|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: ne leden 03, 2016 2:31 pm Předmět: |
|
|
Tak Bolfis jak víte je benčař, tak že tomu odpovídá i postava.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
controll
|
Zaslal: ne leden 03, 2016 4:49 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Tak Bolfis jak víte je benčař, tak že tomu odpovídá i postava. |
chicken legs
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 5:23 pm Předmět: |
|
|
zas skusas trollovat? uz predtym ti to moc neslo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: ne leden 03, 2016 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | zas skusas trollovat? uz predtym ti to moc neslo |
sorry, tak INSANE HÁRDKÓR MUSCLE LEGS!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 6:42 pm Předmět: |
|
|
Ako uz vsetci vieme, zeny odpudzuje nadmerne osvalena postava (clovek). Bolfis preto v lete v kratasoch machruje neosvalenymi lytkami, vdaka ktorym zenske, inak znechutene vypracovanou postavou, priamo na mieste zvlhnu. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 10:22 pm Předmět: |
|
|
| controll napsal: | | sorry, tak INSANE HÁRDKÓR MUSCLE LEGS! |
Postni svoji fotku ...
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: po leden 04, 2016 11:20 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | controll napsal: | | sorry, tak INSANE HÁRDKÓR MUSCLE LEGS! |
Postni svoji fotku ... |
Proc? Neboj. Jsem hezci nez ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po leden 04, 2016 11:28 pm Předmět: |
|
|
| controll napsal: | | člověk napsal: | | controll napsal: | | sorry, tak INSANE HÁRDKÓR MUSCLE LEGS! |
Postni svoji fotku ... |
Proc? Neboj. Jsem hezci nez ty. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út leden 05, 2016 8:43 am Předmět: |
|
|
Nejvíc neuznávám! Když někdo sype extrémní dávky jak hovado, měl by podle mě aspoň dřepovat.
PS: naživo to vypadá ještě hůř. A to já mám kurevsky malý lýtka, ale tady ten rozdíl mezi vrškem a spodkem je extrémní :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:53 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Nejvíc neuznávám! Když někdo sype extrémní dávky jak hovado, měl by podle mě aspoň dřepovat.
PS: naživo to vypadá ještě hůř. A to já mám kurevsky malý lýtka, ale tady ten rozdíl mezi vrškem a spodkem je extrémní :D |
Tak to je jiná logika
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út leden 05, 2016 11:17 am Předmět: |
|
|
Za tím si stojím. Absolutně neuznávám sypačku, ale pokud už někdo profesionálně závodí a sype jak prase, měl by byt obrovskej všude a ne aby vypadal jak vrabčák po obrně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Som_v_nutricnej_ketoze
|
Zaslal: út leden 05, 2016 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | Za tím si stojím. Absolutně neuznávám sypačku, ale pokud už někdo profesionálně závodí a sype jak prase, měl by byt obrovskej všude a ne aby vypadal jak vrabčák po obrně. |
Wolfovi spoď kraťasov "trčia" možno ešte menšie lýtka, a pritom je finalisto Mr.O., tak sa nevzrušuj ;-) ... Stehná sa v takých kraťasoch stratia, keby bol odfotený v obtiahnutých trenkách či v slipoch, potom by si mohol komentovať, teraz to vidím skôr ako zbytočný výkrik do tmy.....
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|