|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Xhao
|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:43 pm Předmět: PVL Mutant Mass - bezpecnost |
|
|
Ahoj, pardon za zakladani takto zbytecneho tematu, ale chci Vas pozadat o radu. Mam objednan gainer PVL Mutant Mass - docetl jsem se vsak pred chvilkou, ze obsahuje GMO (geneticky modifikovane potraviny), jelikoz v Kanade maji trosku jina pravidla... Nikdy jsem se o takovehle veci nezajimal... Je tedy tento gainer bezpecny nebo se mam radeji porozhlednout po necem z EU..? Dival jsem se napriklad na Mass gain 14 od Nutrendu... Mozna jen plasim, ale radeji bych si to overil... Preci jen si kvuli sacharidaku nechci posr*t zdravi..
Chci ho jako pomocnika k nabrani telesne vahy a objemu... Jsem kost a kuze a je na case s tim neco udelat... Jidelnicek uz mam slozeny.
Diky moc ;-) Honza
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:44 pm Předmět: |
|
|
Vsadím se, že už jsi za svůj život spapal hodně potravin s GMO a ani o tom nevíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Xhao
|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:49 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Vsadím se, že už jsi za svůj život spapal hodně potravin s GMO a ani o tom nevíš. |
Tak to kazdopadne, ale precijen tohle budu pit kazdy den, tak se radeji ptam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Xhao
|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:50 pm Předmět: |
|
|
Tak to kazdopadne, ale precijen tohle budu chlemtat kazdy den, tak se radeji ptam...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so leden 09, 2016 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Xhao napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Vsadím se, že už jsi za svůj život spapal hodně potravin s GMO a ani o tom nevíš. |
Tak to kazdopadne, ale precijen tohle budu pit kazdy den, tak se radeji ptam. |
Mutant Massu jsem spořádal asi 2 - 3 balení a křidélka mi nenarostly, takže to asi bude v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 12:30 am Předmět: |
|
|
| Xhao napsal: | | Tak to kazdopadne, ale precijen tohle budu chlemtat kazdy den, tak se radeji ptam... |
Raději položit blbou otázku, než se spálit.
Ve výživnosti či zdravotní závadnosti není vůbec žádný rozdíl mezi GMO a normálními. Strach z GMO odsuň někam do přihrádky "mimozemšťani, chemtrails" a podobné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Xhao
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 9:04 am Předmět: |
|
|
Diky moc, tak nejak jsem si to myslel...😄
|
|
| nahoru |
|
 |
nicols
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne leden 10, 2016 11:35 am Předmět: |
|
|
A co bys radeji kupovala kdyz chces dat sacharidy po treninku? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Xhao
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 12:20 pm Předmět: |
|
|
No, to mi jako ektomorfovi s rychlosti metabolismu, ktera je prirovnatelna k formuli F1 strasne vadi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Minikorbič

|
Zaslal: ne leden 10, 2016 1:08 pm Předmět: |
|
|
Kazdy se boji bezpecneho GMO a pritom skoro nikdo nevi o tom ze se bezne pouziva slechteni pomoci ozarovani ionizuicim zareni a denne do sebe cpe ty na prvni pohled podezrele velke rajcata a podobobne plodiny, ktere sou kolikrat bez i chuti  . _________________ ... kamarádky mám tři, levou jednoručku, pravou jednoručku a obouručku.
|
|
| nahoru |
|
 |
nicols
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 2:37 pm Předmět: |
|
|
Protein + palatinozu, případně takový přípravek, kde palatinoza značně převažuje.
Go Pro 30 Extrifit například.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne leden 10, 2016 4:05 pm Předmět: |
|
|
Nechcu rejpat vazne me to zajima - proc si lidi mysli ze palatinoza je neco super oproti malte a glukoze?
Abych jen blbe nekecal, jsem taky ektomorf a presel jsem si od mutant massu, proteinu s maltou po samotnej protein a nejaka zmena? Ne. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 4:54 pm Předmět: |
|
|
| nicols napsal: | Protein + palatinozu, případně takový přípravek, kde palatinoza značně převažuje.
Go Pro 30 Extrifit například. |
Palatinoza je obycejny reklamni nesmysl. Ovoce nebo treba bile pecivo s dzemem bohate postaci, nevidim jediny duvod kupovat cukry za takove penize, ale kdyz mi bylo 18, tak jsem taky kupoval mutanty ve velkem, o 15 let pozdeji uz vim, ze jediny efekt poznala ma penezenka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Xhao
|
Zaslal: ne leden 10, 2016 5:04 pm Předmět: |
|
|
To me netesite😄 Chtel jsem to jako pomocnika k nabrani vahy... To mi nerikejte, ze to nema zadny ucinek, krome te penezenky ... :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|