| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nocomply
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
drlift_
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 7:50 am Předmět: |
|
|
Rekni ji, ze to neni celulitida, ale klubajici se brisaky a neres to :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:11 pm Předmět: |
|
|
Jo delejte si srandu, ale reknete mi narovinu je to normalni nebo ne? ma to nekdo z vas? co s tim delat? cvicit to bricho? zhubnout na kost, nebo ja nevim, hubnout nechci to by ze me nezbylo nic chci porad pribirat a bejt chlap ale co kdyz budu mit s kilama vetsi doliky v brise|? bludnej kruh
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:12 pm Předmět: |
|
|
Na starou se vyser, poradnej chlap ma aspon metrak _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:27 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | nocomply napsal: | | Jo delejte si srandu, ale reknete mi narovinu je to normalni nebo ne? ma to nekdo z vas? co s tim delat? cvicit to bricho? zhubnout na kost, nebo ja nevim, hubnout nechci to by ze me nezbylo nic chci porad pribirat a bejt chlap ale co kdyz budu mit s kilama vetsi doliky v brise|? bludnej kruh |
Aj chude zenske maju celulitidu, to ti asi nepomoze |
To asi fakt ne no..
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
| nocomply napsal: | | decarabas napsal: | | nocomply napsal: | | Jo delejte si srandu, ale reknete mi narovinu je to normalni nebo ne? ma to nekdo z vas? co s tim delat? cvicit to bricho? zhubnout na kost, nebo ja nevim, hubnout nechci to by ze me nezbylo nic chci porad pribirat a bejt chlap ale co kdyz budu mit s kilama vetsi doliky v brise|? bludnej kruh |
Aj chude zenske maju celulitidu, to ti asi nepomoze |
To asi fakt ne no.. |
Co poznam niektore holky (a jasne, ze to nie je Soraya! ), tak sa im takto zacne kurvit pokozka, ked proste zeru bordel. Hodne soli, sladkeho a puf, je to tam. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:30 pm Předmět: |
|
|
Moje zenska ji ma na stehnech a ma 45 kilo kost a kuze, ale dobre je to zenska ale tyvole co to ma znamenat u me? To je situace, ne proste ja musim mit vzdycky neco extra nemuzu bejt normalni.-..ja prave kaslu na nejakou plazovou formu buchty a tak, vzdycky jsem byl proste kostlivec a rozhodl jsem se ze tomu je konec zacinal jsem na 59kilech pri stoosmdesati ted mam 77-78 a chci ject dal...
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
Bude mit nejaky efekt kdyz to bricho zacnu cvicit?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 4:45 pm Předmět: |
|
|
Cvicit by si ho mel tak i tak ale tvuj problem to nevyresi _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt prosinec 17, 2015 9:51 am Předmět: |
|
|
Ja fakt nechapu, ze to resis. Jednak jses hubenej jak planka z plotu a pokud je pro tvoji pritelkyni par dolicku na brise nejakej zasadni problem, tak uvazuj o vymene, dokud je cas ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt prosinec 17, 2015 12:01 pm Předmět: |
|
|
| nocomply napsal: | | Bude mit nejaky efekt kdyz to bricho zacnu cvicit? |
Ne.