|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so leden 02, 2016 5:12 pm Předmět: |
|
|
Ramená ťažko / Bi a tri cepsy
Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x8x60kg
1x3x70kg
1x1x80kg
5x3x70kg
3x5x60kg
Klokov press vsede:
5x8x45kg
Upažovanie kladka:
5x15x5kg
Upažovanie kladka v predklone:
5x10x5kg
Pushpress:
6x3x60kg
Kliky na bradlách:
5x10xCarabas
Kladivové zdvihy s JČ:
5x12x20kg
Sťahovanie lana:
5x10x50kg
Biceps na kladke vleže:
5x10x50kg
Hodnotenie tréningu: Prvý tréning 2016 a rovno debilné ramená a bicáky  Zákon schválnosti.
No ale tak pokračujem v zlepšovaní techniky pri military. Dnes som skusmo hodil 80ku bez opasku, už to síce nebolo úplne 100% čisté v zmysle dynamiky (tesne nad hlavou som sa chvíľku zasekol), ale stále bez záklonu. Chvíľku nechám váhy okolo 70 kilo, vybudujem solídny stred a potom začnem prihadzovať. Aj tak dobré, mám z toho dobrý pocit, hoci, ehm, dostával som parádne kŕče do stehien, ako som fixoval spodok  Svalovka nôh po tréningu ramien nemôže byť nikdy na škodu  Navyše pri posledných sériách so 70kou už som cítil, že sila stredu odchádza a keby tam bola ešte jedna dve série, začal by som zas padať dozadu.
Potom nasledovala nejaká pumpovačka vsede poza hlavu, posledná séria už bola vytrápená na max, pritom taká sranda váha.
No a na záver trojset upažovačiek a puspressov. Síce už s malou váhou, ale po tom všetkom som sa slušne potrápil. Ramená boli v jednom ohni a nevedel som poriadne ani zdvihnúť ruky.
Ruky som našťastie zdvíhať nemusel, len ich cvičiť  Ale pim pam, šlo to, síce ma to už nebavilo, ale aj tak dobrá pumpička a odsýpalo to pekne.
Čiže nakoniec aj celkom pekný tréning.
Prekvapivo dnes nebol narvaný gym, ako som čakal, uvidíme počas týždňa. Zatiaľ len tradiční štamgasti, hoci som videl nejakého nového trénera, ktorý vyzeral ako anorektický Santa. Uvidíme, či bude lepší ako Slečna trénerka  O tej som sa dozvedel, že je už oficiálna trénerka gymu, kde cvičím... Ah jaj.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 9:49 pm Předmět: |
|
|
Nohy ťažko / Hrudník ľahko / Lýtka
Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x90kg
1x3x110kg
1x3x140kg
1x3x150kg
1x3x160kg
1x3x170kg
1x3x180kg PR!!
1x1x185kg
3x3x160kg
Čelné drepy:
5x3x120kg ATG
Legpress:
5x10x300kg
Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x5x105kg
Lýtka v stroji:
5x12x100kg
Hodnotenie tréningu: Týžden sa prelial ako vod (k)a a zas tu máme leg day! Počas dňa pekná prechádzka po lese, vyvenčil som aj Leelu aj Sorayu, potom celotýždňnový nákup - s čistým svedomím to môžeme nazvať Farmer's walk o celkovej dĺžke asi tak z Lidlu domov  , no a potom už drepkins
Vonku kosa, že sa mi ulomili fúzy, keď mi na nich zmrzli sople, takže moje kolená sa odmietali ohýbať a mal som čo robiť, aby som ich dôkladnou rozcvičkou ako tak rozhýbal. Našťastie sme dospeli ku kompromisu - OK, kolená sa budú ohýbať, ale za to budú aspoň poriadne bolieť. Tak sme si plácli a šlo sa na vec
Trojka za trojkou padala ako nič, až prišla osudná 180ka. Všetko stíchlo - debilná hudba z recepcie, debilní trénujúci z benchpressu, ani vietor nehvízdal prázdnou TRX miestnosťou... Soraya zaujala svoje miesto (za mnou ako spotter, prasáci  ) a ja som sa prekrižoval a dal som tam osobák o troch opakovaniach
To ma ovšem tak vyflusalo, že pri 185ke už na mňa Soraya musela šáhnuť  Stratil som totiž trochu balanc a trochu padol dopredu. Pozitívom je, že to nijak neojebujem, stále sadám pekne dole ATG.
Čelné drepy OK, zlepšuje sa to. Stále ass to grass, žiadne poloopakovania, všetko poctivo až dole, občas stopka. Stále rezerva, bude kam prihadzovať.
Legpress len 300kilo, ale pekné dynamické desiatky - nohy som mal vyššie a pekne som ponaťahoval hamy, počítam, že zajtra mi to dajú vyžrať, ked sa pokúsim vysr... vy... keď si pôjdem zahrať solitaire na WC
Na ľahký bench som prihodil 5 kilo a furt rezerva.
Potom už len lýtka.
Po fitku ešte sauna, v tomto počasí skutočne balzam. Žiaľ len pre telo, pre oči teda nie. To, čo sa tam dnes hýbalo by v praveku síce bol ideál krásy, ale v dnešnej dobe by to Greenpeace aktivisti skúšali odtlačiť nazad do mora ako uviaznutú veľrybu... Brrr  A to som bol pôvpdne tak dobre naladený, vo fitku sa zase objavila mladá Piercingovo-maskáčová legína, k tomu Soraya, celkovo inšpiratívne osadenstvo... A potom takýto šok, pri ktorom utrpel môj cit pre estetično, ah jo
Jo, zistenie dňa. Keď si namažete kolená hrejivou masťou, opláchnite ich, než vleziete do sauny
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po leden 04, 2016 6:38 am Předmět: |
|
|
@vlk: jasne,vrchol  ty kecko,uz vidim na konci dalsieho cyklu,ako to tam budete sekat zaradom. Uz teraz ma to serie a to ste ani nezacali
@diamond: je to tak! Vzdy ked dvakrat vacsi chlap drepne o 20 kil menej ako ja zneisti ma to _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po leden 04, 2016 9:35 am Předmět: |
|
|
moc pěkný
docela mě sereš s tím neustálým pokrokem
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po leden 04, 2016 12:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po leden 04, 2016 7:35 pm Předmět: |
|
|
@Moocha: Moocha + 10kg BW = deCarabas  No problem, staci na seba nalepit nieco malo hmoty a si tam bez tazkosti.
@Ryvaru: Potesi, ked to padne, ale myslim, ze do dvoch rokov budem uz len smutne pozerat, ako drepujes ty cisla, na ktore sa budem dostavat tazko - ak sa nezrakvis _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:02 am Předmět: |
|
|
Už teď mě bolí nohy z představy, jak tě budeme zase horko těžko dohánět. :) Jak to děláš, že jsi z toho vůbec nevyšel? Jsi borec. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út leden 05, 2016 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Už teď mě bolí nohy z představy, jak tě budeme zase horko těžko dohánět. :) Jak to děláš, že jsi z toho vůbec nevyšel? Jsi borec. :) |
Nevyšiel z čoho? V ničom som ani nebol, nebolo z čoho vychádzať
Ťažký hrudník / Zabudol som ľahký chrbát, ja debil / Biceps a triceps ľahko
Benchpress:
2x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x3x100kg
1x3x110kg
1x5x120kg PR!!! Ha!!! HAHAHA!!!!
1x1x130kg dumal som, či ešte skúsim jedno opakovanie, ale fuck it
2x3x120kg
1x9x100kg tá posledná ani zaboha
1x6x100kg
1x5x100kg
Incline tlaky v MP:
5x4x80kg
Kliky na bradlách:
5x8xCarabas + 20kg
Protismerné kladky:
5x10x20kg
Biceps - kladka jednoručne:
5x10x20kg
Triceps - kladka jednoručne:
5x10x20kg
Hodnotenie tréningu: Oslava!
Absolútne dokonalá konjunkcia Pluta a Venuše v znamení Draka, štekleného Opicou, požehnaná bytosťami z dvanástich sfér nižších a vyšších (kto nechápe, spýtať sa Tommyho!) spôsobila, že na tlaky som bol dnes nastavený ako krosfiťák na o*ebovanie techniky.
Niekde v kútiku duše som od začiatku tréningu tajne dúfal a splnilo sa to - 5ka so 120 kilami. Stále technicky, žiadna prasácka technika, prdel na lavici, bez šahania spottera na činku.
Radosť preveľká, premýšľal som aj nad dvojkou so 130kilami, lebo mohla ísť, ale pošetril som sa radšej na ďalšie série. A tak padli ešte dve trojky so 120, čo je vlastne tiež rekord
Asi celý vo vytržení som zabudol, že mám aj ľahký chrbát, ale nasrať, dnes to proste kozy vyhrali a venoval som sa len im. Po benchi a incline tlakoch boli kliky na bradlách už riadne boľavé, ale stále v pohode.
Na záver pumpa sem, pumpa tam, rúčky si zamakali.
Pani Užvanená dnes porozprávala srdcervúci príbeh o synovi, ktorý sa prihlásil na šachový krúžok, ale rýchlo to vzdal, lebo sa tam len učili taktiky a pravidlá a ani si riadne nezahral a to tak sa predsa nesmie robiť a ako dobre, že sa tomu už nevenuje, lebo chlapci si majú zahrať a majstri sveta nech sa učia techniky a taktiku a finty a kúpili mu zajaca a potom už som hrýzol pogumovaný kotúč, aby som ju neobesil na kladke ako pinatu a potom do nej netrieskal EZetou, akurát by z nej nepadali asi cukríky.
Legínová Ombré dnes robila nohy, čo mi trochu zdvihlo náladu.
Mamutova frajerka sa ukázala po dlhom čase a to mi zdvihlo... tiež náladu
Dnes skrátka bomba, cítim sa sexi a s napumpovaným gigolo hrudníčkom!
Zajtra prechádzka v Tatrách a ak to prežijeme, tak večer rumová cesta. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Naposledy upravil decarabas dne út leden 05, 2016 9:49 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 05, 2016 9:42 pm Předmět: |
|
|
Skvelé pokroky a parádny humorný log, ktorému nechýba nadhľad _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:07 am Předmět: |
|
|
Ďakujem,Turek!
Ďakujem,Diamond!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|