|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 10:32 am Předmět: |
|
|
http://www.csfd.cz/film/362228-osm-hroznych/prehled/
Celé dobre! Dlhý film, ale zbehne rýchlo. Herecké obsadenie Tarantinovská klasika, muzika od Morriconeho.
Má to silné momenty, správne macho hlášky, dynamické prestrelky a zamotaný príbeh s kadejakými zvratmi. Spokojnosť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bbvka

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 12:58 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | http://www.csfd.cz/film/362228-osm-hroznych/prehled/
Celé dobre! Dlhý film, ale zbehne rýchlo. Herecké obsadenie Tarantinovská klasika, muzika od Morriconeho.
Má to silné momenty, správne macho hlášky, dynamické prestrelky a zamotaný príbeh s kadejakými zvratmi. Spokojnosť. |
na ten se tesim .)
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 2:00 pm Předmět: |
|
|
| bbvka napsal: | | decarabas napsal: | http://www.csfd.cz/film/362228-osm-hroznych/prehled/
Má to silné momenty, správne macho hlášky, dynamické prestrelky a zamotaný príbeh s kadejakými zvratmi. Spokojnosť. |
na ten se tesim .) |
no asi jsem se tesil moc .)
zbytecne utahany... par dobrych seku.. zvraceni na Daisy a hlaska se dvema zbranemi :DD
clovek ceka zbytecne dlouho nez zacne naka rezba...
u me spis zklamani... bastards a django mnohem lepsi.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 2:04 pm Předmět: |
|
|
| bbvka napsal: | | bbvka napsal: | | decarabas napsal: | http://www.csfd.cz/film/362228-osm-hroznych/prehled/
na ten se tesim .) |
zbytecne utahany... par dobrych seku.. zvraceni na Daisy a hlaska se dvema zbranemi :DD
u me spis zklamani... bastards a django mnohem lepsi.. :) |
Vec nazoru Natiska sa prirovnanie k tantrickemu sexu Par hodin natahovaciek k zaverecnemu orgazmu.
Tarantino vzdy kombinoval nekonecne dialogy zdanlivo bez zmyslu, aby to potom vyriesil v 10tich minutach prestrelkou ako pri Stalingrade, kde jasne ukaze, ze si cloveka predstavuje ako velky sacok, plny krvi. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
bbvka

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | bbvka napsal: | | bbvka napsal: | | decarabas napsal: | http://www.csfd.cz/film/362228-osm-hroznych/prehled/
na ten se tesim .) |
u me spis zklamani... bastards a django mnohem lepsi.. :) |
Vec nazoru Natiska sa prirovnanie k tantrickemu sexu Par hodin natahovaciek k zaverecnemu orgazmu.
Tarantino vzdy kombinoval nekonecne dialogy zdanlivo bez zmyslu, aby to potom vyriesil v 10tich minutach prestrelkou ako pri Stalingrade, kde jasne ukaze, ze si cloveka predstavuje ako velky sacok, plny krvi. |
vim vim :)
ja v podstate zacal od bastardu sledovat jeho filmy.) pred nedavnem jsem shlidnul po tech novejsich i starsi tvorbu..reservoir dogs a pak 4 pokoje (kde je jeho dil jednoznacne nejlepsi)....ale kdyz ten posledni srovnam s predchozimi dvemi tak mi proste tamty prisly lepsi..vtipnejsi, vetsi rezba :D tady jsem cekal moc dlouho nez se neco stane .)
djanga a bastardy si urco jeste shlidnu ( a to uy jsem videl trikrat kazdej) ale tohle me nelaka .)) takze tak..ale ano, kazdy jsme jiny ... stejne jako to je s cvienim :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
ja sa bojim aby to nedopadlo ako django, co bola neskutocna nuda...a moc si ma nepresvedil teda _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 3:03 pm Předmět: |
|
|
tak to zas pozor, tie dlhe konverzacie v pulp fiction a obzvlast v reservoir dogs alebo inglorious basterds su super  ale django je asi jedina tarantinovka co fakt nemusim _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 3:37 pm Předmět: |
|
|
Kde jste to kurva viděli? šak to má premiéru až 2016:)
tarantino je top od začátku do konce. Jediné, co bylo přes míru co se týče vykecávání byl Grindhouse...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 3:49 pm Předmět: |
|
|
Django co do konverzací od začátku pohodka.
Jinak mě dneska čeká kombo The youth a Revenant. Tak jsem zvědav, jaké to bude _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 7:30 pm Předmět: |
|
|
V super kvalitě? Ze zvědavosti jsem to stáhnul jen na test kvality a super to fakt není. Je to DVDscreener...na tabletu nebo telefonu je to asi fajn, ale na FullHD TV fakt ne. To opravdu lidi nedokážou pár týdnů počkat nebo nemají drobné na kino? Dokážu to ještě pochopit u Hateful eight, které je o dialozích...ale nepochopím to u filmu jako je Revenant, kde budou k vidění nádherné scenérie a ten vizuál tam všeobecně prostě bude tu roli hrát...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
Creed je lepší, ty dva jsou horší. Do telky dobrý:) Teď jsou svátky, volno, mám čas to shlídnout tak to shlídnu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|