| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
burnthemall
|
Zaslal: pá leden 01, 2016 10:39 pm Předmět: Jídlo na úkor spánku? |
|
|
Zdravím, na otázku nejspíš neexistuje obecná odpověď ale rád bych znal vaše osobní preference v objemu.
Spát 10 hodin ale přijít o dvě jídla, nebo spát 6 hodin a mít o dvě jídla víc?
Pokud budu spát dýl tak můžu samozřejmě ty dvě jídla o které jsem přišel rozdělit do těch zbývajících a tím pádem jíst větší porce, ale pokud nechci, osvědčí se vám vstát dřív a co nejvíc jíst, nebo si přispat?
Pokud tělo roste ve spánku tak za 10 hodin dejme tomu když to řeknu blbě "narostu víc" než za 6, ale zase nebudu mít tolik jídla (protože mám o dvě míň) abych vybudoval tolik hmoty během těch 10ti hodin.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Judson

|
Zaslal: pá leden 01, 2016 10:56 pm Předmět: |
|
|
Nechapu, to ti jako 2 jidla i s pripravou zaberou 4 hodiny ?
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: pá leden 01, 2016 10:59 pm Předmět: |
|
|
Ne :D jednoduse, spat 10 hodin ale mit min jidla nebo spat 6 hodin ale stihnout vic jidla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá leden 01, 2016 11:09 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně radši mín jídla a více spánku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
|
Já četl něco o hormonech a vůbec nevím, jestli jsem to dobře pochopil, ale psalo se tam něco o tom, že je k dobrému spánku (a následné dobré produkci růstového hormonu) zapotřebí ghrellin. Hormon "hladu" a doporučovali právě na noc příliš nejíst. _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
|
Tobě přijde 14h málo na to, abys do sebe dostal to, co potřebuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: pá leden 01, 2016 11:12 pm Předmět: |
|
|
No kdybych jedl každé 3 hodiny, odečtu hodinu trenink a to že se nepřecpu hodinu před treninkem, mame nějakých 12 hodin a na 4 jídlech denně jsem nenarostl, a přežírání mi moc nevyhovuje, špatně trávím. Teď jím každé 2 hodin a taktak stíhám, jím menší dávky, po větších mám prdy a střevní nepohodlí. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 01, 2016 11:15 pm Předmět: |
|
|
No tak jestli teď jíš každé dvě hodiny, tak to je 6 jídel denně. Takže to ti nestačí?
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: pá leden 01, 2016 11:20 pm Předmět: |
|
|
No někdy ne, když si dám hovězinu a za dvě hodiny tam pošlu další dávku kuřecího tak mám těžký prdy. Proto se ptám, jestli se vyplatí ubrat kousek spánku za účelem "dohnání" jednoho prošvihlého jídla během dne, nebo to jídlo prostě oželet.
Podotýkám, že když spím 10 hodin nebo 7 tak subjektivně žádné energetické změny nezaznamenávám.
Plus zajímaly mě především osobní preference, na základě těch si pak vyvozuju co je rozšířenější
Prostě mě to zajímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 01, 2016 11:26 pm Předmět: |
|
|
Tak máš ten jídelníček prostě blbě sestavenej. Při šesti jídlech denně by ti nemělo dělat problém dostat se nad 3 500Kcal a to ti určitě k nabírání musí stačit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Milda18
|
Zaslal: pá leden 01, 2016 11:59 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Tak máš ten jídelníček prostě blbě sestavenej. Při šesti jídlech denně by ti nemělo dělat problém dostat se nad 3 500Kcal a to ti určitě k nabírání musí stačit. |
Přesně tak..mě na cca 3,5t dneska stačily 2 jídla..normálně 3
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so leden 02, 2016 10:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: út leden 05, 2016 11:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: út leden 05, 2016 12:31 pm Předmět: |
|
|
Jednoduše neřešit takový pytloviny jestli spát déle a jést méně a naopak. Prostě si nastav režim 7h spánku a stihneš vše. A jíst co 2 hodiny je pěkná kravina, pokud nejsi v superkompenzaci před soutěží. Nastav to na 4 jídla denně + PTN a cajk.A když nestihneš jedno jídlo za den? Nic se neděje, jedeš dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |