PAKOSTA Train to live, Live to train.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> PAKOSTA Train to live, Live to train.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Douglas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2015 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten speedbag je podle me uplne na hovno, to je dobre do filmu, aby to vypadalo, ze Sly umi boxovat a do treninku Floyda na efekt pro youtubery. Jinak fakt nechapu, co to lidem dava. Ale treba se pletu, Smetakoj poznamka je celkem trefna a treba me to nekdo vysvetli.
Ovsem jestli te to bavi a mas pocit, ze ti to neco dava, tak neni o cem, neber to jako kritiku. ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mike Priest

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2015 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to dobry na koordinaci pohybu, naucis se chytit rytmus, neni to vubec k nicemu. Rekl bych, ze to ma podobnej vyznam jako treba svihadlo.
Douglas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to se rika: rytmus, koordinace oko-ruka, timing, atp. Nevim, hadat se nechci, ale me to proste nic z toho neprineslo (a neprislo mi to jako neco, co by melo). Treba sem to delal blbe/malo/moc, na druhou stranu jsem se bavil s lidma co mi rikali, ze je to k nicemu a meli jine zapasove i trenerske zkusenosti. Mozna i proto moje skepse. ;)
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2015 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pohoda kluci, uz par tydnu ten speedbag jedu a z meho pohledu to tedy na sobe citim. Citim lepsi rychlost, opravdu me to nuti drzet ruce nahore a taky me to nuti byt uvolnenej a nemit zatle svaly.

Ted jsem mel dve noci za sebou sparing, 12 kol po 3minutach a zahul.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2015 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.tyden za mnou, docela dobry, mozna akorat benchpress hlavou nahoru zacina byt dost tezky.
Progress below

PS: jsem v diete, takze vim, ze silove se zlepsovat v calorickem deficitu neni moc mozny. Citim, jak je me telo ready to grow, kdybych zvysil prijem kalorii nad vydej, vim, ze bych hezky pribiral na tomto programu. Uz ted mohu rict, ze Freimenuv Fest dopourucuju vsem ektomorfum.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pratele, tak jsem dokoncil 6.tyden Freimenova Festu a prozatim tuto metodu opustim. Puvodne jsem planoval celych 10 tydnu, ale uz v prubehu jsem zacal zjistovat, ze tohle neni nejlepsi treninkova metoda do diety. Telo bylo hladove a ja ho nemohl nakrmit.

Nenechte se mylit, tento trenik mohu nyni vrele doporucit vsem ektomorfum, hardgainerum. Ja jsem si nastavil 2-3 dny volno mezi dalsim treninkem, abych se mel cas zregenerovat.

Pripojuju jednu aktualku a taky celkovy prubeh 6.tydnu.
Ted se rozhoduju co pojedu dal, asi pujdu zpet na muj full body circuit training, ktery je smerovat k lepsi vykonnosti v boxu.

Rad uvitam otazky atd.

Petan

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2016 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neco z dneska, celkove se citim rychlejsi, vic uvolnenej.

Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nejaky ten progress zase, celkem spokojenost, cardio 6x tydne 2hodiny , silovy trenink 3x tydne. Striktni jidlo, ale 1x si klidne dam pizzu.

Fotky below, rad uvidam komentare a hatery😂

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
tak nejaky ten progress zase
uvidam hatery😂

Tak jo, žádnej progress tam nevidím.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, asi jsem nebyl vysvetlivy ohledne mych cilu:

- nesnazim se o narust svalu
- snazim se stahnout tukove procento
- zlepsit se v boxu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak tohle ted delam, nastudoval jsem si knizky o obchodovani s akciema na new yorkske burze a par mesicu uz obchoduju, spekuluju s akciema firem.

Dneska byl skvely den.

Cmeni

PříspěvekZaslal: pá leden 15, 2016 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po pravdě mně ta forma přijde +- pořád podobná ale je moc pěkná, takže to ber jako pochvalu za dlouhodobé udržení stavu
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 4:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tady je moje prvni video, kdo nikdy neboxoval, neni to tak lehke jak se mozna zda:)

Hulkie

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, podle toho kluka v černým tílku to vypadá hodně lehce:)
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petr Prielozny napsal:
Jinak tohle ted delam, nastudoval jsem si knizky o obchodovani s akciema na new yorkske burze a par mesicu uz obchoduju, spekuluju s akciema firem.

Dneska byl skvely den.

tady lidi chodí do Fortuny nebo Tipsportu. Vyjde to nastejno :D

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PAKOSTA Train to live, Live to train. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: