1. pokus - 115kg
2. pokus - 120kg
3. pokus - 125kg!!!
Paráda! Po tom tréninku jsem si pěkně u pokusu zařval a bench se mi dost povedl. Hodně mi pomohlo, že za mnou stál Milosval a profesionálně mi podával činku v každým pokusu :D Řekl bych, že po tom tréninku bych dal možná i 127.5kg a otázka jestli bych bez tréninku předtím nedal i 130kg :) Povedl se mi ten bench víc, než jsem čekal.
No a žena zase vyhrála :D Akorát zvedla o 5kg méně než na eagles cupu - zase se fláká no - musíme potrénovat.
Čtvrtý ze šesti. Byl jsem v nejtěžší váhový kategorii s TH 99kg Ale i kdybych soutěžil v nižší váhovce, tak by mi to k ničemu nepomohlo Nicméně těhlech 125kg na bench se stopkou po tréninku je jen další důkaz toho, že ten můj aktuální tréninkový plán je efektivní.
Ozaj, Dejv tam nebol? Lebo keby bol, tak je jasne kto by vyhral vahovku do 85kg.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
škoda, že jsi dal předtim trenink, to byl naprosto stupidní krok, mohl jsi krásně zesměšnit darkkillera, který sice navážil o 14 kg mín ale jenom díky tomu, že použil direutika a celkově je to hroznej sypač
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru