|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:20 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Tady si zase dovolím nesouhlasit já. Na začátku jsem měl lýtka 35 cm. Dneska mám cca 43-44.
Je to sval jako každý jiný, dá se vytrénovat. Neexistuje sval, který by nemohl reagovat na pravidelné zatížení.
P.S. že má brácha lýtka ještě větší a nikdy je necvičil, to je věc druhá:) |
Chci radu a návod, jak jsi to udělal
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:24 am Předmět: |
|
|
Cvičil jsem na konci tréninku noh pár sérií výponů... to bylo celý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st leden 06, 2016 10:27 am Předmět: |
|
|
Praktikuju 3 roky a na lýtkách sem nabral v obvodu úctyhodný 2 centimetry!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jorjo
|
Zaslal: st leden 06, 2016 12:49 pm Předmět: |
|
|
S těma nohama...v šortkách to poznat stejně nejde, ale pokud by nohy necvicil, tak je míň pravděpodobný, že by benchoval nějaký rance. Bench přece taky vychází z noh a byl by sám proti sobě. Že je třeba tolik nehroti do objemu neznamená, že je nemá silný. Znám lidi co nohy cvičí jednou měsíčně, ale když už tak tech 200 drepnou a nohy taky spíš nemají. To pak dokáže nasrat: ). Ale nekoukal sem tady dotycnymu do logu, takže nevim jak je na tom s treninkem. Toto je jen muj nazor
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st leden 06, 2016 2:34 pm Předmět: |
|
|
Uzavřel bych to tím, že je dost pravděpodobne aby on drepnul co by benchnete. Dokážete vy dřepnout to co on benchne?: D _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 06, 2016 2:41 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Uzavřel bych to tím, že je dost pravděpodobne aby on drepnul co by benchnete. Dokážete vy dřepnout to co on benchne?: D |
To je dobrá otázka. Takový dřep tu nejspíš nikdo momentálně nemá :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kujin
|
Zaslal: st leden 06, 2016 5:13 pm Předmět: |
|
|
na youtube profilu má video kde dřepne někde 260 kilo, takže komenty na slabý nejsou na místě
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st leden 06, 2016 6:08 pm Předmět: |
|
|
hulkie: tak to mě bud pamět ošálila nebo mam mám na mysli formu ještě starší, jelikož ale nemám tak fenomenální pamět jako náš prezident, tak uznávám, že jsem se mohl zmýlit a lepší ta forma nebyla
edit: mluvim o době, kdy ještě nezávodil, pouze zvedal rance na bench a psal k nim, že je naturál _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st leden 06, 2016 6:26 pm Předmět: |
|
|
Tak je jasné, že absence adekvátních objemů na nohou vzhledem k vrchu těla se dá omluvit tím, že Bolfis chce být v určité váhové kategorii a kila navíc na nohách by mu nepomohla.
Na druhou stranu se nemůže divit, že si do něj někdo rýpne, když fotku vloží do aktuálek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: st leden 06, 2016 7:20 pm Předmět: |
|
|
Tohle jsem necekal  nejde odpovedet na vsechno tak to shrnu, nohy necvicim od doby co jsem si pretrhal vazy v kotniku, par pokusu zacit znovu drepovat probehlo ale nebavi me to a delat neco co me nebavi na to nemam cas ani chut kvuli praci. Lytka jsem mel stejne i kdyz jsem drepoval 270, cvicim jen to co mi pomuze k vyssimu benchi, a poznamky na lytka slycham a je mi to jedno mam bench 347,5kg pri 115kg kolik lidi se tim to u nas muze pochlubit a kolik lidi se muze pochlubit lytkama? i tak diky za komenty...
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Tady si zase dovolím nesouhlasit já. Na začátku jsem měl lýtka 35 cm. Dneska mám cca 43-44.
Je to sval jako každý jiný, dá se vytrénovat. Neexistuje sval, který by nemohl reagovat na pravidelné zatížení.
P.S. že má brácha lýtka ještě větší a nikdy je necvičil, to je věc druhá:) |
To je sice pravda, ale pokud je lytko vysoko postavene, a kotniky hubene, tak to bude vypadat vzdycky spatne a opticky male.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | | Praktikuju 3 roky a na lýtkách sem nabral v obvodu úctyhodný 2 centimetry! |
a já cvičím dvacet let:)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st leden 06, 2016 10:31 pm Předmět: |
|
|
Chudák mutagen sem šoupne formu jak zvon, a tady se na třech stránkách řeší jen Bolfisova lýtka:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 06, 2016 11:14 pm Předmět: |
|
|
Ja mám lýtka polovičné ja Bolfis, čo už. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 07, 2016 12:56 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Chudák mutagen sem šoupne formu jak zvon, a tady se na třech stránkách řeší jen Bolfisova lýtka:-))). |
by mně zajímalo co bude dělat do dubna, když už teď vypadá, že může na prkna:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|