Hodnocení tréninku: Na konci mě píchlo při výpadech ve zdravém koleni a začala mě bolet hlava. Vůbec netuším proč, ale budiž. Jinak to byl docela dobrej trénink.
Včera jsem sežral obří hambáč s librou hovězího a hranolkama a i když jsem to do sebe musel natlačit tak, že mi málem vyletěly oči z důlků, tak jsem ho stejně zajedl vaničkou tvarohu s marmeládou. Tudíž hádám, že to možná na dnešní ranní TH mohlo mít nějakej vliv, ale pravidla byla jasně daná a těch 100kg na lačno po sraní prostě mám
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Dneska všechno nadhmatem - vzal jsem to víc na šířku a už jsem to držel z větší části na vzorkované části osy, tak to šlo líp udržet. Ale ty desítky a dvanáctky bylo teda nechutný kardio. Nicméně nejtěžší série byla čtyřka.
Přítahy VČ s V držákem
6x72.5kg
6x72.5kg
6x72.5kg
6x72.5kg
Shyby
8x7.5kg
8x7.5kg
8x7.5kg
8x7.5kg
Trhačky - nebyl čas na hrdinství
Stahování kladky za hlavu
12x62.5kg
12x62.5kg
12x62.5kg
Docela dalo zabrat
Triceps
Kliky mezi lavičkami
6x62.5kg
6x62.5kg (video)
6x62.5kg
Dobrej cvik - baví mě. Jeden z mála na triceps, kde se dá pořádně naložit.
Tlaky s JČ ve stoje
10x28kg
10x28kg
10x28kg
Hodnocení tréninku: Trénink zase docela rychle hotovej. Až do stahování kladky jsem rozdejchával ty zasraný mrtvoly, ale u tricepsu jsem byl už vydejchanej
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru