|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xnewstedx

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 11:14 am Předmět: |
|
|
Tak tak.
SPOLIER
Bolo to copy-paste epizody 4. Po Terminatorovi najvacsie sklamanie roka. Vela ortodoxnych fanusikov ma potrebu vysvetlovat diery vo filme co uz samo o sebe svedci o kvalite.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 11:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po leden 04, 2016 10:38 am Předmět: |
|
|
Ještě jednou Revenant.
Film je to rozhodně na kino. Já si to pustil doma, bo jsem to chtěl vidět, ale do kina jdu ještě jednou. A rozhodně si paradoxně myslím, že když znám děj, tak si to kino a tím pádem vizuální stránku filmu užiju daleko víc.
Celkově jsem s filmem spokojen, i když prostřední část ještě teprve zpracovávám a přemýšlím, zda se mi líbila, nebo ne. Příliš mnoho náznaků, situací, které nebyly nutné, které byly spíše na doplnění pocitu putování pustinou.
Myslím, že Di Caprio měl k dostání Oskara v předchozích filmech daleko více příležitostí, ale mám za to, že za tenhle film mu ho už konečně přiklepnou. BTW Hardy je tady skvělý, prostě tvrdý realistický hajzl chlap.
Scéna s mrknutím mě dostala. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 06, 2016 10:48 pm Předmět: |
|
|
Tak práve sme sa vrátili z Tarantina, neverte vlažným recenziám, Quentin v plnej paráde a výbornej forme, netypický formát filmu svedčí, tri hodky ušli jak víno a človek hltal každý dialóg, humor čierny až z hrob - Bastardi to neboli, ale úroveň Djanga s prehľadom (vlastne sa to v istom zmysle dá aj brať ako nadviazanie, heh). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
tteesstt
(ban)
|
Zaslal: čt leden 07, 2016 7:45 am Předmět: |
|
|
Ludia to uz nejak prehanaju s DiCapriom, alebo hlcu filmy, ktore nenavedu ludi citit atmosferu ale ho rovno vydieraju, nutia ju citit. To je revenant (nieco ako predtym 12 rokov otrokom). Dejovo strohe, sem tam vizie na dojem, drsne sceny, impozantne scenerie a zvysok snaha herca ziskat oscara - minimalne tak vypada vysledok rezisera. Len si vsimnite ako je Hardyho herecke umenie (noo ano, myslim ze ho dokazal vo filme Legend) odsunute niekde bokom do bufetu. Na novych filmoch je konecne fajn, ze upustili od cukajucej "autentickej" kamery.
Hateful eight - filmova balada. U revenanta som pozeral kedy to uz skonci, u h8 som nevnimal nic nestihal ine ani vnimat. Niekto do kina na revenanta, niekto si to bude stradovat na h8
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: pá leden 22, 2016 5:01 pm Předmět: |
|
|
Může mi někdo doporučit nějakou komedii, u které se zasměju? :) ideálně spojená s road movie... Nějak mě totiž nenapadá, co bych si dnes pustil :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: pá leden 22, 2016 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Dominik01 napsal: | | Může mi někdo doporučit nějakou komedii, u které se zasměju? :) ideálně spojená s road movie... Nějak mě totiž nenapadá, co bych si dnes pustil :D |
http://www.csfd.cz/film/266503-na-doraz/prehled/ _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dominik01
|
Zaslal: pá leden 22, 2016 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blackberry

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt únor 11, 2016 4:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá únor 12, 2016 8:52 am Předmět: |
|
|
Chystám se na to. Dle recenzí je to super. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne únor 14, 2016 10:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|