Stejný, nebo spíš ještě horší, jak před dvěma týdny
Ale já tam nasadím bambi mód a zítra to dám
pojedes na silu jo
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
V té první sérce jsem nevěděl, co od toho čekat, protože jsem s takovou vahou nikdy necvičil, tak jsem si raději přivolal spot kdyby něco, ale bylo to celkem v pohodě. Trochu mi do toho posledního opáčka hrábnul, ale pochybuju, že mi reálně pomohl.
Bench
20x20kg
10x60kg
5x80kg
3x100kg
4x112.5kg
4x112.5kg
4x112.5kg
4x112.5kg
Kozi totálně rozsekaný z pondělka, fakt jsem měl strach, abych si něco v lepším případě nenatáhnul, v horším neurval. Všechny sérky byly neskutečně vydřené ale nějakým způsobem jsem to odcvičil bez dopomoci 4x4.
Mrtvý tah
10x60kg
5x100kg
3x120kg
5x145kg
5x145kg
5x145kg
5x145kg
5x145kg
Taky to nebylo zrovna dvakrát lehký
Doplňky: Nohy + Lýtka
Nohy
Rumuny s JČ
6x42.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
Lepší jak minule - záda mě z toho bolely méně a víc jsem cítil hamy.
Hodnocení tréninku: Stejně jako před dvěma týdny jsem byl neskutečně rozsekanej před tréninkem. Tentokrát narozdíl od minulého týdně jsem si dával hezky na čas a nikam jsem nepospíchal. Ve výsledku ten trénink se vším všudy, vč. rozcvičení a vycvičení trval okolo 2.5h Ale odtrénováno poctivě s naplánovanejma váhama, i když to bylo teda pěkně těsný.
No dnes to vypadá, že to je snad jen chvilková záležitost z důsledku téžkého tréninku. Pokud by to šlo, tak si ten páteční trénink možná odjedu už v neděli a dál ještě budu pokračovat s dvoudenním zpožděním. To by bylo fajn.
Škoda, že nepadlo to 3x3. Trochu se na tom asi podepsal ten nataženej sval, i když naštěstí zas tak hrozný to nebylo a taky ta viróza. Na druhou stranu jsem měl o dva dny volna navíc, což mi pro změnu přihrálo.
Mrtvý tah
10x60kg
5x100kg
3x120kg
1x140kg
4x155kg
4x155kg
4x155kg
4x155kg
Poslední sérka byla na max.
Dřepy
15x60kg
10x80kg
5x100kg
5x112.5kg
5x112.5kg
5x112.5kg
5x112.5kg
5x112.5kg
Jen základní cviky trvaly něco přes hoďku :)
Doplňky: Ramena + Biceps + Triceps
Ramena
Upažování dolní kladky + Rozpažování dolní kladky v předklonu
8x23kg tak a nasrat - vymrdaný nadvážený JČ
8x22kg ty už vážej přesně
8x22kg
8x22kg - 4x striktně a pak už dost cheating
Triceps
Horní kladka v prodloužení
8x55kg
8x55kg
8x55kg
8x55kg
Hodnocení tréninku: Ale jo, nebylo to zas tak špatný. Sice ještě nejsem 100% zdravej, ale na trénink už to rozhodně bylo. Škoda toho benche a tlaků s JČ, jinak jsem rád, že jsem to dal vše podle plánu. Další trénink plánuju ve středu.
Video:
Bench
Tlaky s JČ
Naposledy upravil DiamonD123 dne ne prosinec 20, 2015 5:40 pm, celkově upraveno 2 krát
Peknyy, mel by ses dat na trojboj, stejne nemas zadny svaly
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru