Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne?

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne?  Úvodní stránka -> Trénink -> Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Teen01

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 1:34 pm    Předmět: Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne? Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěla bych se zeptat co si myslíte o zvětšoáani bicepsu pomoci škrtidla při cvičení. Muj muž i při každodenním fitness tréninku a k tomu vhodné stravě stále nemůže přibrat velikost přes biceps, po dnešní konzultaci s trenérem je napadla tato možnost, zajímalo by mě, co na to ostatní a jestli s tím má někdo zkušenosti. Moc díky za informace Kristýn
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že by si ten trenér měl zaškrtit mozek, třeba by mu to pomohlo.
tobias92

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musí víc papat a zvednout zátěž, pak poroste.

Každopádně máme málo informací, co je to vhodná strava? Co je to fitness trénink?
marzochi

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poradil bych mu přestat řešit hovadiny a začít cvičit jako chlap (zaměřit se na důležitější partie než je biceps).
tobias92

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Furt mi tenhle dotaz nějak šrotuje v hlavě. Proč zrovna biceps? A celkově jinak přibírá? Kolik váží? Jaké má míry? Jak je na tom silově na ostatních partiích?

Každopádně na nějaké zaškrcování bych se vyprdnul, chyba bude jinde.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaatsu si žádá své a neviděl bych to pro začátečníky. Včera jsem zrovna viděl týpka s těmi škrtidly na bicepsu. Jestli měl 40 cm přes biceps, tak přeháním. Tady byla chyba jinde:o)
Krokodyll

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tobias92 napsal:
Furt mi tenhle dotaz nějak šrotuje v hlavě. Proč zrovna biceps? A celkově jinak přibírá? Kolik váží? Jaké má míry? Jak je na tom silově na ostatních partiích?

Každopádně na nějaké zaškrcování bych se vyprdnul, chyba bude jinde.

Ja s tebou souhlasim, ze resit jen biceps neni tak produktivni z kulturistickeho hlediska. Ale proste pro plno "normalnich" lidi a cvicencu ve fitku je to nejdulezitejsi partie a ma to svou logiku, proste je hned videt v tricku, proste mohutnyma zadama clovek neudela dojem na mlady holky na diskotece. Casto prave naopak si reknou, ze ten je tlustej, kdyz bude mit moc mohutny telo. Kdezto vyrysovany velky biceps udela spis dojem a co si bude povidat plno kluku cvici jen kvuli holkam a kdyz jsou po 30 uz zenati, maj decka, tak to cviceni zabali...
Teen01

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak v jeho 30 letech už moc nejde o ohromováni holek na diskotéce tam ani nejezdíme, jde o to, že ten biceps nic, moc vše ostatní roste, přibírá a zvětšuje se, já mu teď sebrala pc na dovču tak píšu za nej chtěl jen poradit, nemusíte z něj hned dělat namachrovaného idiota co mu jde o loveni holek, chce to vypadat souměrně, což moc nejde, když vše se rýsuje a roste a ty ruce nic, pro ty kdo by chtěl poradit, info o váze tréninku a stravě zjišťuji.Ostatní nepiště prosim, Děkuji :)
Douglas

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy jsem to nezkousel, ale existuje clanek nazvany Blood Flow Restriction Training: The Next Generation of Anabolic Exercise.
Original je tu: http://www.biolayne.com/training/blood-flow-restriction-training-the-next-generation-of-anabolic-exercise/
Existuje preklad do cestiny na webu osvalech (primy link sem nemuzu dat, nebot by tu nikdo nekupoval Nutrend).
Ale jako doporuceni to neber, ja to nikdy nezkousel, obcas zaskrcuju trochu jinym zpusobem jestli vis jak to myslim (delam grapplink a bjj, tim samozrejme myslim).
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt listopad 26, 2015 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik stojí to škrtidlo? nenapadá mně nic lepšího, než to vyzkoušet a pak třeba poreferovat.
za to /skoro nic/ nedáte.
nocomply

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2015 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli můžu, tak mě se zvětšili ruce aniž bych na ně kladl duraz, ale okoli si vsimlo, diky tomu, že jsem je necvicil, přijde mi to zbytečný, ztráta času, navíc bolej pěkně z těžkejch benču, kliku na bradlech, overhead pressu a biceps ze shybu podhmatem a hlavne taky při přítahách velký činky k pasu, takže nevidim duvod, je trapit jeste izolovanejma ztratama casu. Nekdy min znamena vic.............
Abych to schrnul pro vetsi ruce z moji zkušenosti stačí 2. věci:
1)necvičit je
2)3500kcal denne
Mablung

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2015 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodyll napsal:

Ja s tebou souhlasim, ze resit jen biceps neni tak produktivni z kulturistickeho hlediska. Ale proste pro plno "normalnich" lidi a cvicencu ve fitku je to nejdulezitejsi partie a ma to svou logiku, proste je hned videt v tricku, proste mohutnyma zadama clovek neudela dojem na mlady holky na diskotece. Casto prave naopak si reknou, ze ten je tlustej, kdyz bude mit moc mohutny telo. Kdezto vyrysovany velky biceps udela spis dojem a co si bude povidat plno kluku cvici jen kvuli holkam a kdyz jsou po 30 uz zenati, maj decka, tak to cviceni zabali...

Holkám do hlavy nevidím a ani jsem se jich na to neptal, ale co jsem tak pochopil, sledují kapku jiné partie než biceps. Jejich klasické povzdechnutí není "to je velký/krásný biceps", ale "ten má hezký zadek".
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2015 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

...nebo konto...nebo auto.
mirus

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2015 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

To mě připomělo vtip, jak se chlápek ptá ve fitku trenéra, které stroj má použít, aby se zalíbil hokám. Trenér ho vezme ke dveřím a ukáže mu na bankomat .
Hulkie

PříspěvekZaslal: st prosinec 09, 2015 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Nebo *^#áka:) aspoň před časem to tady někdo říkal:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne? Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: