|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jste pro zákaz kouření ve městech? |
| Ano - jsem kuřák |
|
3% |
[ 3 ] |
| Ne - jsem kuřák |
|
14% |
[ 13 ] |
| Ano - jsem nekuřák |
|
66% |
[ 59 ] |
| Ne - jsem nekuřák |
|
12% |
[ 11 ] |
| Je mi to jedno |
|
3% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 89 |
|
| Autor |
Zpráva |
Prinz Eugen

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majkee
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: |
ses debil ?... z pasivniho koureni dostanes mozna vlka ale to bude ve finale z toho ze si blbe vytiras prdel a to co je normalni a souvisi to s osobnim rozhodnutim jednotlivce esi kourit bude nebo ne, TY rozhodne nemas zadny pravo posuzovat...
a jestli si fakt myslis ze sem sobeckej ignorant a BEZPROSTREDNE tobe nebo ostatnim nekurakum kurvím zdravi tak to teda ses fakt festovní píčus (Im so sorry).. j |
Je to sice vycuclý z kontextu, ale tohle jasně ukazuje na to, jakej jsi debil s "fantastickou" znalostí medicíny. Jak už tu někdo psal: normální je nekouřit a kuřáci by měli být omezováni a ne naopak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majkee
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 2:27 pm Předmět: |
|
|
Docela mě fascinuje, když každý den jíte jídlo z většiny tvořené umělými chemikáliemi, pijete vodu, která taky zažila svoje, dýcháte vzduch s tolika bordely, že by to lidi před 500 lety dávilo atd, ale vadí vám smrad cigarety a argumentujete zdravím.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 2:31 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Docela mě fascinuje, když každý den jíte jídlo z většiny tvořené umělými chemikáliemi, pijete vodu, která taky zažila svoje, dýcháte vzduch s tolika bordely, že by to lidi před 500 lety dávilo atd, ale vadí vám smrad cigarety a argumentujete zdravím. |
No,já tohle vnímám tak,že mi ten kouř z cigaret kromě toho,že to není nic zdravýho,vadí pocitově,je mi to prostě nepříjemný,je mi nepříjemný vidět,jak se z toho díte rozkašle...a k tommu jídlu,vodě,vzduchu-tam totiž nemám takovou možnost volby,pokud se nechci odtěhovat na vlastní ekologickou farmu někam do hor...ale gigarety jsou dle mého zbytečný humus navíc..
|
|
| nahoru |
|
 |
big jack

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 3:16 pm Předmět: |
|
|
mě nejvíc štve, že když přijdu domu z konzertu nebo plesu tak mi hrozně smrdí věci a musím to dát vyprat
jinak ať si kouřej kde chtěl, ale v městský objektek by to mohli zakázat a v restauracích taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 3:54 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Docela mě fascinuje, když každý den jíte jídlo z většiny tvořené umělými chemikáliemi, pijete vodu, která taky zažila svoje, dýcháte vzduch s tolika bordely, že by to lidi před 500 lety dávilo atd, ale vadí vám smrad cigarety a argumentujete zdravím. |
Zajimavej nazor, opravdu opravdu zajimavej...
nepij vodu,nejez jidlo,dychej kour z cigaret,kur si jenom cigarety.. je rozdil mezi slovem nutnost a zbytecnost _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | setit napsal: | | Docela mě fascinuje, když každý den jíte jídlo z většiny tvořené umělými chemikáliemi, pijete vodu, která taky zažila svoje, dýcháte vzduch s tolika bordely, že by to lidi před 500 lety dávilo atd, ale vadí vám smrad cigarety a argumentujete zdravím. |
nepij vodu,nejez jidlo,dychej kour z cigaret,kur si jenom cigarety.. je rozdil mezi slovem nutnost a zbytecnost |
presne nutnost a zbytecnost.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 4:01 pm Předmět: |
|
|
| big jack napsal: | mě nejvíc štve, že když přijdu domu z konzertu nebo plesu tak mi hrozně smrdí věci a musím to dát vyprat
jinak ať si kouřej kde chtěl, ale v městský objektek by to mohli zakázat a v restauracích taky |
Spis by mely vznikat nekuracke restaurace nebo alespon by v kazde restauraci meli mit nekuracke salonky. To je realnejsi nez verit ze projde zakon uplneho zakazu koureni v restauracich, to je proste nesmysl a nic neresi. Ja se jeste nesetkala ze by na stolech po dobu obedu byly popelniky, v zadne restauraci. Kdyz se jdu pobavit do restaurace vecer, mam moznost jit do nekuracke, popripade tam kde je take nekuracky salonek nebo do klasicke restaurace. Taky tam me ale nikdo u vecere nefouka dym pod nos, asi mam stesti na tolerantni navstevniky. Dale zalezi na domluve, kdyz jdu nekam, kde vim ze se kouri, tak to proste toleruju zase ja, pocitam s tim ze budu od koure, co uz. Jak rikam, mam na vyber, necitim se tim nijak omezovana.
Na zastavkach MHD, pokud mohu soudit, jsou ve vetsine kuraci disciplinovani, tady si zapali jen opravdu blb. A pokud jsou na zastavce deti, je to dotycnemu opravdu na par pres kebuli.
TAKZE nadavat si tady do debilu opravdu nic neresi. Svoboda kuraka opravdu konci u meho nosu, zalezi na me jak dokazu volit mezi moznostmi ktere mam. A je jich dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
big jack

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 4:10 pm Předmět: |
|
|
to marcela : souhlasím s tebou , ty nekuřácké salónky by měly vznikat v hojném počtu, célé to zrušit je fakt nesmysl to jsem nepromyslel
u nás ve městě jsem ještě neviděl nekuřácký salónek asi chodím do špatných podniků
no co jednou za čas to musím vydržet nedá se nic dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | setit napsal: | | Docela mě fascinuje, když každý den jíte jídlo z většiny tvořené umělými chemikáliemi, pijete vodu, která taky zažila svoje, dýcháte vzduch s tolika bordely, že by to lidi před 500 lety dávilo atd, ale vadí vám smrad cigarety a argumentujete zdravím. |
nepij vodu,nejez jidlo,dychej kour z cigaret,kur si jenom cigarety.. je rozdil mezi slovem nutnost a zbytecnost |
ta pointa byla někde jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 4:14 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | Black Dragon napsal: | | setit napsal: | | Docela mě fascinuje, když každý den jíte jídlo z většiny tvořené umělými chemikáliemi, pijete vodu, která taky zažila svoje, dýcháte vzduch s tolika bordely, že by to lidi před 500 lety dávilo atd, ale vadí vám smrad cigarety a argumentujete zdravím. |
ta pointa byla někde jinde |
ja to pochopil .. opet reaguji slovy - nutnost - zbytecnost _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
JohnBlbec

|
Zaslal: ne únor 06, 2005 4:17 pm Předmět: |
|
|
| Marcela napsal: | | big jack napsal: | mě nejvíc štve, že když přijdu domu z konzertu nebo plesu tak mi hrozně smrdí věci a musím to dát vyprat
jinak ať si kouřej kde chtěl, ale v městský objektek by to mohli zakázat a v restauracích taky |
Spis by mely vznikat nekuracke restaurace nebo alespon by v kazde restauraci meli mit nekuracke salonky. To je realnejsi nez verit ze projde zakon uplneho zakazu koureni v restauracich, to je proste nesmysl a nic neresi. Ja se jeste nesetkala ze by na stolech po dobu obedu byly popelniky, v zadne restauraci. Kdyz se jdu pobavit do restaurace vecer, mam moznost jit do nekuracke, popripade tam kde je take nekuracky salonek nebo do klasicke restaurace. Taky tam me ale nikdo u vecere nefouka dym pod nos, asi mam stesti na tolerantni navstevniky. Dale zalezi na domluve, kdyz jdu nekam, kde vim ze se kouri, tak to proste toleruju zase ja, pocitam s tim ze budu od koure, co uz. Jak rikam, mam na vyber, necitim se tim nijak omezovana.
Na zastavkach MHD, pokud mohu soudit, jsou ve vetsine kuraci disciplinovani, tady si zapali jen opravdu blb. A pokud jsou na zastavce deti, je to dotycnemu opravdu na par pres kebuli.
TAKZE nadavat si tady do debilu opravdu nic neresi. Svoboda kuraka opravdu konci u meho nosu, zalezi na me jak dokazu volit mezi moznostmi ktere mam. A je jich dost. |
na ktere planete zijes? hned se prestehuju ;o) _________________ lidi o mne rikaji, ze jsem flegmatik, ale mne je to jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 06, 2005 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | ja to pochopil .. opet reaguji slovy - nutnost - zbytecnost |
a ta zbytečnost je kapka v moři nutnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|