|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 8:04 pm Předmět: |
|
|
Jo a ještě, pití svoje můžeš mít svoje a majitel je v klídku sympatickej borec  . Tak přijď mezi nás  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 8:04 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Jo a ještě, pití svoje můžeš mít a majitel je v klídku sympatickej borec . Tak přijď mezi nás . |
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt leden 21, 2016 9:10 pm Předmět: |
|
|
Dobry, diky vsem za odpovedi. Az vychodim permanentku, kterou mam jinde, tak se tam presunu. S moji soucasnou frekvenci cviceni to ale bude za dost dlouho  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 21, 2016 9:32 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | Dobry, diky vsem za odpovedi. Az vychodim permanentku, kterou mam jinde, tak se tam presunu. S moji soucasnou frekvenci cviceni to ale bude za dost dlouho . |
Ja vim, ze to neni moc chytra rada ale ja bych tu permanentku normalne roztrhal na 20 kousku, hodil jim to tam na bar a jeste si s hrdosti odflusl, protoze i kdyz uz jsem tam nebyl hodne dlouho, tak me vcera docela pekne nasrali a do te nejmenovane posilovny uz nikdy v zivote nevkrocim a i kdyby to mela byt jedina posilovna v Brne , tak radej budu skakat nekde v parku na prolejzackach nez jit cvicit tam _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 21, 2016 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Uz se tesim az budu ve forme a nekam v brne do posilky si zajdu. Nekam kam to doporucite |
Tak u tebe to je jedno, ty jelikoz cvicis roky jen doma, tak si budes pripadat jak v raji uplne vsude _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 21, 2016 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Judson napsal: | Uz se tesim az budu ve forme a nekam v brne do posilky si zajdu. Nekam kam to doporucite |
Tak u tebe to je jedno, ty jelikoz cvicis roky jen doma, tak si budes pripadat jak v raji uplne vsude |
JJ, a ani nejsu narocnej na stanoviste, osy atd, kdyz drepy a mrtvolu nejedu )
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 21, 2016 10:03 pm Předmět: |
|
|
Drapere, co ti v tom nejmenovanem Blue gymu provedli?
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt leden 21, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
Do nejmenovanyho BG uz nejakou dobu nechodim, takze muzes byt klidnej Drapere :). Moje horsi financni situace a dlouhodoba nechut nejak vic makat me zavedly do nejake az srandovne skromne posilky v sokole na Kounicove, kde ted mam tu permanentku.
Co me v BG dlouho drzelo byly ty priznivy ceny, ale ted, potom co to tam zdrazili, mi prijde, ze maj pomer cena/vykon ve srovnani s konkurenci docela mizernej a ze uz jim tam zadnej racionalni clovek nemuze chodit a zustanou tam jen ti, co tam chodi z nostalgie nebo ze soucitu :D.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 8:50 am Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | Do nejmenovanyho BG uz nejakou dobu nechodim, takze muzes byt klidnej Drapere :). Moje horsi financni situace a dlouhodoba nechut nejak vic makat me zavedly do nejake az srandovne skromne posilky v sokole na Kounicove, kde ted mam tu permanentku.
Co me v BG dlouho drzelo byly ty priznivy ceny, ale ted, potom co to tam zdrazili, mi prijde, ze maj pomer cena/vykon ve srovnani s konkurenci docela mizernej a ze uz jim tam zadnej racionalni clovek nemuze chodit a zustanou tam jen ti, co tam chodi z nostalgie nebo ze soucitu :D. |
Navic ted jeste nove zpoplatnili parkoviste, na coz taky plno lidi nadava
Normalni lidi odsud odchazijou a neni jich zrovna malo, bohudik pro ne ale zase novi prichazijou, i kdyz celkove myslim , ze jim to mirne upada a hlavne se na ne spusti cimdal vetsi vlna kritiky i treba co se tyka (ne)priemnosti personalu , coz maitel vubec neni ochotny pripustit, protoze si mysli, ze je podnikatel roku
To chodis do Progymu v Sokole, za sveho studia tam pracovala moje segra, takze jsem si rikal, ze tam budu taky chodit, byl jsem tam jednou asi 10 minut, kdyz jsem cvicil stahovani kladky na hrudnik, tak jsem kladku sice stahl, ale zpatku uz se ji nechtlo, zkusil jsem jeste jeden stroj, ktery byl na tom podobne a vic jsem o tehle posilovne nechtel ani slyset :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 2:57 pm Předmět: |
|
|
Ne ne, toho ProGymu jsem si tam sice vsiml, ale ja chodim trochu jinam.
Doufam, ze je to jen prechodna zalezitost a ze az bude vic casu a az na me bohove penez prestanou byt nasrani, tak nadobro presidlim do toho City Gymu, protoze ac tady padlo, ze to je posilovna pro nenarocne, tak ja tam asi budu jak v Jirikove videni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: út únor 02, 2016 5:19 pm Předmět: |
|
|
Nějaká posilovna v Brně, kde si večer (okolo 17:00-18:00) v klidu zacvičím, aniž bych čekal na každý stroj, nebo dokonce na klíč do šatny? Nějaká rozumná cena výhodou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út únor 02, 2016 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Johnbear napsal: | | Nějaká posilovna v Brně, kde si večer (okolo 17:00-18:00) v klidu zacvičím, aniž bych čekal na každý stroj, nebo dokonce na klíč do šatny? Nějaká rozumná cena výhodou. |
Mozna prave v tom City Gymu to jeste nebude tak horky, jelikoz je relativne nova, ale jinak je to docela tragedie v tuhle dobu
Jinak ale myslim, ze je v Brne celkem hodne mensich zasitych ne moc znamych posiloven pro mene narocne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
blackberry

|
Zaslal: st únor 10, 2016 7:13 pm Předmět: |
|
|
Ja som najprv chodila do Big1Fitness na Václavské, ako ste tu už predomnou písali vybavenie super, sprchy nové, dostatok strojov, len....ako by som to povedala :D bolo tam na môj vkus príliš veľa ľudí, čo sa tam len chodili ukazovať resp. očumovať (normálne si cvičím a zrazu sa na pásy za mnou postavia traja chlapi  ) a takisto tam bol vysoký výskyt žien čo prišli na Audinke v šáli Louis Vuitton, 30 minut sa prechadzali na páse a šli preč
Potom som chodila do Blue Gymu ale tam som už tiež dávno nebola a teraz sa obzerám po nejakej inej posilke čo by som nemala príliš ďaleko...skúsim asi ten Citi Gym a uvidím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
bestial

|
Zaslal: so únor 13, 2016 12:31 pm Předmět: |
|
|
| blackberry napsal: | Ja som najprv chodila do Big1Fitness na Václavské, ako ste tu už predomnou písali vybavenie super, sprchy nové, dostatok strojov, len....ako by som to povedala :D bolo tam na môj vkus príliš veľa ľudí, čo sa tam len chodili ukazovať resp. očumovať (normálne si cvičím a zrazu sa na pásy za mnou postavia traja chlapi ) a takisto tam bol vysoký výskyt žien čo prišli na Audinke v šáli Louis Vuitton, 30 minut sa prechadzali na páse a šli preč |
B1F na Vaclavskej je uplne skvela posilovna kdykoliv kromne pondeli a patku 17-20 h.
tehdy je to bohuzel uplne zabite a clovek se musi hrozne mackat. Behem dne je to ale naprosta pohoda a ta vybava je super
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|