|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Irminsul
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Ode dneška nově v e-shopu vzorky celkem 10 variant různých příchutí od těchto čtyř produktů:
Jinak ale samozřejmě uděláme i tady ve fóru rozesílání na ochutnání zdarma (zatím ale, prosím, nepište, počkejte až se tu objeví příspěvek). |
Sakra minule jsem to prošvihl,dám sledovat
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 30, 2015 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Ode dneška nově v e-shopu vzorky celkem 10 variant různých příchutí od těchto čtyř produktů:
Jinak ale samozřejmě uděláme i tady ve fóru rozesílání na ochutnání zdarma (zatím ale, prosím, nepište, počkejte až se tu objeví příspěvek). |
no sláva, hned jak budu v praze tak si objednám, už na to vykoušení čekám dlouho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt duben 30, 2015 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ve skladu už máme i vzorky Instant Amino, tak se zde (i v shopu) objeví také...
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 6:46 am Předmět: |
|
|
Neuvažuje Survival o jiných příchutí u Instant Amino?Jinak ten vzorek by mě zajímal,dokud to máme v týdenní akci?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 9:03 am Předmět: |
|
|
Tady se dá o nových příchutích hlasovat:
http://www.esurvival.cz/ankety/1/
(...jinými slovy: budou:).
Co se vzorků (napříč značkami) týče, my s nimi nastavíme i nějaký trochu upravený systém, kdy každý, kdo dostane vzorek na vyzkoušení, dostane i nějaký slevový kód, kdyby mu produkt vyhovoval, ať má hned akci soukromou. Tzn. i kdybychom to nestihli do středy, tak to řešení mít bude. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej

|
Zaslal: pá květen 15, 2015 9:51 am Předmět: Vzorky Ultra Speed 80 |
|
|
Vzorky perfektního proteinu Ultra Speed 80 od Survivalu konečně k rozesílce na vyzkoušení!
AKCE UKONČENA.
Tento protein patří dlouhodobě mezi špičku. Jedná se o směs kvalitního nedenaturovaného syrovátkového CFM proteinu a hydrolyzátu s nejvyšším stupňem hydrolýzy. Osobně tuto kombinaci považuji za nejlepší možnou. Výrobce dokonce uvádí přesný poměr jednotlivých složek.
Viz https://obchod.ronnie.cz/s-5173-ultra-speed-80-fair-power.html
Ultra Speed 80 je dostupný ve třech příchutích:
Vanilka
Čokoláda
Borůvka
AKCE UKONČENA.
Kdo má o vzorky zdarma zájem, ať mi pošle zprávu s předmětem "VZORKY" a svou adresou V NÁSLEDUJÍCÍM FORMÁTU :
Jméno Příjmení
Ulice č.p.
PSČ Město
Formát zprávy prosím dodržte, bude vás hodně a usnadníte mi tím práci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: st květen 27, 2015 1:27 pm Předmět: |
|
|
Sakra to jsem prošvihl... zrovna na Ultra Speed jsem byl zvědavý
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 5:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 4:39 pm Předmět: |
|
|
Jen avizuji zařazení řady nových vzorků do e-shopu. Navíc jich hodně budeme přidávat k zásilkám zdarma, ale to se ještě pořád promýšlí, jak to bude:). Stejně tak asi nějaké ukořištím pro posílání Vám tady z fóra (i to je také ještě v pořadí k řešení:). Každopádně k prodeji v shopu jsou od tohoto týdne tyto nové sáčky:
Agrezz®
- mango & ananas
- malina
Aminofree® Peptides
- broskev
Hero
- čokoláda
High Whey 80
- jablečný štrůdl se skořicí
- lískový oříšek
- ovocný jogurt
- oříškový nugát
- pistácie
CFM Instant Whey 80
- jahoda banán
- karamel
- bílý jogurt
- kokosové mléko
- ledová káva
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 15, 2016 12:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|