Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32, 33, 34  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je teď normál... viz pár dalších logů na fóru, já už se léčím od silvestra - nevím kdo kdy vymyslel, že neléčená rýma (nevím, jak po vašemu) trvá týden a léčená sedm dní... a dnes ráno mě to sejmulo znovu. do nosu doporučuji Sanorin (kapky, jedno promile, jestli se u vás prodávají), do krku pastilky (Strepsils, Tantum Verde) a buď to půjde... nebo ne. tak ať to není nic vážného!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nabuko

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@deCarabas Diky si kamos pomarancovy dzus bude stacit

@Vlk Hej pozeram ze sa to nejak rozmohlo. Som dufal ze ma to minie pastilky si uz davkujem a do nosa este daco vymyslim ... hlavne teraz vela caju medu a citronu
Nabuko

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A som opät spät.
Nie je to sice 100%-ne , ale uz aspon viem dychat nosom a a necitim sa ako keby som prepil vcerajsiu noc
Dam tu rovno dva posledne treninigy kedze som sa tu vcera nedostal.

Sermbal
Klasicky v piatok sme sa zucastnili duelu v tomto svetovo najpopularnejsom sporte. Take lahsie kardio. Rozhodol som sa zacat prave tymto po 5 dnovej pauze na liecenie.

Tazke Ramena a doplnkove Vsetko ostatne

Military press
10x20
8x30
6x40
8x3x50 - po pauze som sa rozhodol naviazat tam kde som skoncil. respektive zopakovat posledny trening.

Pushpress - pre mna kvazi novinka
5x3x60

Klukov tlak do zlyhania
10x20 - to bola len skusobna nie do zlyhania
33x20
29x20
26x20 - plus 4, ktore potiahol deCarabas a ja som sa len drzla tycky

Rozpazovanie s kladkou / vypony na lytka
5x10x5 / 5x8x100

Kladivove zdvihy / francuzky tlak
5x10x15

Kardio
20 min Rotoped

Tak bolo prijemne si trosku zacvicit po tych dnoch liecenia. I ked som sa uplne neflakal ale venoval som sa doma apson strecingu hodinku dennne . Kazdopadne to slo lepsie ako naposledy, Uz to asi na man liezlo minuly piatok ale prepuklo to az v nedelu. Bolo viac sily aj energie. Uz som zvedavy na zajtrajsi kruhac a hlavne pondelkove drepy
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedelnajsi Kruhac

Okej dneska nebol kruhac ale testovanie aky progres sme spravili za mesiac. Musim uznat ze vacsina chlapcov sa zlepsila dost vyrazne. U mna to bolo trochu slabsie ... ta tyzdnova choroba a a pauza sa celkom ukazali. V podstate som len obhajil vysledky z pred mesiaca i ked musim povedat ze boli o dost presvecivejsie.

Clean and jerk
80 kg slo este v pohode, ale 90 som nad hlavu zase dostal ale znova neudrzal kazdopadne technika na premistnenie zo zeme na ramena sa mi viditelne zlepsila. Uz len dto udrzat nad tou hlavou.

Benchpress
Taktiez som obhajil svojich 90 kg. Bola tam i rezerva asi pre 92.5, ale prihadzovalo sa po 10 takze hranicu 100 kg som neprekoval i ked miesto zadlavenia som ju pekne kontrolovane dostal na hrudnik a dokonca i z neho, a sla chvilku hore, ale potom sa na hrudnik vratila

Drepy
To iste ako pri hrudniku svojich 130 som dal taktiez som mal pocit ze tam bola mala rezerva, ale 140 som samozrejme zatial nezvladol. To iste hlbka dobra zadok az k zemi a chvilku sa to hybalo aj hore ale potom sa to zastavilo menil som farbu cez vsetky odtiene cervenej az k fialovej zakrical si a sadol si na zem.

Nie som velmi spokojny s vysledkami, keby sa priihadzovalo po 5 mozno by to inak vyzeralo, ale je pravda ze by sme tam boli do vecera. Najviac ma sklamal ten clean and jerk .. dufal som ze uz tu 90 nad hlavou udrzim.
Magumi

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou pěkné výsledky, hlavně to přemístění. :) Palec nahoru. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Nabuko

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dakujem Magumi. to premiestnenie ma celkom zacalo bavit. Dufam ze do buducna sa mi ho podari niekam zaradit do treningu
Nabuko

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazke Nohy a lahky Hrudnik

Drepy
20x20
10x50
5x90 - zacal som citit ze nieco nie je v poriadku
4x110 - uff
2x3x120 - a potom to prislo
6x1x120 - zakazdym pokus o viac opakovani, ale zlyhavka, skladanie kotucov vykladanie cinky a nakladanie kotucov ... strasna otrava a ma to frustrovalo
10x90
16x60+20x20+10 drepov s vyskokom

Celne Drepy
5x4x80

Legpress
5x6x200

Benchpress so stopkami
20x20
10x50
5x5x65

Kardio
10 min. eliptical (ak sa da deCarabasovi verit )

Celkovo som sklamany ... na konci tohto tyzdna ma caka test maximalok a ja som po tej chorobe este slabsi ako ked som zacal cyklus. Dufam ze sa nejak nakopnem.
Drepy velmi nesli ako vidiet. Chybal mi kyslik citil som ze to neviem udychat. Vela ludi bolo v malej miestnosti (posilka v ktorej som bol je v podstate nieco ako trojizbovy byt ). Kazdopadne som dal dve serie i ked ten posledny treti drep v druhej serii bol nekonecny. Menil som farby, dychcal som, krical som, plakal som, prosil som modlil som sa a nakoniec vysla hore ... moj pocit asi tak minutu a pol som to rval hore. Potom som uz chcel robit len dvojky ale nevyslo proste zakazdym zlyhavka. I ked sa jeden chlapik pri mne zastavil a pochvalil mi hlbku drepov ze tak nizko by nedokazal v zivote ist. To ma celkom potesilo ale nepomohlo mi tu cinku zdvihnut
Nakoniec sa to trapenie skoncilo a siel som nohy dorazit pomocou ostatnych cvikov.
Nakoniec Bench uplne slabota potrapil som sa s tym.
ZAZITOK Ked som robil celne drepy chcel som sa napit vody ked som si vsimol ze sa trasie. Na to sa roztriasli aj kotuce na cinke a potom cela podlaha. Do miestnosti vosiel chlapik ktory nebol uplne najmensi s trickom powerlifting slovakia a malym rupsacikom aky som mal ako skolak na ubor od telesnej. Tento chlapik tam benchoval celkom slusne vobec ma neprekavapilo ze benchol v pohode viac ako ja drepnem, ked prekonal aj moj mrtvy tah tak sa rozhliadol po miestnosti a vykrocil ku mne. Chvilku som sa bal ze chce moje kotuce tak som sa zufalo a beznadejne postavil na ich obranu, ale on sa miesto toho opytal ci mu nebudem robit spotera. To mi celkom dvihlo naladu ze si vybral prave mna a kyvol som. Prvykrat som videl ze niekto benchol viac ako deCarabas drepne. S 200 dal peknych 7 opakovani. Potom prekonal aj deCarabasov mrtvy tah dal tam 220. to som sa mu skromne priznal ze to viac ako ja potiahnem na mrtvolu ale on ma povzbudil ze co ja nedotiahnem on dotlaci . Nakoniec dal pekne 3 opakovania a ja som so stvrtym kus pomohol. Neuveritelne co dokazu niektory ludia. Myslel som ze taky chlapici ziju len v motivacnych videach na youtube.
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Nabuko

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Len zavidis
Nabuko

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazky Hrudnik lahky Chrbat

Benchpress
20x20
10x50
5x70
7x3x80
3x80+3x70+8x50+20x20

Kliky na bradlach
4x7x10
6x10 - no ta siedma proste nevydala

Incline tlaky s JR
2x6x22.5
3x5x22.5

Pritahy t-tyc
5x6x60

Kardio
20 min. rotoped

No dneska to uz bolo o nieco lepsie. Sice to ma do predchorobnej formy este daleko 8x3 padla podla planu i ked s tou zhadzovanou seriou to uz slo tazsie . Kliky na bradlach si zo zaciatku uplne v pohode tak som pridal jedno opakovanie navyse no ale nevydrzalo to do konca i ked som sa snazil . Zbytok siel uz klasicky tazko
Na kardio som musel cakat skoro 15 minut, lebo vsetko na com sa dalo robit obsadili zenske hrajuce sa s mobilom. Proti tomu side nic nemam ja sam citavam casopis pocas kardia, ale ze pri tom pedaluje rychlostou umierajuceho lenochoda ma vytaca. Pozerat 15 minut ako sa tam ledva hybu ma privadzalo to amoku*17* . Nastastie sa uvolnil jeden rotoped tak som si dal svojich intenzivnych 20 minut kde som natocil toho viac ako vsetkych tich 5 zenskych dohromady. Na co im toto je ....
Nabuko

PříspěvekZaslal: čt leden 28, 2016 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazky Chrbat lahke Nohy

Mrtvy tah
2x10x70
6x100
4x140
8x3x155

Pritahy s JR s podopretym hrudnikom
5x8x20

Pritahy s T-tyscou
5x6x60

Drepy
5x5x95

Kardio
16 min. rotoped vysia zataz.

Konecne sa to pomaly vracia do normalu. Slo sa mi dobre az do 6. serie potom to zacalo byt trochu tazsie. Bol som vo svojej starej posilke a tam ta tycka je strasne drsna uplne mi to zdepilovalo nohy .
Dotahy sa dneska robit nedali. Nebolo na com. Nie je tam ani klasicky drepovaci stojan, ani bedne na podlozenie. teda bednicky tam boli, ale o tych sme sa zhodli ze by 185 kg neudrzali ani nahodou. Je to skoda tesil som sa na ne.
Ostatne pohoda az potom drepy troska potrapili. Neze by nohy nesli ale vzpriamovace uz nevladali uplne. kazdopadne bez opasku a postrazil som si chrbat a hlbka maximalna.
Kardio bolo strasne peklo dal som si vyssiu zataz aby som usetril trosku casu, ale nohy palili ako v ohni ale o tom to snad je
Nabuko

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sermbal

Hodina intenzivneho kardia. Fakt intenzivneho. Dneska to bol hard core. Hrali sme traja proti styrom takze nas celkom rychlo unavili. Musel som vybehovat do utoku a potom sa vraciat lebo som bol aj brankar . Takze nonstop hore dole. Kupodivu sa nam darilo si cely zapas drzat slaby naskok a nakoniec sme podla pravidiel sermbalu vyhrali aj strelou zlateho golu. Ale to uz bolo fakt na pokraji sil.
Fakt paradne som sa vybehal
Nabuko

PříspěvekZaslal: so leden 30, 2016 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tazke Ramena a biceps, triceps lytka

Military press
10x20
10x30
6x35
6x40
1x50
1x50
1x55
1x60 - potvrdeny stary osobak, ale od zranenia ramena sa mi to este nepodarilo zdvihnut nad hlavu tak to beriem ako uspech
3x4x50

Tlak na ramena za hlavou
10x30
10x35
5x6x40 - chvilku som sa hladal kym som nasiel vahu co vyhovovala

Tlaky na ramena s JR posediacky
5x10x15

Kladivove zdvihy / francuzky tlak / vypony na lytka
5x10x17.5 / 5x10x25 / 5x15 - kazda noha zvlast

Dneska som ani necakal ze pojdeme cvicit . Boli sme pomahat kamaratovi malovat a myslel som ze tam budeme az do vecera. Kazdopadne drzanie ruky par hodi nad hlavou mojmu ramenu velmi neprospieva. Po tom vsetko sa mi cvicit dvakra tnechelo, ale hecol som sa nakoniec.
Military celkom tesil predsa len dostal som ho naspat na uroven z pred zranenia. Takze som mal radost. Tlaky za hlavou ma trosku desili ale nakoniec ani toto nebol problem pre rameno a myslim ze 40 na prvykrat s volnou vahou nie je uplne zle. Tlaky s JR nic vynimocne nechel som este davat 20-tky predsa len rameno dostalo dneska dost zabrat.
Nakoniec len pumpovacka biceps triceps lytka a slo sa domov na kardio som uz dneska vazne nemal chut. Nohy sa slusne vybehali vcera a zajtra dostanu tiez zabrat,takze upokojeny timito vyhovorkami som sa na to vyflakol .. ... musism byt na seba tvrdsi trosku
Nabuko

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoncil sa cyklus a zacinaju mi treningy Americkeho futbalu, takze koniec silovky, eraz budem amt menej casu na travenie v posilnovni.
Takze treba otestovat maximalky kym sa este da

Mttvy tah
20x20
10x70
3x110
2x130
1x150
1x160
1x170
1x180 PR!!!! -

Pritahy na stroji
5x6x71

Pritahy t-tyc
5x5x70

Potom som uz musel utekat aby som stihol trening

Americky Futbal
2 hodinky kardia. Prevazne kratkych sprintov. Zatial bez kontaktu. Trenujeme v hale kde sa po skusenosti z minuleho roku budeme asi vyhybat kontaktnym drillom, lebo na polubovke sme mali minuly rok zbytocne zranenia pred sezonou.
Takze dneska len agillity drilly na koordinaciu, pracu noh a spravne pohybove navyky.

Cely den som sa dneska tesil na mrtvy tah. Vedel som ze to musi ist inu moznost som si nepripustal. Tesne pred odchodom z domu som si pustil este motivacne videa a potom sa to uz nedalo nepotiahnut .
Osobak strase potesil. 180kg na mrtvy tah som si stanovil ako ciel ked som zacal s cvicenim a konecne sa mi to podarilo splnit Ale teraz si musim nas novy ciel .. na zaciatok 190 ... ale snivat budem uz o 200
Ale treba sa pozriet aj pravde do oci mrtvola to nebola zdaleka ukazkova, technika mi utiekla, zadok ustrelil atd ... vsak posudte sami

Ale co sla hore sla doteraz som okolo 180 len bezmocne chodil a cukal s nou takze s nej mam aj tak velku radot

Potom som len dokoncil chrbat a musel som uz utekat na trening. Prvy trening v tomto roku a po nabore mame zopar novacikov, takze zaciname pekne od zakladov praca noh kondicia a pohybove navyky. Clovek sa pri tom pekne vybeha. Ale je to potrebne stale opakovat. Musim povedat, ze som potom spal ako zabity

Naposledy upravil Nabuko dne st únor 03, 2016 10:14 am, celkově upraveno 3 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2016 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oprav si ten odkaz.

Ja som tu mrtvolu videl a OK, maximalka, takze technika nikdy nebude ako z katalogu Zaklad je, ze si s tym pohol, ze sila sla hore (a sebavedomie) a to sa potom hned lepsie pokracuje. Kus roboty za tebou, este vacsi pred tebou, ale bude treba nastavit nejaky rozumny program aj pomedzi treningy futbalu, nech z toho uplne nevypadnes.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nabuko a nesmele pokusy o cvicenie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 32, 33, 34  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: