kde to vázne

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kde to vázne  Úvodní stránka -> Začátečníci -> kde to vázne
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janmaldik

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 6:42 pm    Předmět: kde to vázne Odpovědět s citátem

Zdravím,
cca už 2 měsícem se snažím posilovat a zatím všechno super, jenže poslední dobou mám dva takové problémy.
Ten první je jednodužší - prostě se nepotím ( spotím se jenom tehdy, když jsem dost oblečený ), během cvičení řádně doplnuju tekutiny a dřu co to jde, ale přesto nic.
A teď ten druhý -
kdydž si vzpomenu, jak první týdny jsem se 3 dny po cvičení nohou nemohl jít ani na zachod, vždy ty 3 dny jsem ty cvičené partie cítil, poslední 2 týdny tomu tak není - jako kdybych ani v té posilovně nebyl. Přitom ted cvičím s 2x - 4x většíma váhama jak na začátku které zvládnu na 3 cviky po 4x8 a to danou partii procvičiím vždy 2x týdně ( vždy o 3-4 dny). A to jsem se za ty 2 měsíce dostal z 75kg na 80kg ( když jsem začínal tak jsem měl 11% tuku a ted jsem na 9%). Prostě teď mi přijde, že to dělám špatně a akorát ztrácím čas a nějak mě bez toho zničení v dalších dnech opouští vůle

Jediné co bych tak ještě dodal, tak že jediný suplement používam a to BCAA vždy těch 5-10g před cvičením a stravu si hlídam odhadem - žádné přesné gramy ale určitě nebudu ve ztrátách
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ganzis

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 7:26 pm    Předmět: Re: kde to vázne Odpovědět s citátem

Měl by jsi přidat BCAA to je totiž ze všeho to nejdůležitější
janmaldik

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 9:44 pm    Předmět: Re: kde to vázne Odpovědět s citátem

ganzis napsal:
Měl by jsi přidat BCAA to je totiž ze všeho to nejdůležitější

Bože já nevím jestli všichni nebo jenom já mám smůlu na takováto invidua. Tak za prve ty borče. Tady ty BCAA mám zdarma tak proč to nevyužívat a nevím ale mě pomáhá ale když už se klepeš do hlavy, tak aspoň pořádně kladivem. Schválně jsem to napsal tak, aby nebylo jasné co jím, co cvičím apod - což je naprosto pro ty 2 problémy NEPODSTATNÉ ! Jen abys mohl v klidu spát tak za posledních 14 dní mám průměr cca 170g bílkovin/den a ostatní mě nezajímá.
Blackoff

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

„Co bolí, to roste.“ – lidová „moudrost“
„Co bolí, to bolí.“ – skutečná moudrost
(Radar)

Zkus si to po sobě ještě (párkrát) přečíst a pořádně se nad tím zamyslet, třeba to pomůže
Mablung

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2016 10:58 pm    Předmět: Re: kde to vázne Odpovědět s citátem

janmaldik napsal:
Zdravím,
cca už 2 měsícem se snažím posilovat a zatím všechno super, jenže poslední dobou mám dva takové problémy.
Ten první je jednodužší - prostě se nepotím ( spotím se jenom tehdy, když jsem dost oblečený ), během cvičení řádně doplnuju tekutiny a dřu co to jde, ale přesto nic.
A teď ten druhý -
kdydž si vzpomenu, jak první týdny jsem se 3 dny po cvičení nohou nemohl jít ani na zachod, vždy ty 3 dny jsem ty cvičené partie cítil, poslední 2 týdny tomu tak není - jako kdybych ani v té posilovně nebyl. Přitom ted cvičím s 2x - 4x většíma váhama jak na začátku které zvládnu na 3 cviky po 4x8 a to danou partii procvičiím vždy 2x týdně ( vždy o 3-4 dny). A to jsem se za ty 2 měsíce dostal z 75kg na 80kg ( když jsem začínal tak jsem měl 11% tuku a ted jsem na 9%). Prostě teď mi přijde, že to dělám špatně a akorát ztrácím čas a nějak mě bez toho zničení v dalších dnech opouští vůle

Jediné co bych tak ještě dodal, tak že jediný suplement používam a to BCAA vždy těch 5-10g před cvičením a stravu si hlídam odhadem - žádné přesné gramy ale určitě nebudu ve ztrátách

Myslím, že se to dá shrnout pod jednoduchou odpověď. Získal jsi nějakou kondičku, takže už nemáš reakce začátečníka. Mě osobně bolí svaly delší dobu jen když na pár týdnů vynechám cvičení. A nebo když zařadím něco nového.
Rozsekat se není cílem cvičení. Pokud se rozsekáš, znamená to, žes to přehnal, natáhl jsi regeneraci a nebudeš růst, jak můžeš.

Co se nepocení týče, čert ví. Když cvičím pořádně, tak se potím.

Když tě opouští motivace po dvou měsících cvičení, je otázka, jestli je posilování pro tebe.
No dobře, buďme konstruktivní. Začni měnit trénink. Měň cviky, postupy, počet opakování a sérií. Ne bláznivě, ale s rozmyslem. Nejlépe to nechat rozmyslu trenéra.
toupa

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2016 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chápu dobře, že si stěžuješ, že si přibral 5kg na váze, shodil 2% tuku a přitom se nepotíš a nic tě nebolí? To bych moc nerozhlašoval, tím bys mohl taky někoho pěkně nasrat
Minikorbič

PříspěvekZaslal: čt leden 07, 2016 7:15 pm    Předmět: Re: kde to vázne Odpovědět s citátem

janmaldik napsal:
Ten první je jednodužší - prostě se nepotím ( spotím se jenom tehdy, když jsem dost oblečený )

Tohle ted taky pozoruju, ale v zime je normalni ze je v interierech, kde se topi je mensi vlkhost vzduchu (mam digitalni vlhkomer tak to vidim na vlastni oci, jak si zvlhcim pokoj behem cviceni o 10%, pripadne jak vlkhost zmizi, kdyz je venku pod nulou a vyvetram) takze se lepe ochlazuje pocenim, a to nemyslim krupeje na tele, to uz vlastni ochlazovani funguje hur. Snad si brzo vzpomenu kde sem to slysel, ze kapky potu ochlazuji telo hur nez jen vlhka kuze, kdyztak dam link. Jeste polopaticky, ze nejsou kapky potu na tele neznamena ze se nepotis.
Spazik

PříspěvekZaslal: pá leden 08, 2016 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

toupa napsal:
Chápu dobře, že si stěžuješ, že si přibral 5kg na váze, shodil 2% tuku a přitom se nepotíš a nic tě nebolí? To bych moc nerozhlašoval, tím bys mohl taky někoho pěkně nasrat

This

Změň cviky nebo úhly pod kterými cvičíš, tělo si zvykne na všechno, pokud chceš pozorovat pořád nějaký pokrok, musíš všechno pořád měnit.

Pokud se chceš potit, tak tam kopni nějaký termogenní pre-workout supplement Pocení je samozřejmě velmi individuální, někdo může měnit triko po 10 min na rotopedu, někdo se nezapotí pořádně ani za 2h cvičení.

Rychle na stránku:

Přejdi na: