Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne?  Úvodní stránka -> Trénink -> Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dave1913

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 6:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaatsu metoda (zaškrcování paží a nohou) je pro lidi, kteří se zotavují ze zranění a zatím nemůžou zvedat velké váhy.
Já jsem to jednou vyzkoušel a nějak extra nadšenej jsem nebyl. Bicepsy mám geneticky dobré. Kamoš co má s bicepsy problém škrtidla používá a chválí si to.

Každopádně:
Pokud chceš zvětšit svaly, musíš zvýšit zatížení. K tomu ti Kaatsu nepomůže. Doporuč příteli (nejen u bicepsu) jako první cvik použít zvedání velké činky na biceps s velkou váhou (4-5s). Pak ať si dá zdvihání jednoruček ve sedě (já dám třeba v sedě 7op na každou ruku, až nemůžu tak si stoupnu a velkou pomocí těla dám další 3 opakování). Jako poslední cvik ať si zaškrtí ruce a s malou váhou to pumpuje na scottovce atd.
Tzn. velká váha velká tyčka -> střední váha jednoručky -> malá váha kaatsu pumpovačka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Škrtidlo přes biceps při tréninku ano či ne? Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: