|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Endo
|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | esko ve ctvrtek tam chci videt tu visen!! |
nenene, tam bude broskev
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
A prichute jdou poporade nebo nahodne?  Ja abych vedel, zda jsem uz out.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Sakra sem out, uz jen podle nazvu takvovej humac jako Jahoda-Máta by me nikda nenapadlo |
No přiznám se, že když jsem tuto kombinaci navrhoval, tak jsem měl trochu strach, co z toho vyjde, ačkoliv mi jahodové mojito chutná snad nejvíce ze všech míchaných drinků. Ale světe div se, je to jedna z hlavních příchutí, kterou bych si u Instant Amino objednal a kolegové se na to tvářili podobně. :)
Ačkoliv samozřejmě bez té kapky alkoholu, jak už tu kujin napsal, to nebude zcela ono. Nicméně kdo říká, že si to nemůže dát doma do bílého rumu...
| Lord_Ivory napsal: | A prichute jdou poporade nebo nahodne? Ja abych vedel, zda jsem uz out. |
Pořadí není určující, jde jen o celkovou shodu, jen ty příchutě odkrývám tak, aby bylo stále co nejvíce lidí ve hře. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 25, 2015 11:42 pm Předmět: |
|
|
Doplněna poslední příchuť a s ní i výherci. Jakmile vyrobíme první šarži nových příchutí, zkontaktuji výherce kvůli potřebným údajům. Gratuluji výhercům a děkuji všem zúčastněným... a nezoufejte, nebyla to poslední soutěž. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 8:42 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Doplněna poslední příchuť a s ní i výherci. Jakmile vyrobíme první šarži nových příchutí, zkontaktuji výherce kvůli potřebným údajům. Gratuluji výhercům a děkuji všem zúčastněným... a nezoufejte, nebyla to poslední soutěž. :) |
Je to tam. Dík dík dík. Len dúfam, že posielate aj na SK. Nerád by som prišiel o ďalšiu výhru.
Naposledy upravil Endo dne so prosinec 26, 2015 6:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 9:25 am Předmět: |
|
|
Broskev? Ale fuj, esko.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Broskev? Ale fuj, esko.. |
Copak ? nemáš rád broskvičky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Sakra sem out, uz jen podle nazvu takvovej humac jako Jahoda-Máta by me nikda nenapadlo |
Tyjo tak to jsem na Tebe zvědavý, až vyzkoušíš, protože mně fakt fakt takhle příchuť chutná. :) Teď jsem si zrovna nějaké chtěl dát, mám tu na výběr z pěti příchutí (broskev už došla:) a jahoda-máta byla pro mě jasná druhá nejlepší volba. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 12:03 pm Předmět: |
|
|
Důkaz, že neleníme a makáme na tom, aby byly nové příchutě Instant Amino co nejdříve v nabídce.
Už se dělá na etiketách :)
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 12:31 pm Předmět: |
|
|
ked uz ta tu mam - predava niekto survival na Slovensku? okrem eastlabs, to neratam _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 2:09 pm Předmět: |
|
|
Homegym, _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 2:28 pm Předmět: |
|
|
dik, na homegym som si vazne nespomenul, upadli u mna do nemilosti po par posratych objednavkach kedysi davno  skusim to pozriet _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|