Korte trenink - bez efektu

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Korte trenink - bez efektu  Úvodní stránka -> Trénink -> Korte trenink - bez efektu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pan_Absinth

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 12:02 am    Předmět: Korte trenink - bez efektu Odpovědět s citátem

Nazdar borci!

Sám předmět hovoří za vše. Nebudu Vás oběžovat sáhodlouhou omáčkou a popisem mé frustrace z toho, že to nic negeneruje. Rovnou k věci:

Rád bych Vás, zkušený hlavy, soustředil a optal se, jak je možný, že ve 3. týdnu korteho, kdy jedu všechno naprosto přesně se správně určenýma váhama, nepozoruju žádnej progres? V posilovně toho mám už hodně natrenováno za ty 4 roky po několika pauzách a velkých omylech a za začátečníka se nepokládám. Jsem ektomorf a moje váha je ve 3. týdnu stejných 69,5 kg jako tomu bylo na začátku korteho.

Nepozoruju na sobě ŽÁDNEJ efekt, krom toho, že mám parádně zvládnutou techniku všech tří základních cviků. Trenink mi příjde v průběhu hodně lehkej, vždycky si dávám dokonce 8 serii namísto 5ti. Ale je fakt, že na jeho konci jsem vždycky správně unavenej a na víc jak na cvik na břicho už nemám pomyšlení.

Jídelníček:
sacharidy denně: 430-490 g
bílkoviny denně: 140-160 g
jídla mám pestrý, každej den maso, všemožný druhy, kromě ryb, každej den ovoce,
zelenina. je fakt, že pitnej režim mám hodně špatnej. dám denně tak 1 litr.

Regenerace:
tady uznávám, že jsou rezervy. denně spím 7 hodin, někdy jen 6.

Suplementace:
mám zařazenej gainer Mutant Mass a L-Glutamine od MyProteinu.

Trenink:
1. týden 58 % z maxima
2. týden 60 % z maxima
3. týden 62 % z maxima
4. týden 64 % z maxima
Klasika, prostě tak jak zní originál.

A teď, jak tady jsem, tak Vám říkám, že jste jedinou nadějí, jak mě uklidnit, navést a udržet dál při tomto treninku, protože momentálně jsem připravenej s tím seknout a zvolit jinej trenink. Bylo by to rozumný? V čem může být chyba? Má někdo podobný zkušenosti? Je možný, že na to nejsem připravenej? (cvičím po několika měsíční pauze 4. měsíc)

Pusťte se do mě, díky a mějte se!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Číča

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nevim,slapalo mi to dobre vzdycky,jen jsem trochu spadl na rukou,coz se ale da predpokladat. Jenom bych rad doplnil,ze v originale se cvici 8 serii,misto peti
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
deiw

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 12:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z vlastní zkušenosti - přidej jídlo. Jel jsem Korte snad 3x, poprvé skoro beze změny na váze, po druhé to už bylo o něco lepší, ale musel jem jíst asi o 10-15% více jídla, než na kolika obvykle nabírám. Silově jsem se zlepšil i v tom prvním případě. Právě z toho důvodu, že je pro mě těžké Korteho ujíst, tak ho používám spíše jako zpestření a pro zesílení základních cviků.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 1:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli ti ten trénink příjde hodně lehkej i v 3. týdnu, nastavil sis špatně váhy. Ale nejsem žádná zkušená hlava
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 2:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna sis opravdu jen spatne nastavil vahy a moc je podhonotil,coz by ale byla celkem rarita, protoze vetsina lidi v mem okoli, co korteho jeli, to prave s vahama prepalili a nejprve to odnesly spodni zada , pak celkove CNS a vetsinou ten trenink ukoncili predcasne bez nejakych pozitivnich, dost cast spise s negativnimi vysledky

Co se tyka te precizne zvladnute techniky, tak to uz tady taky parkrat bylo (klidne natoc ) , ale pokud je to teda tak, tak si to zkus treba stizit tim, ze vyrazne zpomalis tempo provadeni cviku a zvysis tim cas pod napetim , tzn ze v negativni fazi cviku pojedes hodne pomalu a budes ten pohyb jakoby brzdit, v pozitivni fazi klidne dynamicky
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 6:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já u korte vždycky začínal na 70%, ale 3. a 4. týden jsem už dával těžce, sice jsem to zvládl, ale s 5min pauzami. Takže doporučuji 65%

edit:
1) nepiješ alkohol?
2) necvičíš tréninky navíc?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejsem si jistej,ale neyly ty maxka pocitany z pedpokladanych novych maxim,mozna dkonce v dresu?
http://powerlifting.ronnie.cz/c-6508-korteho-3-x-3-aneb-trenink-pro-ortodoxni-liftery-i.htmlhttp://powerlifting.ronnie.cz/c-6548-korteho-3-x-3-aneb-trenink-pro-ortodoxni-liftery-ii.html
Patrne jedes asi podle tohohle
Pokudnjentvuj hlavni cil objem,mel jsi zkusit spis"freimenuv korte"
Ale ani tady nemusi byt proble,proste pokracuj dalsi a dalsi tydny,dokudnbudes schopny prihazovat
O nic jsi neprisel
Jenom mas do kopce delsi rozjezd
Ale jak jenpsano vejs
Objemnje hlavne o jidle
Miracviceni ovlivnuje,jestli to pujde do svalu nebo do speku
CharlesWood

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě trénink číslo 1. na kterém jsem přibral znatelně a který mě neodpálil je tento rozpis

A:
Dřep přední nebo zadní 6x6/9x3
Benchpress nebo tlaky s jednoručkama na lavici 6x6/9x3
Přítahy velké činky v předklonu nebo T-bar row nebo shyby 6x6

B:
Mrtvý tah 6x6/9x3
Kliky na bradlech 6x6
Military press nebo upright row 6x6

- jednoduchý jak facka cvič 3x tydne A,B,A DALSI TYDEN B,A,B jednou si dej tezkej drep 9x3 jednou stredni 6x6 tak i u mrtvoly tak i u bence
4a zamer se hodne ne tak na sacharidy jako na tuky olivovej olej a burakovy maslo potom leze vaha nahoru sama. good luck
wondra

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kolik by si chtěl spát? Deset hodin? Nemáš uvedeno kolik mas tuku...
Hulkie

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Litr vody denně je katastrofa. To vypije i ženská.
Váhy jsou vypočítané z maxima v dresech, tzn. určitě přidat. Já to nepočítám vůbec, střelím to ze začátku tak, aby to bylo lehký a přihazuju podle pocitu kilo z tréninku na trénink i víc. Funguje to pokaždé. Má to být lehký, ale tak nějak správně lehký. Aby se dalo přihazovat, ale ne zase moc lehký.
Navíc ten trénink nepočítá s tím, že někdo dá s např. 80% z maxima 5 opakování a někdo 9. Tzn. s poměrem svalových vláken.

Rychle na stránku:

Přejdi na: