Ten speedbag je podle me uplne na hovno, to je dobre do filmu, aby to vypadalo, ze Sly umi boxovat a do treninku Floyda na efekt pro youtubery. Jinak fakt nechapu, co to lidem dava. Ale treba se pletu, Smetakoj poznamka je celkem trefna a treba me to nekdo vysvetli.
Ovsem jestli te to bavi a mas pocit, ze ti to neco dava, tak neni o cem, neber to jako kritiku. ;)
Jo, to se rika: rytmus, koordinace oko-ruka, timing, atp. Nevim, hadat se nechci, ale me to proste nic z toho neprineslo (a neprislo mi to jako neco, co by melo). Treba sem to delal blbe/malo/moc, na druhou stranu jsem se bavil s lidma co mi rikali, ze je to k nicemu a meli jine zapasove i trenerske zkusenosti. Mozna i proto moje skepse. ;)
Pohoda kluci, uz par tydnu ten speedbag jedu a z meho pohledu to tedy na sobe citim. Citim lepsi rychlost, opravdu me to nuti drzet ruce nahore a taky me to nuti byt uvolnenej a nemit zatle svaly.
Ted jsem mel dve noci za sebou sparing, 12 kol po 3minutach a zahul.
5.tyden za mnou, docela dobry, mozna akorat benchpress hlavou nahoru zacina byt dost tezky.
Progress below
PS: jsem v diete, takze vim, ze silove se zlepsovat v calorickem deficitu neni moc mozny. Citim, jak je me telo ready to grow, kdybych zvysil prijem kalorii nad vydej, vim, ze bych hezky pribiral na tomto programu. Uz ted mohu rict, ze Freimenuv Fest dopourucuju vsem ektomorfum.
Pratele, tak jsem dokoncil 6.tyden Freimenova Festu a prozatim tuto metodu opustim. Puvodne jsem planoval celych 10 tydnu, ale uz v prubehu jsem zacal zjistovat, ze tohle neni nejlepsi treninkova metoda do diety. Telo bylo hladove a ja ho nemohl nakrmit.
Nenechte se mylit, tento trenik mohu nyni vrele doporucit vsem ektomorfum, hardgainerum. Ja jsem si nastavil 2-3 dny volno mezi dalsim treninkem, abych se mel cas zregenerovat.
Pripojuju jednu aktualku a taky celkovy prubeh 6.tydnu.
Ted se rozhoduju co pojedu dal, asi pujdu zpet na muj full body circuit training, ktery je smerovat k lepsi vykonnosti v boxu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru