak mi nekdo pomuze.
Neni to lepsi. Lip se zveda, kdyz na tyhle veci nemusis vubec myslet a 100% se soutredis jen na pokus.
Navic se ti muze stat i treba to, ze netrefis stojan. Cinka ti pak jde na krk a tam s tim neudelas uz vubec nic. U nas v posilovne se to stalo v tomhle roce 2x a nebyt tam lidi, asi by to dopadlo tragicky....
U něčeho podobného jsem jednou byl. Bohužel to dopadlo tragicky. Od té doby si beru spottera i na blbých sto kilo.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Když jsem viděl pár jeho logů na youtube, tak jsem si vzpomněl na teorii, kterou tu před nedávnem vzpomínal grim - naturální lifter by měl většinu času jezdit trénink na svalovou hypertrofii a jen po krátkou dobu před soutěží peakovat váhy na výkon.
Přesně podle této teorie jede Jesse - šílenej objem tréninku - desítkové, osmičkové série na hlavní lifty s neuvěřitelnejma váhama (benche 140kg+, dřepy 220kg+, tahy 240kg+). Prostě strašnej mazec.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru