Tam je důležité to slovo může . To bys pak ale porovnával nevýkonnou těžkou s výkonnou bantamovou - tedy neporovnatelné. Proč jsou váhové kategorie?...aby i Ti lehčí měli šanci. Chápu, proč tady obhajuješ lehčí váhovky.
To bylo pěkně na piču, protože ještě nebyl smontovanej druhej bench a já to musel vytlačovat ze stojanu z půlky dráhy - v poslední sérce jsem to málem ani nevytlačil nahoru a bolelo mě z toho rameno.
To už jsem umíral - byla mi zima a málem jsem blil
Biceps
S EZ ve stoje
8x45kg
8x45kg
8x45kg
8x45kg
Triceps
Stahování kladky
8x70kg
8x70kg
8x70kg
8x70kg
Hodnocení tréninku: Na hovno - vstával jsem v 5 špatně teď spím a jsem pořád unavenej. Z benče mě chytlo rameno jak jsem to musel vytlačovat z půlky. Pak mi bylo blbě ze vzorků nitroxu a z gaineru s banánem co jsem měl před tréninkem. Ale tělo mi teda po tom nitroxu mravenčilo celý. A ještě jsem k tomu pospíchal na akci, takže jsem to vohulil jak zmrd ten trénink.
Včera hned po posilce jsem šel s Milosvalem na vánoční večírek PPF jako asistenti stage produkce a main produkce. Práce to byla dobře placená a pohodová, ale jet přes 24h v kuse bez spánku je neskutečnej záhul kor po dost těžkým tréninku a brzkým vstáváním.
Pár postřehů z té události:
Péťa měl dobrej proslov.
Parádně jsme se nažrali cateringu pro hosty.
Nikdy nedělejte polosumo MT v oblekových kalhotech.
Milosval má malou prdel a malý stehna.
Nikdy nenechávejte nabíječku bez dohledu v místnosti kde se protočí dobrých 50 cizích lidí.
Naposledy upravil DiamonD123 dne so prosinec 12, 2015 3:12 pm, celkově upraveno 1 krát
Solidně jsem nastydnul a cejtím se pěkně na hovno. Zítra zase posilka - to je lék
Nic v zlom, ale vkuse mas nejake problemy.... Ramena, kolena, imunita, unava.....
Nenapadlo ti, ze asi robis nieco zle ?.... Nerypem, konstatujem...
Tak je proste v prdeli jako spousta z nas tady, no a co? Drzi se a jede dal
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Solidně jsem nastydnul a cejtím se pěkně na hovno. Zítra zase posilka - to je lék
Nic v zlom, ale vkuse mas nejake problemy.... Ramena, kolena, imunita, unava.....
Nenapadlo ti, ze asi robis nieco zle ?.... Nerypem, konstatujem...
Imunitu jsem měl slabou odjakživa, takže bych řekl, že v posledních letech se spíše držím velmi dobře vzhledem k tomu, že jsem za poslední dva roky byl nemocnej nějak víc asi jen jednou a to na týden. S ramenem mám problém už dobrý tři roky, takže tam robím zle možná tak to, že si nejsem ochotnej dát několik měsíců pauzu, abych to dal do pořádku a to jen možná, protože mi nikdo nezaručí, že s ním nebudu mít problém znova. Ke kolenu: Mám chondropatii pately, takže tam není co řešit. Únava: Co ti k tomu mám říct - někomu stačí 5h spánku, někomu 10. Já jsem bohužel ten, co potřebuje těch 10, ale asi to je především o zvyku. Takže asi to nedělám úplně podle tvých představ, ale na druhou stranu jsem sám se sebou spokojenej a to je asi hlavní.
Už to kurva dalo zabrat a ta technika se na tom podepisuje :/
Dřepy
15x60kg
10x80kg
5x100kg
4x120kg
4x120kg
4x120kg
4x120kg
Zrada ty pičo - to bylo těžší než jsem předpokládal
Bench
20x20kg
10x60kg
5x80kg
3x100kg
5x105kg
5x105kg
5x105kg
5x105kg (video)
5x105kg
Ale jo, čekal jsem, že s tím budu zápasit mnohem víc, popřípadě, že to nedám. Video jsem natáčel už v třetí sérce, ale bohužel se to neuložilo, tak jsem si to musel zopakovat ve čtvrté :D
Doplňky: Záda + Prsa
Záda
Částečné stahování kladky
8x110kg
8x110kg
8x110kg
8x110kg
Veslování
8x105kg
8x105kg
8x105kg
8x105kg
A já si pořád říkal proč to je kurva těžký - no asi proto, že jsem to měl jet 4x6 xD
Dolní kladka jednoruč
12x17.5kg
12x17.5kg
12x17.5kg
Prsa
Tlaky v MP decline
8x85kg
8x85kg
8x85kg (1)
8x85kg (2)
Dnes nějakej zfetovanej, zase jsem dal omylem o sérii navíc.
Rozpažky incline
12x21kg
12x21kg
12x21kg
Hodnocení tréninku: Už pěkně přituhuje - budu rád, když splním váhy v tomto týdnu a co bude v pátým už mě nezajímá. Ale jinak dobrej trénink - rameno zase tradičně zlobí, ale pořád drží
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru