Problem s objemem prsou

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problem s objemem prsou  Úvodní stránka -> Trénink -> Problem s objemem prsou
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukasito

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 6:38 pm    Předmět: Problem s objemem prsou Odpovědět s citátem

Ahoj, chtěl bych pozdravit všechny nadšence fitness :) ..Měl bych dotaz..cvičím aktivněji cca 2 rok..začínal jsem na váze 69.2 kg, nyní mám 87 kg, snažím se často měnit tréninkový plán, obměňovat cviky a partie apod. Lidé, které vidím po delší době mi říkají, jak jsem se změnilm zvětšil apod., ale mě příjde, že už delší dobu stagnuji a navíc prsa ne a ne přibrat..když si vezmu, že jsem začínal na benchpressu s 60 kg dohromady a umíral jsem a ted sám zvládnu těch 100 kg cca 8x ve třech seriích, tak prsa jsou znát možná lehce po treninku kdy máte vše naběhlé a hezky vyrýsované, ale objem do nich nemužu dostat, snažím se cvičit různé cviky, měnit to, během cvičení citím jak mi prsa pumpují, ale vyrůst se jim moc nechce..stravu se díky zaměstnání snažím držet co nejlépe, občas Vám ta ruka ujede dáte si i něco ne moc dietního apod, ale odhadem cca 100 g bilkovin dám ke své výšce 182cm a váze 87kg. Ke stravě bych doplnil, že když se snažím dát více bilkovin, tělo se s tím hodně pere a pak asi víte jak to dopadne na wc :)) ..Rád bych poprosil o nějaký názor co a jak s prsama, či měl někdo podobný problém, děkuji moc!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 7:26 pm    Předmět: Re: Problem s objemem prsou Odpovědět s citátem

lukasito napsal:
Ahoj, chtěl bych pozdravit všechny nadšence fitness :) ..Měl bych dotaz..cvičím aktivněji cca 2 rok..začínal jsem na váze 69.2 kg, nyní mám 87 kg, snažím se často měnit tréninkový plán, obměňovat cviky a partie apod. Lidé, které vidím po delší době mi říkají, jak jsem se změnilm zvětšil apod., ale mě příjde, že už delší dobu stagnuji a navíc prsa ne a ne přibrat..když si vezmu, že jsem začínal na benchpressu s 60 kg dohromady a umíral jsem a ted sám zvládnu těch 100 kg cca 8x ve třech seriích, tak prsa jsou znát možná lehce po treninku kdy máte vše naběhlé a hezky vyrýsované, ale objem do nich nemužu dostat, snažím se cvičit různé cviky, měnit to, během cvičení citím jak mi prsa pumpují, ale vyrůst se jim moc nechce..stravu se díky zaměstnání snažím držet co nejlépe, občas Vám ta ruka ujede dáte si i něco ne moc dietního apod, ale odhadem cca 100 g bilkovin dám ke své výšce 182cm a váze 87kg. Ke stravě bych doplnil, že když se snažím dát více bilkovin, tělo se s tím hodně pere a pak asi víte jak to dopadne na wc :)) ..Rád bych poprosil o nějaký názor co a jak s prsama, či měl někdo podobný problém, děkuji moc!

Celkově se ti zvětšilo všechno ostatní výrazněji? Nemusíš mít prostě na prsa genetiku, každýmu roste líp něco jinýho.
Blackoff

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem sice žádný odborník, ale "snažit se měnit často" tréninkový plán podle mě k cíli nepovede. Zkus najet na něco dlouhodobějšího a cyklovat. Z vlastní zkušenosti vím, že se benč dá cvičit v klidu třikrát týdně.. v kombinaci s dřepy tam impulz k růstu bude dostatečný a už jen to pořádně nakrmit
lukasito

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Záda a ruce mi šli nahoru hodně..celkově když jsem předtím měl přes zatnutou paži cca 30 cm..tak ted mam 42.3 cm...ale prsa nejdou a nejdou...

Střídáním cviků, myslím ,že jedu třeba bench,tlaky o jeden schudek nahoru na lavici, multipress na 3 schudku na vršek, spodek hlavou dolů, rozpažky apod..Po měsící něco obměním a dám tam třeba pulover apod, prsa při cvičení cítím, ale při větší zátěží na benchpress mě občas zlobí rameno..a k suplementaci, tak zobu BCAA tak 2x denně, protein aspon jednou denně nejlepe před cvičením a v době pauzy tak nějak po obědě, kvůli zaměstnání toho zase moc nestihnu, ale prsa jsou sakra základ, Arnold jak to měl pěkně! :-D
Číča

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nech si od nekoho kdo cvici dlouho poupravit techniku na cviceni prsou. Taky jsem s tim mel problem celkem. Pak jsem studovat,ze treba pri benchi to chce trochu most,lopatky k sobe,klicni kosti dolu,bla,bla... ono je to pak podobne pri vsem :)
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Pr!nc

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám podobný problém a dost mě to štve. Je to o technice cviků, držení těla během provedení cviku a poměrně hodně a možná nejvíce tam může hrát roli tělesná stavba (délka rukou, šíře ramen). Ono je to velmi těžké donutit tělo a soustředit se na zvedání váhy takovým svalem, kterým to pro tělo může být z pohledu biomechaniky nejméně výhodné.
Mně se osvědčily jednoručky, spíše spodní část pohybu u tlakových cviků a hojně využívat rozpažkové cviky na pec-decku nebo kladkách v celé dráze pohybu.
nocomply

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2015 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KLIKY NA BRADLECH
lukasito

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2015 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi to jasný, technika je a vždy bude prostě to guru, jen nechápu, když pak vidím lidi, co to " vomrdávaj" ,že to nemužu nazvat ani cheating a strhnou si pomalu celý tělo, tak za pár měsíců je to na nic vidět i když jsou skoro zralý na kosmodisk..příjde mi, že ta genetika prsu u mě, je opravdu špatná..

Co se týče kliků na bradlech, tak pokud vím, je to více méně jen doplňkový cvik v předklonu na prsa, ale hlavně tricepsů, to si myslím, že i když jezdím stále i se závažím mě z toho nevytrhne :)
sk

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2015 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no a jak teda vypada tvuj trenink na prsa ?
lukasito

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2015 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted nejčastěji jedu začátek bench opakování tak 3x8, podle váhy, poté tlaky na lavici s jednoručkami když je lavice o jeden schůdek nahoře..3x10 , poté na multipres taky zvednutá lavice ted už o 2 schůdky, 3x8, poté kladky nebo pullover a na závěr předpažování na kladkách nebo rozpažky 3x10, pěkně pomalu procítěně protáhnout...v tom týdnu je stihnu jet tak 2x tuto partii a občas v jeden ten trénink tam ještě vměstnám tlaky s hlavou dolů.
Tom3

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2015 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mas asi problem v kůře a ne ve cviceni, tohle neni moc trenink pro naturala :D Kdyby si odjel PORADNE bench, tlaky a max 1 cvik na pumpu, musi to stacit..
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2015 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejně je to nejvíc o genetice, když na to lidi mají, je celkem jedno, jestli pojedou bench, tlaky nebo kliky na bradlech a poroste jim to, když genetiku nemáte, můžete jezdit skoro cokoliv a poroste to furt pomalu

Rychle na stránku:

Přejdi na: