Čím začít ? Nabrat/Zhubnout

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Čím začít ? Nabrat/Zhubnout  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Čím začít ? Nabrat/Zhubnout
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kajm101

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 3:36 pm    Předmět: Čím začít ? Nabrat/Zhubnout Odpovědět s citátem

Zdravím, rok a něco zpátky jsem začal cvičit jakožto člověk co nikdy předtím nic nedělal, jen občas "rekreačně" nějaký sport, začal jsem vidět, měl jsem ze sebe lepší pocit a na začátku tohoto roku jsem měl operaci kolene, jelikož s nimi mám celý život problém. Ted začínám zase cvičit, nechal jsem si předepsat rehabky kvuli kulatým zádum, ramenům/Každé v jiné výšce - 9 let chození s batohem na jednou rameni/ A ted nevím, docela jsem přibral za ten rok bez pohybu. Chtěl bych poradit s čím začít, prvně zhubnout nebo začít jíst a nabírat ? Nějaký svaly mi zustaly, ale no... zalitej jsem hodně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cipinek

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dej si pořádně full-body 3x týdně a k tomu hodně aerobky a můžeš na začátku v klidu přibírat svaly a pálit přebytečné tuky, co ty lidi pořád řeší fakt nechápu...
Draper

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele vubec bych neresil , jestli prvne hubnout nebo nabirat. Proste se zacni hybat = zacni cvicit, uprav si stravu (to ti tu ted fakt vypisovat nebudu) a uvidis, jak rychle na to bude telo reagovat a jak psal kolega nademnou , krasne muzes vyuzit toho, ze jsi ted nic nedelal, takze jsi prakticky zacatecnik a muzes tak zaroven palit tuky a nabirat svaly, to telo se proste bude nejak samo formovat. Jen teda pozor na ta tva omezeni ve vztahu ke cviceni, to bych s nekym prokonzultoval, at si jeste neublizis

Ses ted v dobre vychozi situaci, takze toho vyuzij a zmeny na sebe nenechaji dlouho cekat
kajm101

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele jídelníček mám sice ho ještě neúplně dodržuju... zatím silově cvičím jako předtím, a po tréningu jezdím asi 20-30 min na "kole" kvuli kolenum

Rychle na stránku:

Přejdi na: