|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bolgi
|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 9:06 am Předmět: |
|
|
80 kg na 189 cm JE malo. ak navyse z toho je este taka kopa sadla, tak je to jasne - mas proste malo svalov, klasicky pripad skinny fat. Podla mna mas ten jedalnicek celkom ok, ak sa ti zvysuje sila, tak je to dobre akurat musis byt trpezlivejsi. 1,5 mesiaca je malo, tym ze sa vidis kazdy den je tazke pozorovat male zmeny. Skratka vydrz, pokracuj v budovani sily a hmoty a nezameriavaj sa na chudnutie, lebo to ta rozbije uplne. Myslis, ze ked budes schopny pri 80kg drepnut 150, ze budes vyzerat zle?  Este skus napisat svoje silove vykony na hlavne cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Souča

|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 10:56 am Předmět: |
|
|
Já jsem trpělivý, jen jsem se radši zeptal už nyní, abych nevědomky nedělal něco špatně další půlrok. Posilování mě baví hodně a jídelníček držím bez problémů :)
z posledního týdne:
Dřep: 1x12x65kg, 1x10x70kg, 1x8x75kg, 1x6x80kg, 1x4x85kg, 1x2x90kg
Benchpress: 1x12x35kg, 1x10x40kg, 1x8x42,5kg, 1x6x47,5kg, 1x3x50kg, 1x2x50kg
Mrtvola (hodně technicky): 1x12x50kg, 1x8x60kg, 1x6x65kg, 1x4x70kg, 1x2x75kg, 1x1x80kg
a obvod v pase 90 cm.
bolgi, máš pravdu, že při těchto výkonech se nedaj čekat výsledky na těle. Pokud tam budu stále sázet +2,5kg týdně, tak to bude fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
|
| nahoru |
|
 |
Souča

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
Čau, tak jsem zařadil eidam a kvalitní šunku místo proteiňáků přes den a před spaním tvarohy, proteiňák samotný jsem měl jen po tréninku, jinak nikdy. Hned ze začátku spadla váha na 78kg (-2kg), ale od té doby se to už tři týdny zase nehlo ani o píď. V pase mám stále 90 cm. Stále jsem oplácanej a mám na sobě cca 20% tuku.
Síla furt roste, u benche a mrtvoly pomaleji, ale roste. Od ledna pojedu freimenovo korte a pořádný objemový jídelníček, ale po něm budu stále mít hodně tuku a proto chci už teď zjistit, jak tu redukci vychytat co nejlépe, pro příště.
Přijde mi, že asi jím málo. Sice dodávám správné množství všech živin a nehladovím, ale výdej je asi až moc velký a metabolismus se zpomalil, jinak si to nedokážu vysvětlit.
Napadá někoho něco?
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 11:57 am Předmět: |
|
|
| Michal96 napsal: | | Barbar Conan napsal: | Když roste síla, tak musí růst svaly! |
To jsem si celou dobu myslel, roste síla tak rostou i svaly :D bohužel jsem se přesvědčil, že tomu tak není aneb síla není přímo úměrná svalům : ( :D |
to je přece nestarší kulturistická poučka, ještě slavnější než Weiderovi tréninkové principy...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Souča

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 10:29 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | jinak bych přidal kvalitní tuky, těch není nikdy dost... |
vtip nebo ne? :D tuků bych měl mít dost z masa a vajec a sýra a šunky... arašídy teď vůbec nejim, protože mi ty tuky přišly ok, ale zařadit je můžu
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: so prosinec 19, 2015 11:36 pm Předmět: |
|
|
| Souča napsal: | | cipinek napsal: | jinak bych přidal kvalitní tuky, těch není nikdy dost... |
vtip nebo ne? :D tuků bych měl mít dost z masa a vajec a sýra a šunky... arašídy teď vůbec nejim, protože mi ty tuky přišly ok, ale zařadit je můžu | on ma trosku mentalni disfunkci za kazdym prispevkem at serioznim nebo ne musi mit ty tri p**ebane smajliky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Souča

|
Zaslal: út leden 12, 2016 6:33 pm Předmět: |
|
|
Tak já zase nevim, chce to změnu.
Když jsem měl před lety 90 kg, tak jsem začal obden běhat (klusat) hodinu, nedržel jsem žádnou dietu, jedl jsem furt hodně a né úplně zdravě a zhubl jsem 10 kg za 3 měsíce...
A teď, s dodržovánim jídeláku a se silovými tréninky a aerobkou se váha nemění. Mám dojem, že se dost zpomalil metabolismus a proto asi navýšim sacharidy o 200-300 a prostě zase zkusim jíst normálně hodně, jako jsem jedl předtim.
A mám problém se snídaněma, vločky s jogurtem mě nadýmaj (dost nevhodný pro tréninky) a bolí mě po nich občas břicho, to samé s pečivem a po vejcích po ránu na lačno mi je špatně. Teď jsem tam zkusil poslat kopu sušenek a nic mě nebolí, cítím se dobře, jde po tom dobře trénovat a pořádně mě to nasytí... ty sušenky jsou shit, ale co dělat, když je to jediný jídlo, po kterym je všechno v pohodě?
Dřív mě bolelo břicho i po zelenině, ale to už naštěstí přešlo :D vločky ale dělaj problém nadále
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|